Premlako je usao u Pjanica za moj ukus.soccerfan je napisao/la:Sta uradi nesrecni Barella? Nista mi nije jasno![]()

Gigi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Premlako je usao u Pjanica za moj ukus.soccerfan je napisao/la:Sta uradi nesrecni Barella? Nista mi nije jasno![]()
Ja gledam i nevjerujem da neko moze biti onako glup.Gefufna je napisao/la:Premlako je usao u Pjanica za moj ukus.soccerfan je napisao/la:Sta uradi nesrecni Barella? Nista mi nije jasno![]()
![]()
Gigi
Sacekat ga jos malo. On se nije raspolovio u kvaliteti,vec ama bas svaki duel izgubi za max dvije sekunde.akisarajevo92 je napisao/la:previse se Dybala digao ove sezone, prodati ga za 70-80miliona i uzeti Sancheza
Prelazi svaku granicuJuventinoVero je napisao/la:Dybala..
Sent from my Nokia 3310
Kakav ba kredit moze imati. Pa Del Piero nije imao takve kredite, a kamoli neko ko postigne 15-ak golova u citavoj sezoni. Proslu sezonu nije osvojio dominantni napad, vec odbrana. A u ligi prvaka se vidjelo koliko je gura, gdje je svaku utakmicu flopirao. A i ove radi slicne stvari.Agent007 je napisao/la:Dybala ima kredita zbog prosle sezone da radi sta hoce.... covjek je vukao Juventus kad nikog nije islo, i dopeljao ga do Scudetta.....
Sad ima malo specificnu ulogu, na koju nije navikao jer nije glavni igrac.... realno i ne moze biti kad je Higuain tu.... najbolji napadac i igrac Serie A.... all rounder koji vuce ekipu.....
Ali doci ce Dibi sebi.... i ovu formaciju kad je vec Max forsira mora se naci lijevo krilo.... Mandzukic realno je taraba u zavrsnici i opcenito u igri na krilu.... ali eto bori se i trudi..... ali za ozbiljne stvari treba normalno krilo sa brzinom i zavrsnicom.....
Samo da pozdravim ovo kad vec niko nece.bianconeros je napisao/la:Pobjeda s ocekuje ...0-2 Higuain x2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.