FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 00:20

joker90 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Naši se sutra vraćaju iz daleke Antalije, a @High iz obližnih Banovića još ne :?
Za 5 dana se brat vraća!

@Mokes, novi avatar stavljamo, ako si zaspao, sutra obavezno!
slika
Valjda stigne na generalnu probu. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 feb 2017, 00:24

FrancescoTotti je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sjećam se iste priče nakon priprema sa Kodrom, neeee može nas niko izbaciti u dvije tekme kupa, ja kad se Borac ukaza sine! :urnebes:
Ja sam se syebavao sta smo sve fulali i u BL i kod nas :?
Utakmice koje su nam zdravlje uzele haman. :D Zato nam treba realnosti i ne lupati gluposti ko Danac, kad svi znamo da ti ovdje niko ne može garantovati prolazak u kupu, bez obzira na sastav i ekipu, iako smo tad bili puno jači igrački nego što smo sada.

@PB, prije će Bake istupiti nego naš moderator! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 feb 2017, 00:27

Kad se najmanje nadas ko nagazna mina...

Treba Calu zamolit da napise par postova ovde da popravi atmosferu, upeko neki crnjak ovde gluho bilo, ne vjeruje se nikom, ni u sta...

Dok postoji prilika i dok postoji nada ja vjerujem da mozemo uzet i trofej i kup... Sreca za nas pa lopta nije kockasta :P
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 00:27

joker90 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Naši se sutra vraćaju iz daleke Antalije, a @High iz obližnih Banovića još ne :?
Za 5 dana se brat vraća!

@Mokes, novi avatar stavljamo, ako si zaspao, sutra obavezno!
slika
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 00:31

Ono izvlacenje je trebalo par dana prije pocetka prvenstva, volio bi da je neko makar napisao vijest o tome ali eto, mozda je jos rano :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 feb 2017, 00:32

Golmani:Pavlovic/Adilovic
Odbrana: Kadusic/Hodzic, Bekic/Ivetic, Novakovic/Balic/Mihojevic/Kovacevic
Sredina: Rustemovic/Heric, Saric/Radovac, Crnkic/Lelic, Duljevic/Said/Andjusic, Hebibovic/Liivak
Napad: Ahmetovic/Bekic

Sirine ima, samo sto me brine Bekic, jer stvarno nije pokazao da moze biti oslonac u napadu. Meni sve drugo moze proci..naravno da bi volio budzet od 10mil i 15 ekstra igraca, pa da mi 4 uvijek sjede na klupi i da ih placam - ali nema. Ima sta ima, i moram ih podrzati.
PS. Imam dobar predosjecaj za nastavak, i jedva cekam Vitez, i aBda tri boda :!:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 00:35

Protiv Vitežana. :kafa:

slika

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 feb 2017, 00:36

Ja i dalje, nakon svega, mislim da mozemo bar do 1 trofeja ove sezone, a iskreno ciljam na Trofej Premijer Lige... I da, zovite me ludim slobodno :opaopa: :beba: :salut:
1946~

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 feb 2017, 00:37

:mrgreen:
ThrillerHz je napisao/la:Ja i dalje, nakon svega, mislim da mozemo bar do 1 trofeja ove sezone, a iskreno ciljam na Trofej Premijer Lige... I da, zovite me ludim slobodno :opaopa: :beba: :salut:
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 feb 2017, 00:38

joker90 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 00:39

Šta je ovo još jedan Joker na temi :?
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 00:40

Joker je izgleda uzor mnogima :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 00:41

Množe se Jokeri, a kažu pljuvač. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2017, 00:42

ThrillerHz je napisao/la:Ja i dalje, nakon svega, mislim da mozemo bar do 1 trofeja ove sezone, a iskreno ciljam na Trofej Premijer Lige... I da, zovite me ludim slobodno :opaopa: :beba: :salut:
:pray: :pray:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 feb 2017, 00:43

Joker postao idol maloj raji!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 feb 2017, 00:44

Mi uopste nemamo losi igracki kadar kad se sve uzme u obzir od svinjskog i vase miskina, samo sto nazalost uvezanost, uigranost i kondiciozno smo slabi od ove dvije ekipe. Igracki kadar koji mi imamo trenutno sa Lelicom,estoncem i HUSEINOVICEM (bar 30min po utakmici) ako nemoze izdrzat da igra 20 utakmica u 3 mjeseca ( 14 prvenstvo plus 6 u kupu ) na najvecem nivou to je onda do struke. Mehmeda Janjisa Calu podrzavam 100% al kazem ako nemozes da izrdrzis da svako 4.5 dana igras utakmicu nakon 3 mjeseca odmara i skupi priprema po TURSKOJ gdje se pripremaju ekipe iz naj jaci liga svijeta pa sto smo onda isli u tursku mogli smo pripreme odradit i u butmiru i Jahorini.

