FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 13 feb 2017, 12:02

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Hurtic je u svemu bio najmanji krivac
I ovoga sad nije prihvatila svlacionica?
bježi ba ne mogu više pive popit da malo ne prospem za Leona, strejndžeri za Harambea ja za "žrtve Hurtića"....
totalno mi sjebo doživljaj doživotno....

njega,Pelaka,Melunovića...što dalje od i grada i kluba....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 13 feb 2017, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 feb 2017, 12:02

Hilmo brisi ove tendenciozne postove utice svima na tvrdocu stolice. Isprskat ce se tema bzvze.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 12:38

Na skupštini Željezničara su se dotakli i našeg igrača, a baljezgao je bijeni ili ti ga išutani. :beba:

Tokom nedavno održane sjednice Skupštine FK Željezničar, član UO Dejan Nikolić je ispričao interesantnu anegdotu iz ljetnog prelaznog roka.
Na Grbavici nisu bili zadovoljni učinkom nekadašnjeg kapitena mlade reprezentacije BiH Dine Bevaba, a Nikolić je objasnio kako je došlo do transfera.

"Dino Bevab je stigao kao tek četvrta opcija. Nakon što savez nije uspio da riješi problem sa papirologijom oko Dženana Burekovića, a nakon njega je propao transfer i kapitena Istre Darija Tomića koji je dogovorio sve uvjete, bio čak i u klubu zajedno sa kapitenom Aleksandrom Kosorićem, ali nakon što je otišao kući u Tuzlu, javio je da se predomislio zbog novčanih sredstava", rekao je Nikolić i objasnio vrlo zanimljivu stvar.

"Treća opcija je bio Perica Ivetić, sadašnji član FK Sarajevo. Ivetić je bio na Grbavici, dogovoreni su bili svi uvjeti, ali je tadašnji kapiten Aleksandar Kosorić prišao treneru i objasnio da igrači ne žele da on postane novi član Željezničara. Obavljeni su detaljni razgovori i donesena je odluka da bi Ivetić pokvario atmosferu u klubu", zaključio je Nikolić.

Nakon toga, Ivetić je postao novi fudbaler Sarajeva.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 feb 2017, 12:44

Meni je na treningu Pero izgledao onda kao jedan od vođa, autoritet! Dijelio savjete ovim mlađim, komandovao, nije mi izgledao kao neko ko ruši atmosferu, tako da hvala Kosoriću što nas je pojačao. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 12:49

Tako ispade :lol: Tamam nemamo stopera za Vitez pa može Pero uletit. Kosorić nas pojačao i otišao za Bijeljinu :lol:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 12:58

joker90 je napisao/la:Meni je na treningu Pero izgledao onda kao jedan od vođa, autoritet! Dijelio savjete ovim mlađim, komandovao, nije mi izgledao kao neko ko ruši atmosferu, tako da hvala Kosoriću što nas je pojačao. :lol:
Ma pusti budale, autoritet pravi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 13:01

Kod nas bar Čala odlučuje ko će doći, a kod njih donedavno odlučivao Kosorić da ne bi opet pobune bile u svlačionici u koje su uložili velike napore da se zataškaju od medija i javnosti.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 13:10

pitic je napisao/la:Kod nas bar Čala odlučuje ko će doći, a kod njih donedavno odlučivao Kosorić da ne bi opet pobune bile u svlačionici u koje su uložili velike napore da se zataškaju od medija i javnosti.
:rol:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 feb 2017, 13:11

Prava istina je da nisu imali pare da plate Iveticu koliko je trazip a nije trazio puno ,nek vam Pero kaze.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 13:13

Majkl je napisao/la:Prava istina je da nisu imali pare da plate Iveticu koliko je trazip a nije trazio puno ,nek vam Pero kaze.
Autoritet pravi, bas se vidjelo na terenu kako pozitivno utjece na ostale momke, sve pohvale Peri.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 13:15

Majkl je napisao/la:Prava istina je da nisu imali pare da plate Iveticu koliko je trazip a nije trazio puno ,nek vam Pero kaze.
Ko sada laže, ti nas ili išutani filozofe :?
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 feb 2017, 13:18

Kosoric im odreduje ko ce potpisati :urnebes:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 feb 2017, 13:21

O njihovom poslovanju najbolje govori to da ne žele da plate Slobodi 50000 maraka, po cijenu da Kostić pauzira do ljeta.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 13:23

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kosoric im odreduje ko ce potpisati :urnebes:
Pa ja, prije svakog potpisa novi gušter nakon razgovora sa išutanim morao je ići da sjedne sa Kosorićem da ga ovaj procjeni kakav je da li će se uklopiti u filozofiju i da neće narušavati njegov autoritet u svlačionici. Pero je bio velika prijetnja da pokrene novi hladni rat koji je tek bio završio, bar je tako Kosorić procjenio.
SRETAN BROJ - 1725

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 feb 2017, 13:26

To su oni sad izmislili pricu da ga nisu doveli zbog nediscipline ili kao da on unsi nemir u svlacionicu zato jer su culi da Husref nije htio da produzi ugovor sa njim zato jer se nesto bunio Sisoju ili Husrefu ne znam tacno,pa sad su iskoristili to da plasiraju tu pricu.Molim Peru da kaze istinu i da ih popisa
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Agent007
Kontakt:

Post Postao/la Agent007 » 13 feb 2017, 13:27

Historicar je napisao/la:O njihovom poslovanju najbolje govori to da ne žele da plate Slobodi 50000 maraka, po cijenu da Kostić pauzira do ljeta.
Pa Zelji Kostic sada i ne treba dolaskom Kerle.... od ljeta da.... tad ce vec Bogicevic biti pred krajem ugovora... a onda mu je noga... i Kole dolazi na njegovo mjesto....
I logicno da se nece platiti 75000KM kad ne vrijedi toliko.... ne treba Ordagica platiti toliko a ne igraca od haman 30 kuka....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 feb 2017, 13:27

A sta ce reci nego da su oni njega odbili. Nece sigurno reci da nisu mogli dovesti igrača kojeg smo uzeli jer se povrijedio Kovacevic i Balic presao na stopera, a mi imali samo Bekica na lijevom beku. A onako smo ga mi doveli 2 mjeseca nakon sto se nije uspio dogovoriti sa njima.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 13:29

YNWA je napisao/la:A sta ce reci nego da su oni njega odbili. Nece sigurno reci da nisu mogli dovesti igrača kojeg smo uzeli jer se povrijedio Kovacevic i Balic presao na stopera, a mi imali samo Bekica na lijevom beku. A onako smo ga mi doveli 2 mjeseca nakon sto se nije uspio dogovoriti sa njima.
:thumbup:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 13:31

Vidite kako pokušavaju sebi rejting dignuti preko leđa FK Sarajevo kao mi ga odhebali pa ga Sarajevo sebi uzelo. Bijeni se opet raskokodakao.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 13 feb 2017, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 feb 2017, 13:32

Ali igraca koji je uz Ordagica,Ahmetovica,Pirica,Sarica i Zebu bio najbolji prosle sezone i jedan od najbolje ocjenjenih,moras platiti ,ne mozes mu bacati rpicu suplju ko Pozderima i ostalim.Ali interesntno da u plavu filozofiju se nisu ukopili:Jahic,Krizman,Kosoric,evo i Ivetic,Hervas,Bogicevic i ne znam jesam li nekog zaboravio,tu nesto smrdi ,ono svi ne valjaju ,cudno,ali pno nisu tema,ali kazem ovo je suplja,Pero nek kaze sto ga nisu doveli.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, OsmanhodzicBuco, Proximic, tajsamja i 34 gosta.