FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 03 avg 2010, 00:18

pile87 je napisao/la:
drop je napisao/la:Mogao bi i klub to odraditi , zapravo to im je posao i obaveza...a nama navijacima je to na dobrovoljnoj bazi...naci i platiti nekoliko radnika koji ce ošišati travu i ofarbati to što treba ofarbati??
Ciji je stadion?? cija nadležnost?? ko uzima pare od karata?' neka neko nadležan dio tih prihoda od prodaje malo utroši na to šminkanje stadiona? šta smo mi navijaci ili šljakeri :?:
Od mene ce dobiti petobanku (godišnja za jug) imat ce i podršku na svakoj utakmici i to je to.
Neka malo Dželo,Buki i kompanija podignu guzove i neka odrade to što ti pominješ.
Ovo boldirano je smisao svega sto treba biti neki rezon, mozda je i najbolje ostaviti nek momci rade kako rade i ne pametovati im jero ovo dosad je odlicno a za ocekivati je samo bolje.
Ako neko zeli pomoci, prava pomoc se sastoji upravo u tome da kupis kartu i poderes grlo i to je duznost navijaca i ne treba sebi uzimati za pravo nesto vise od toga.
Pa jasno...nego kolega poziva na neki dobrovoljni rad, sve je to fino lijepo, ali neka odrade oni koji su placeni za taj posao u klubu...vec sam dva puta bio na dobrovoljnim akcijama u Dolini i pravo da ti kažem smucile su mi se neke stvari koje sam vidio...ma ni vode da donesu gospoda se nije sjetila :oops: :oops: ...mi cemo da šljakamo a Buki ce da pije kafice po Centralu...ma evo mu **** više :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 avg 2010, 00:59

Jel ikako možete moju sliku staviti na site? I to 360°. Nisam nešto naročito lijep, ali nije Lazar pa ste ga stavili.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 01:01

elSaik je napisao/la:Jel ikako možete moju sliku staviti na site? I to 360°. Nisam nešto naročito lijep, ali nije Lazar pa ste ga stavili.

Lazo je za tebe Brad Pitt

nodiluxor
Kontakt:

Post Postao/la nodiluxor » 03 avg 2010, 01:48

Nemoze niko na zemaljskoj kugli udovoljiti Bosancima. Rdjavom khurcu i dlaka smeta. Nikad se nauciti pameti. Prestanite pljuvati po svojima. Pustite ljude da rade.
:mrgreen:
ŠtaIma je napisao/la:a jbt ne mogu da vjerujem, prije par sedmica hvalite stranicu, a sad pljujete po njoj. Svaka cas momcima na wbsite-u jer dosta je posla volonterski uradjeno, a ljudima kojima seta da nesto fali, aktivirajte se, pa napravite i posaljite da se stavi a stranicu....a dok Seyo i ekipa ne urade, usutite se.........izvini Seyo, ovo je zvucalo kao da pricam u ime tima za website, al to je moje misljenje

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 03 avg 2010, 09:18

radi se i na travi na golamanskom prostoru, vala bilo je i vrijeme. :)
1996

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 09:54

Utakmica sa Zvijezdom igra se u subotu u 20:30.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 03 avg 2010, 09:59

Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica sa Zvijezdom igra se u subotu u 20:30.
kako to ja sam očekivao nedjelju

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 10:00

seven je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica sa Zvijezdom igra se u subotu u 20:30.
kako to ja sam očekivao nedjelju
Ja samo citam vijesti .. 8-)
AMAR OSIM

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 03 avg 2010, 10:21

Željovac je napisao/la:Znači pojma nemamo koliko čiji ugovor u Želji traje, osim nekih max. 6-7 igrača. Hajde, znao sam to, vrijedilo je pokušati. A još to i nije nešto tajnovito. Prijedlog za Seyu.com: Kod igrača tamo da vam stoji i dužina trajanja ugovora. Bitna je ta informacija da se bolje stekne uvid u budućnost tima. Bilo bi to super.

Podaci iz ugovora su povjerljive informacije. Ako imaš potrebu za istima, kontaktiraj menadžera kluba.