Mogo bi progutat i reci da bi bio zadovoljan izlaskom u evropu bez trofeja al da u evropi doguramo do play offa to je minimum.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 13 feb 2017, 00:45

Majkl je napisao/la:
Imamo odlicnu ekipu ne trebamo se nikog bojati,pogotovo sto nas u dvije utakmice niko ne moze izbaciti.Samo sebe trebamo gledati i da ne bude povreda i trofej je nas
A fali ono: SVI SVI SVI
:rol:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 feb 2017, 00:46

Pitar6785 je napisao/la:Mi uopste nemamo losi igracki kadar kad se sve uzme u obzir od svinjskog i vase miskina, samo sto nazalost uvezanost, uigranost i kondiciozno smo slabi od ove dvije ekipe. Igracki kadar koji mi imamo trenutno sa Lelicom,estoncem i HUSEINOVICEM (bar 30min po utakmici) ako nemoze izdrzat da igra 20 utakmica u 3 mjeseca ( 14 prvenstvo plus 6 u kupu ) na najvecem nivou to je onda do struke. Mehmeda Janjisa Calu podrzavam 100% al kazem ako nemozes da izrdrzis da svako 4.5 dana igras utakmicu nakon 3 mjeseca odmara i skupi priprema po TURSKOJ gdje se pripremaju ekipe iz naj jaci liga svijeta pa sto smo onda isli u tursku mogli smo pripreme odradit i u butmiru i Jahorini.

Mogo bi progutat i reci da bi bio zadovoljan izlaskom u evropu bez trofeja al da u evropi doguramo do play offa to je minimum.
glas razuma na ovoj temi :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 feb 2017, 00:57

Ja sam vjerovao da mozemo uzeti Kup ove sezone, ali kad sam procitao da i @Majkl zvani ''pripreme sluze da se odmori igrac'' tvrdi isto, ocekivanja su mi pala za 77 %... Na hajr.
Selam za Higha, i PomozBog za Jokera /orginalnog/.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 feb 2017, 00:59

Pitar6785 je napisao/la:Mi uopste nemamo losi igracki kadar kad se sve uzme u obzir od svinjskog i vase miskina, samo sto nazalost uvezanost, uigranost i kondiciozno smo slabi od ove dvije ekipe. Igracki kadar koji mi imamo trenutno sa Lelicom,estoncem i HUSEINOVICEM (bar 30min po utakmici) ako nemoze izdrzat da igra 20 utakmica u 3 mjeseca ( 14 prvenstvo plus 6 u kupu ) na najvecem nivou to je onda do struke. Mehmeda Janjisa Calu podrzavam 100% al kazem ako nemozes da izrdrzis da svako 4.5 dana igras utakmicu nakon 3 mjeseca odmara i skupi priprema po TURSKOJ gdje se pripremaju ekipe iz naj jaci liga svijeta pa sto smo onda isli u tursku mogli smo pripreme odradit i u butmiru i Jahorini.

Nismo mi ni kondiciono slabi, Klačar radi odličan posao. A što se Evrope tiče, tu nas više sreća može poslužit nego dobre igre. Sve svjetske lige napreduju dok naša stoji u mjestu, iz godine u godinu možemo očekivat da nas izbacuju klubovi iz Makedonije, Albanije, Crne Gore, pa čak i Malte kao one pakaše iz Hercegovine. Naravno da treba znat i lopte igrat al' valja izbjeć nezgodne u žrijebu, a onda i protiv ovih prihvatljivih dat svoj maksimum i molit Boga da se neko njihov ne pretvori u Lamparda protiv nas (ozbiljno, protiv Sarajeva u Evropi svaki izvođač slobodnih kao Payet - Zeta, Gladbach, Lech..).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.