FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mamu im, rendera nema 
Ovdje ce tacno jednoumlje zavladati...Sta god napises,nikakvih kontra argumenata,vec se ismijava pravopis,i pljuje forumas...negativci kuknjava blabla.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma render ce nam pomoci u buducnosti kluba, jer ce xeskor napokon moci da vidi kako ce da izgleda tribina od 7500 sjedecih natkrivenih mjesta i onda ce da prica kako ta tribina ne valja nije po njegovom ukusu itd...Jer kako je moguce da tribina toliko vrijedi a da nije po njegovom ukusuBrdo1919 je napisao/la:Mamu im, rendera nema
Ma majstor i irgeti od oka šaluju
Pa naravno da cu se zezati sa likovima koji su i u renderu nasli razlog za crnjak 
Evo friske slike od dns
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Sutrašnja utakmica će dosta toga pokazati. Zanimljivo je da je Chikhura bila u istoj grupi žrijeba za EL sa nama kao nenosioc. S obzirom da je generalka, ako ne napravimo neki pozitivan rezultat, Evropi se ne nadajte džaba.
Sutra biti ili ne biti, nadamo se da cemo pobjediti u izuzetno bitnoj pripremnoj utakmici koja nam nosi 10 bodova u prvenstvu u slucaju pobjede, a -5 u slucaju poraza. Po nekim racunicama pobjeda od 2 gola razlike sutra, nas vraca u zdrijeb za kup, ali nije jos sigurno
Sutra ili nikada
Sutra ili nikada
Nad tobom sunce najljepše sja
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mr. Coa, taj Zeljeznicar nam bjezi 3 boda. To je jedna pobjeda na Grbavici, to barem nije tesko [emoji41] [emoji12]
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
075
Da postavimo ovako... Sutrašnja utakmica će kao generalka pokazati gdje smo i šta smo u radili u odnosu na period "juli" kad' smo igrali utakmice EL, tj. koliko smo slabiji/jači u odnosu na prvi dio prvenstva. Ako se jedna ekipa poput Chikhure poigra sa nama (izbacio ih je Zimbru, dozvolit ćeš mrtva ekipa) a mi na ljeto namučili Beitar koji je i dalje solidan u jačem prvenstvu od našeg, onda se ne može reći da smo jači nego što smo bili na jesen. Uzmi u obzir da još x faktora uzima dio u konačnom plasmanu na tabeli (širina rostera, kartoni, povrede, suđenje) i mi smo care moj do vrata u blatu. Ne kažem da je 100% nedostižna, al' dobro valja zapet da du.pe vidi Evrope.pinoglavi je napisao/la:Sutra biti ili ne biti, nadamo se da cemo pobjediti u izuzetno bitnoj pripremnoj utakmici koja nam nosi 10 bodova u prvenstvu u slucaju pobjede, a -5 u slucaju poraza. Po nekim racunicama pobjeda od 2 gola razlike sutra, nas vraca u zdrijeb za kup, ali nije jos sigurno
Sutra ili nikada
Ma pomoće mi kad dođem na stadion sa djetetom da nekisnem, kao protiv zelje, pa odem na sjever a on jos vise prokisnjava. A kad naprave bilo kaku natkrivenu tribinu, doće sigurno vise nego na sadasnji zapad, a prodajom karti i klubu će bit bolje. Drugo vjerovatno će mi doći igrat repka i hoću da je gledam u svom gradu, i hoću na ljeto ili sledeće godine da gledam svoj klub u svom gradu, a ne da glumim ljubav prema svom klubu, a neinteresuje ga tribina koja je jako bitna za licencu i funkcionisanje klubaSARS je napisao/la:Ma render ce nam pomoci u buducnosti kluba, jer ce xeskor napokon moci da vidi kako ce da izgleda tribina od 7500 sjedecih natkrivenih mjesta i onda ce da prica kako ta tribina ne valja nije po njegovom ukusu itd...Jer kako je moguce da tribina toliko vrijedi a da nije po njegovom ukusuBrdo1919 je napisao/la:Mamu im, rendera nema![]()
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 13 feb 2017, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakva borba za cetvrto mjesto i evropu ja cvrsto vjerujem da cemo se boriti za titulu, bez zahebancije 
Generalka sigurno najvise pokazuje od pripremnih ali nije to nista posebno. Prosle sezone fantasticno igrali protiv Nordsjelanda i Dinamo Kijeva, pa dodje Zeljo na Tusanj i poraz, dodje Siroki - poraz, dodje Drina - poraz. Vise me zanima okvirno prvih 11, kakav je Veseli, Zilkic i jos par igraca.
