Nek uzme Ronaldu neko slobodnjakGefufna je napisao/la:Ok, nije on kriv sto to dopusta vec Dybala.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nek uzme Ronaldu neko slobodnjakGefufna je napisao/la:Ok, nije on kriv sto to dopusta vec Dybala.
I ja.harden je napisao/la:Ja na ovu temu ulazim samo zbog Gefufne![]()
Prvi je bio manje-više ova pozicijaGoalgetter je napisao/la: Ne znam odakle je bio ovaj prvi slodobnjak, ali drugi je Dybalina pozicija bila.
Zna Pjanic i iz te pozicije pucati, ali nije ni Dybala los u slobodnjacima, valjda je takav dogovor.chily-rz je napisao/la:Prvi je bio manje-više ova pozicijaGoalgetter je napisao/la: Ne znam odakle je bio ovaj prvi slodobnjak, ali drugi je Dybalina pozicija bila.![]()
Dzemo, korigovao sam ti kako treba da pise da ti imas muda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pjanic mi je naj drazi nas igrac i uvjek sam ga branio od Gefufne, ali fakat ima vala i istine u ovom sto Gefufna da nema muda.
Gefufna fufa nasa stara nema muda i kraj price.Gefufna je napisao/la:Dzemo, korigovao sam ti kako treba da pise da ti imas muda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pjanic mi je naj drazi nas igrac i uvjek sam ga branio od Gefufne, ali fakat ima vala i istine u ovom sto Gefufna da nema muda.
A mogao je veceras iudominirati protiv Lihtenst...Palerma.COYS je napisao/la:Sta glumi onaj Allegri? Mire opet na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.