Sto posto, ja sam prvi jos i tada pisao u fazonu "koga mi lazemo, kakva djeca kakvi bakraci"...ako i igraju mladji to nije radi toga da hocemo podmladak nego jer se nema para. To sto se potrefila generacija Bajica, Memije, Hadziahmetovica to je samo sreca, a nikako necija zasluga...Sto se amara tice ja iskreno nemam nista za prigovoriti. Od mene a i svkakog zeljinog navijaca trebalo bi da mu je sve halal...necu da ulazim u to da li je uzimao pare, a sve i da jeste ima dva dobra orpavdanja. Prvi osvajao je i biljezio rezultate, a i bio je na neki nacin menadzer vecini igraca, ali i ne treba zaboraviti da je Amar uz neke igrace (Besliju) ulozio dosta para (svojih) kad je dosao u klub.Evander je napisao/la:@invincible1921
Vecinu stvari si u pravu i apsulutno se slazem.
Isto tako, molio bih te da elaboriras sta se pisalo na vasoj temi unazad par godina, Zeljina djeca, dvije firme i slicno, godisnji na koji je Amar otisao, smjene trenera, javna kuca za igrac, milion kontradiktornosti, mutnih radnji...
Ovo ostalo sto si naveo zaista nisam upucen tako da mi je vise u domenu rekla kazala,,,ali da je bilo svega bilo je. Uprava nije ni blizu cista bar sto se tice laganja nasim navijacima tj mazanja ociju. Smjene trenera i opcenito losija atmosfera po meni su uglavnom posljednica slabijih rezultata nego sto smo navikli.
O odnosu uprava-"NAVIJACI" ne bih trosio rijeci...o tome se zna suti i na jugu i sjeveru jer iste stvari su se desavale i kod vas. Za gađenje i osudu svakog normalnog fana bbordo i plave boje