I da dobijemo 5-0 i da izgbimo 5-0 nista to ne znaci po mom misljenju
Nad tobom sunce najljepše sja
Činjenica je da će sam start u prvenstvu otkriti sve karte, ali i generalka bi mogla dosta toga da pokaže. Al' ajde da se vodimo onom Husrefovom "Može da pokaže sve, a ne mora pokazati ništa". Da slavimo pobjedu sutra, pa aBd i protiv Mladosti, bio bi dobar start.pinoglavi je napisao/la:Generalka sigurno najvise pokazuje od pripremnih ali nije to nista posebno. Prosle sezone fantasticno igrali protiv Nordsjelanda i Dinamo Kijeva, pa dodje Zeljo na Tusanj i poraz, dodje Siroki - poraz, dodje Drina - poraz. Vise me zanima okvirno prvih 11, kakav je Veseli, Zilkic i jos par igraca.
Iz tvojih usta u Božije uši, samo Zrinjski bi se dobro morao sj***ti sam, pa da ih stignemo. Imamo i dvije međusobno ako izborimo plasman u ligu za prvaka.HElo je napisao/la:Ma kakva borba za cetvrto mjesto i evropu ja cvrsto vjerujem da cemo se boriti za titulu, bez zahebancije
Elem, na transfermarktu:
Amer Ordagić
Player's agent: AK SPORT AGENCY
Aco uopšte nismo slabiji od ostalih iz moguće lige6 samo sto oni imaju bolju atmosfreru u i oko kluba.Ako nas krene,dobijemo Mladost i osiguramo nakon Metaleghe na Rusnjualeksandar_veliki je napisao/la:Ako se ubacite u Ligu 6 do zadnjeg kola cete se boriti za Evropu, mislim za cetvrto mjesto koje bi moglo voditi u Evropu. Prednost vam je i sto ne igrate u Kupu tako da cete se moci posvetiti prvenstvu. Realno, Zrinjski, Sarajevo i Zeljo bi trebali podijeliti te tri prve pozicije, a ostala tri tima da se potuku za broj 4. Niste slabiji od ostalih, moje misljenje.
DRŽAVA TUZLA!!
Ali kad procita da Mladost ima Husrefa i to kao neka prevaga
evo ibretim se jos uvijek
pa ta ista Mldost je bila u vrhu tabele sa veoma dobrim sansama za prvih 6, dok nije Gdin Husref preuzeo kormilo. Ostalo je historija 
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve ce pokazati prva utakmica u ligi, tada ce se znati na cemu je ko. Kako bi bilo dobro da pobjedimo, tada bi nam se dosta toga otvorilo. Ali najbitnije je izbjeci poraz pod svaku cijenu, tu prvu utakmicu treba pruziti 100%.
Ali opet vodi tome da ce igraci biti bolja karika od navijaca.
Ali opet vodi tome da ce igraci biti bolja karika od navijaca.
Haha kakve to veze imaNKMramor je napisao/la:Sutrašnja utakmica će dosta toga pokazati. Zanimljivo je da je Chikhura bila u istoj grupi žrijeba za EL sa nama kao nenosioc. S obzirom da je generalka, ako ne napravimo neki pozitivan rezultat, Evropi se ne nadajte džaba.
Niko, niko, samo Sloboda
dobro vece momci i drugovi, i ostali haha---
suljo ba ako citas ti s bio i osto fukara numero uno. i nema dalje.mozemo pricat o ovom i onom ,al fakt je fakat.
nista ove pripreme ne govore... jesmo slabiji s kadrom u odnosu na prije pola godine,al dal cemo bit efikasiniji ili neefikasniji vrijeme ce pokazat....
ja se nadam efikasniji..
jer **** zajebanciju, kad su bodovi u pitanju.
a i prva je kaknjevcima,kaknjašima,kaknjama,kakanjicama? kako jebote
s priprema dobro izgledaju.
vidicemo.
suljo ba ako citas ti s bio i osto fukara numero uno. i nema dalje.mozemo pricat o ovom i onom ,al fakt je fakat.
nista ove pripreme ne govore... jesmo slabiji s kadrom u odnosu na prije pola godine,al dal cemo bit efikasiniji ili neefikasniji vrijeme ce pokazat....
ja se nadam efikasniji..
jer **** zajebanciju, kad su bodovi u pitanju.
a i prva je kaknjevcima,kaknjašima,kaknjama,kakanjicama? kako jebote
s priprema dobro izgledaju.
vidicemo.
Isto mislim da je naša šansa 4 mjesto mada se potajno nadam i tom 3 mjestu sve zavisi kome će se poklopit najbolje rezultati i u kakvoj će ko bit formi i sastavu u ligi 6aleksandar_veliki je napisao/la:Ako se ubacite u Ligu 6 do zadnjeg kola cete se boriti za Evropu, mislim za cetvrto mjesto koje bi moglo voditi u Evropu. Prednost vam je i sto ne igrate u Kupu tako da cete se moci posvetiti prvenstvu. Realno, Zrinjski, Sarajevo i Zeljo bi trebali podijeliti te tri prve pozicije, a ostala tri tima da se potuku za broj 4. Niste slabiji od ostalih, moje misljenje.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam odgledao sazetak protiv Rusa....Nije to tako strašno bilo...Naivne smo golove primili.. Trkački smo tu negdje izgleda bili...Al sto vjetar nosi,led te j e b o.... korner zastavice kad ne odletise... Haha... coa,imali STA za trasu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.