8 dana patnjephily je napisao/la:sad ovo kolo traje do 26.02![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
8 dana patnjephily je napisao/la:sad ovo kolo traje do 26.02![]()
Osam nas ide u PO?Sarmelino je napisao/la:Evo prva trojka je osigurala PO,zadovoljan sam.Sad mi valja od filipa izgubit.
Daarelinho je napisao/la:Osam nas ide u PO?Sarmelino je napisao/la:Evo prva trojka je osigurala PO,zadovoljan sam.Sad mi valja od filipa izgubit.
Ma neces, uzimas filipa ti. Nije imao on neke impresivne brojkeSarmelino je napisao/la:Evo prva trojka je osigurala PO,zadovoljan sam.Sad mi valja od filipa izgubit.
Jomantino nije više znao kako bi opravdao suđenje na Joma-Inter pa je morao izvuc od negdje da sam komentirao moderaturuSarmelino je napisao/la:Sto su ga banovali,na sedmicu?
Vidim sa filipom,javim.Tracy3McGrady je napisao/la:[email protected]Sarmelino je napisao/la:
Buraz ubaci ovog umjesto Filipa ako nije aktivan, a ako jeste onda mu daj neku neaktivnu ekipu, ako ima neka osim psihijatrija bilo bi bolje. Biće aktivan, garantujem. Javi kad posaljes
Steph Curry MVP
[email protected]Sarmelino je napisao/la:Vidim sa filipom,javim.Tracy3McGrady je napisao/la:[email protected]Sarmelino je napisao/la:
Buraz ubaci ovog umjesto Filipa ako nije aktivan, a ako jeste onda mu daj neku neaktivnu ekipu, ako ima neka osim psihijatrija bilo bi bolje. Biće aktivan, garantujem. Javi kad posaljes
Steph Curry MVP
Radje mene ubaci ako filip nece za ovaj kraj sezoneSarmelino je napisao/la:Vidim sa filipom,javim.Tracy3McGrady je napisao/la:[email protected]Sarmelino je napisao/la:
Steph Curry MVP
Ma i toBobadilla je napisao/la:Ili ne ubacujte nikoga, jer prema nekim ne bi bilo posteno. Neko ce igrat protiv aktivnog clana neko je dobio bez borbe. Ionako ima 3-4 kola do kraaja
Prilicno sam siguran da je 4Bobadilla je napisao/la:Da li neko zna da li ove sedmice imamo pravo na 4 izmjene ili na 8Logicno da bi trebali imati 4 ko i do sad ali eto sta znam,
4 su.Sarmelino je napisao/la:Prilicno sam siguran da je 4Bobadilla je napisao/la:Da li neko zna da li ove sedmice imamo pravo na 4 izmjene ili na 8Logicno da bi trebali imati 4 ko i do sad ali eto sta znam,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.