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 03 avg 2010, 10:40

Koliko je karta za jug
sutra za utakmicu :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 10:44

samir-tm87 je napisao/la:Koliko je karta za jug
Ne zna se jos nista, karte su jos na stampanju. Javit ce neko od forumasa bliskih Olimpiku ..
AMAR OSIM

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 03 avg 2010, 10:45

7 KM (konvertibilnihmaraka). :D
1996

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 03 avg 2010, 10:54

7 km hahahah pa i onda kad smo igrali na Otoci bila je 7km i rezultat je bio 7-0 za nas uvjek se rado sjetim te tekme i sutra će biti bar 4-0 za goste ......hoće para al nema bodova .....
Jer si JEDAN JEDINI...........

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 avg 2010, 10:59

"novi salovi

Nova garnitura salova je na prodaju u srijedu u 17.00 u prostorijama udruzenja.

Oni koji zele da svoj rezervisu, nek se jave na pm, a prednost se daje onima koji zive u dijaspori. Za vas iz vana, postoji mogucnost slanja putem prijatelja, ili postom, ali trosak postarine snosite vi sami.

Cijena sala je 20KM.

U prodaji su i ostatak majica ( nikom te nedamo, olovke upaljaci)"

slika

inf: org
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 11:02

Godisnje i polugodisnje karte najvjerovatnije nece biti u prodaji u 12:00. Sad mi se javio jaran sa stadiona. Bio je kod Pekica i covjek mu je rekao da je ocekivao karte jos u 9:00 i da ne ceka bezveze jer sumnja da ce prodaja poceti na vrijeme.
AMAR OSIM

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 03 avg 2010, 11:04

Sal vam je prejak majke mi moje... svaka cast.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 avg 2010, 11:06

edinedin je napisao/la:7 km hahahah pa i onda kad smo igrali na Otoci bila je 7km i rezultat je bio 7-0 za nas uvjek se rado sjetim te tekme i sutra će biti bar 4-0 za goste ......hoće para al nema bodova .....
Prljaca je na TVSA reko da ce za zapad i istok biti 10, a jug 7.

Standardna BH politika, take the money and run, dugoročnog rada i razmišljanja ni u tragovima...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 avg 2010, 11:15

Ma sve su ovo miševi za Hamu. Hamo Granov je postavio standard koji niko neće dostići. Ko u opkoljenog gradu digne avion pun pitara i šupaka tipa Baljića je fakat marka. Kako se zvao onaj frajer iz ratne top liste što je izvlačio raju iz opkoljenog grada? Griješim li ili se baš zvao Hamo.
Nažalost, okruženje je kod nas takvo da niko normalan i pošten neće svoju lovu davati za bilo kakav klub osim svoje lične koristi u vidu pranja love (blizak nam je primjer djl Papak kako se radi, lopovska škutorija također itd.), a zna se ko i kakvu lovu pere. Od takvih ljudi nema hajra ni zašta. Blekić je mutan tip umješan u mutnje poslove, privatno je i alkos koji je kad sjede u auto opšta je opasnost u komšiluku. Znaju to "građani" nekad selendre (gdje su gradska raja imala imanja i ljeti "izlazila" na odmor, a ovi domicilni "građani" im radili sezonske poslove), a sad eto dijela grada zvanog Blekin potok. Još je postalo i ponos kad se neko rodio u Blekinom potoku. Helem nejse, manje bitno za ovu temu i naš klub.
Bitno je uzet pouke i biti oprezan. Željo je jedinstven klub na ovim prostorima i mora takav i ostati. Kad sve ovo znamo i vidimo nama je bolje s Amarom polahko pa šta bude. Nekad mi se čini da bi najbolje bilo da Amar preuzme klub i okupi ekipu s kojom će raditi i pokušati napraviti samoodrživ klub bez nekakvih "spasioca" i sitnih duša. Žujo sigurno nije dugoročno rješenje niti kapacitet za Želju kakvog mi želimo, ali ****.iga šta je tu je. Nadat' se boljem i Džekinoj lovi :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 03 avg 2010, 11:24

cassanova je napisao/la:
7 KM (konvertibilnihmaraka). :D
hvala :D........a sal nam je prejak koliko je para i taj sal ako se zna

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 03 avg 2010, 11:31

najava utakmice, cijene karata, vrijeme početka, izjava šef astruke sve skupa na :

http://www.****/cms/index.php?id=0,937,0,0,1,0

Pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.