I opet pisem,nikom ovdje ne smeta odlazak KD,nego gdje je i nakon čega otisao.artemis77 je napisao/la:
Ne trebaju biti contenderi, nit ih smatram. Zna se njihovo mjesto na NBA mapi. Smeta mi to što dižu neku buku kad igraju protiv Duranta riječima, umjesto da pokažu na terenu makar nešto. Makar budi konkurentan tokom utakmice. Ako već imaju toliku motivaciju protiv GSW, mogli su nešto pokazati na ove tri utakmice. I, zato bolje neka šute.
Evo pitanje tebi i svim protivnicima Durantovog odlaska iz Oklahome. Čime je Oklahoma zaslužila Durantov ostanak?
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Juka u Portlandu. Odlicno

Denver is trading center Jusuf Nurkic to Portland, league **** tell the @TheVertical.
Portland sends Mason Plumlee a 2018 second round pick for Nurkic and a 2017 first-rounder (via Memphis), league **** tell @TheVertical
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 12 feb 2017, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eto u finu ekipu je došao, još ezelia nema pa vidjeti ćemo ga poslije AS pauze 

Nisi odgovorio na pitanje. Čime je Oklahoma zaslužila Durantov ostanak?Sarmelino je napisao/la:I opet pisem,nikom ovdje ne smeta odlazak KD,nego gdje je i nakon čega otisao.artemis77 je napisao/la:
Ne trebaju biti contenderi, nit ih smatram. Zna se njihovo mjesto na NBA mapi. Smeta mi to što dižu neku buku kad igraju protiv Duranta riječima, umjesto da pokažu na terenu makar nešto. Makar budi konkurentan tokom utakmice. Ako već imaju toliku motivaciju protiv GSW, mogli su nešto pokazati na ove tri utakmice. I, zato bolje neka šute.
Evo pitanje tebi i svim protivnicima Durantovog odlaska iz Oklahome. Čime je Oklahoma zaslužila Durantov ostanak?
Onda poslije toga postavi sebi pitanje gdje je mogao otići Durant, a da ne spadne sa konja na magarca i dobit ćeš razlog odlaska u GSW.
Walk on, with hope in your hearts.
lajkClutch je napisao/la:Juka u Portlandu. Odlicno![]()
Denver is trading center Jusuf Nurkic to Portland, league **** tell the @TheVertical.Portland sends Mason Plumlee a 2018 second round pick for Nurkic and a 2017 first-rounder (via Memphis), league **** tell @TheVertical
sad nek se dobro fokusira i pokaze sta zna

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Portland sada ima 3 picka prve runde za ovaj draft.Ako bude kakav buduci KD ili MJ,oni ga sigurno nece draftovati 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Na Jusufu je sad il da proigra il da ide u Euroligu. Treceg jednostavno nema.
Samo da ne izmajmunisu s ovim pickovima sad i Okafora, a sve mi smrdi na to, sretno Juka. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zanimljivo je da su C razmijenili rivali iz divizije.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U borbi za PONEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo je da su C razmijenili rivali iz divizije.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,meni dosta neobicno.KingJamesMVP je napisao/la:U borbi za PONEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo je da su C razmijenili rivali iz divizije.
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni je zanimljivo da vise vrijedi Plumlee nego Jusuf, a znamo gdje nasi ljudi svrstavaju Jusufa po kosarkaskim sposobnostima.NEZALAGANJE je napisao/la:Da,meni dosta neobicno.KingJamesMVP je napisao/la:U borbi za PONEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo je da su C razmijenili rivali iz divizije.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 12 feb 2017, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano I da je Mason cesto nazivan "Panjlee".
To dovoljno govori o subjektivnosti.

- adriano_leite
- Kontakt:
To je ipak vezano za Raya od BosneNEZALAGANJE je napisao/la:@adriano I da je Mason cesto nazivan "Panjlee".To dovoljno govori o subjektivnosti.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Plumlee je u svakom slučaju do sada pokazao više od Jusufa, koji ima taj neki ŠBBKBB potencijal. Imao je na početku sezone u Denveru otvorenu šansu da se dokaže i nije ništa uradio.
Ako se ne dokaže u ova 2 mjeseca, onda lagano Cedevita ili možda neki jači euroligaš.
Ako se ne dokaže u ova 2 mjeseca, onda lagano Cedevita ili možda neki jači euroligaš.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Moze li ovaj odigrati vise minuta s Jokicem nego Nurkic? Mislim, ako postoji sansa da moze igrati na PF, mozda kroz par dana i Faried ode...
Plumlee ima 4 asistencije prosjek. Vjerovatno su trazili passing centra koji ce igrati kad Joker odmara.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne vjerujem da ce biti zadovoljan s 15ak minuta po utakmici, pogotovo sto mu ide novi ugovor na ljeto..Puma je napisao/la:Plumlee ima 4 asistencije prosjek. Vjerovatno su trazili passing centra koji ce igrati kad Joker odmara.
tesko, ni jedan ni drugi ne mogu braniti PFJHam je napisao/la:Moze li ovaj odigrati vise minuta s Jokicem nego Nurkic? Mislim, ako postoji sansa da moze igrati na PF, mozda kroz par dana i Faried ode...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jedan od onih nikom potrebnih tradeova koje GMovi urade samo da rade nešto.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.