NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Jbg, koliko god srali po Melu, covjek pokaza znacenje rijeci clutch. I uz smijesno sudjenje, Knicksi ovo dobise.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Melo clutch, dovidjenja. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nyk ubise sudije večeras
I green spreman da se vrati u aba ligu
I green spreman da se vrati u aba ligu

spursi smijesni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bez Butlera i Wadae ovakvi rezultati su donekle ocekivani.BernardBarnjak je napisao/la:Joj bullsa...
Odlicna partija Wigginsa i Townsa, ima jos neke nada za PO mada mora se uci u dobru seriju.
Knicksi preokrenuli spurse nakon sto su bili na -12, svasta...
- invincible1921
- Kontakt:
Pa Green osim onog finala kada je šutao nevjerovatno, od tada ništa. Prošla i ova tekuča igra katastrofalno ni u odbrani nije na svom nivou. Ovo mu je zadnja godina ozbiljnog igranja u SAS i u NBA vjerovatno. Murray ulijece vjerovatno u prvu, bit' ce neki FA sigurno i opet na draftu magija San Antonia.
Pusi kitu LMA...ccc
- Nerminovic
- Kontakt:
5-16. Baš ga gušimo. Još igramo za njega napad na -4 iako bazena ne može pogoditi.invincible1921 je napisao/la:LMA je ugusen u Spursima....

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne mislim samo igrom, nego je i ofalioKawhi je napisao/la:5-16. Baš ga gušimo. Još igramo za njega napad na -4 iako bazena ne može pogoditi.invincible1921 je napisao/la:LMA je ugusen u Spursima....
=\_1921_/=
Brate lik je gazio tabanima u portlandu, da li on ima neki tik il misli da se od njeg ocekuje da bude Tim pa ga to jbe ne znam al on sjena od one ubice nije. Mozda je jednostavno krenuo silaznom putanjom il ko zna sta nu desava, da nije nagazio gdjeKawhi je napisao/la:5-16. Baš ga gušimo. Još igramo za njega napad na -4 iako bazena ne može pogoditi.invincible1921 je napisao/la:LMA je ugusen u Spursima....

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- Donnie Darko
- Kontakt:
Možda je jednostavno prešao svoj prime.Bobadilla je napisao/la:Brate lik je gazio tabanima u portlandu, da li on ima neki tik il misli da se od njeg ocekuje da bude Tim pa ga to jbe ne znam al on sjena od one ubice nije. Mozda je jednostavno krenuo silaznom putanjom il ko zna sta nu desava, da nije nagazio gdjeKawhi je napisao/la:5-16. Baš ga gušimo. Još igramo za njega napad na -4 iako bazena ne može pogoditi.invincible1921 je napisao/la:LMA je ugusen u Spursima....
@donie pa na to sami mislio, il mozda nije naucio biti u timu gdje se ocekuje od njih nesto, lako je u por. Zna da su prfina bara,prva runda PO i to je to. Sve napade zavrsavao on il damian a ovdje ima vecih mudonja
Uporedicu sa fudbalom, imas onih igraca sto ubijanu u srednjim timovima a kad dodju u bolji klub nula pa se vrate u mediokritet opet ubise. Tako mislim i za njega, da bi on opet negdje mogao bit baba al u SA tesko

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tu sam teoriju poceo i ja da razvijam sebi u glavi,ali sacekacu jos ovaj PO.Ne svidja mi se sto jos uvijek prica o nekoj nesigurnosti,neznanju kad treba uzeti sut,sto ga Timmy prosle,a Tony ove godine mora tjerati da bude agresivan itd.Da ne bude kako ga crnim,jer kako pisah jutros,on je jako bitan za SA,postao je efektivniji igrac,igra bolju odbranu itd,ali MORA skontati da u jednom momentu u toku utakmice,ON treba preuzeti palicu i nositi ekipu!To se desi ponekad,ali nije konstantno i to je ono sto nervira nas navijace.Jbt uradio je to protiv GSa u prvoj tekmi sezone i razmontiras onakvu ekipu na gostovanju.I onda kad to ocekujes opet,on to ne pruzi i jasno vidis da nakon par promasenih suteva pocne da oklijeva.Mora mentalno biti jaci,jer i dalje je isti igrac kad je agresivan i kad vjeruje u sebe,samo ne znam koji to k.... ne radi stalno!?Bobadilla je napisao/la:@donie pa na to sami mislio, il mozda nije naucio biti u timu gdje se ocekuje od njih nesto, lako je u por. Zna da su prfina bara,prva runda PO i to je to. Sve napade zavrsavao on il damian a ovdje ima vecih mudonjaUporedicu sa fudbalom, imas onih igraca sto ubijanu u srednjim timovima a kad dodju u bolji klub nula pa se vrate u mediokritet opet ubise. Tako mislim i za njega, da bi on opet negdje mogao bit baba al u SA tesko
raptorsi su bas u krizi, kako izgubise ovoliku prednost u zadnjoj cet
Pa nije u ritmu, ne mos coj'ka svako drugu tekmu ostavljat na 10 suteva, pa tjerat da nosi ekipu "kad treba", to postane rutina, ne samo kad je hot ili kad je tebi cejf. Spursi su ga degradirali totalno do sad.NEZALAGANJE je napisao/la:Tu sam teoriju poceo i ja da razvijam sebi u glavi,ali sacekacu jos ovaj PO.Ne svidja mi se sto jos uvijek prica o nekoj nesigurnosti,neznanju kad treba uzeti sut,sto ga Timmy prosle,a Tony ove godine mora tjerati da bude agresivan itd.Da ne bude kako ga crnim,jer kako pisah jutros,on je jako bitan za SA,postao je efektivniji igrac,igra bolju odbranu itd,ali MORA skontati da u jednom momentu u toku utakmice,ON treba preuzeti palicu i nositi ekipu!To se desi ponekad,ali nije konstantno i to je ono sto nervira nas navijace.Jbt uradio je to protiv GSa u prvoj tekmi sezone i razmontiras onakvu ekipu na gostovanju.I onda kad to ocekujes opet,on to ne pruzi i jasno vidis da nakon par promasenih suteva pocne da oklijeva.Mora mentalno biti jaci,jer i dalje je isti igrac kad je agresivan i kad vjeruje u sebe,samo ne znam koji to k.... ne radi stalno!?Bobadilla je napisao/la:@donie pa na to sami mislio, il mozda nije naucio biti u timu gdje se ocekuje od njih nesto, lako je u por. Zna da su prfina bara,prva runda PO i to je to. Sve napade zavrsavao on il damian a ovdje ima vecih mudonjaUporedicu sa fudbalom, imas onih igraca sto ubijanu u srednjim timovima a kad dodju u bolji klub nula pa se vrate u mediokritet opet ubise. Tako mislim i za njega, da bi on opet negdje mogao bit baba al u SA tesko
A i ne moze uvjek svako i nositi, nije ni Jordan svaku tekmu premolio ha ya, insan je
- branimir85
- Kontakt:
kakva pobjeda Pistonsa
vrlo važna za borbu za PO nakon -16 na ulasku u zadnju četv.
klupa dobila tekmu Ish +26 Reggie -25

klupa dobila tekmu Ish +26 Reggie -25

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 13 feb 2017, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.