CLS je napisao/la:e daffyinjo kakve su sve promjene napravljene na serveru jeli ista znacajno nas je Pita ubio svaka je lopta bila njegova
pita je masina

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
CLS je napisao/la:e daffyinjo kakve su sve promjene napravljene na serveru jeli ista znacajno nas je Pita ubio svaka je lopta bila njegova
Nije samo PitaCLS je napisao/la:e daffyinjo kakve su sve promjene napravljene na serveru jeli ista znacajno nas je Pita ubio svaka je lopta bila njegova
znam da jeste svaka momku cast ali opet nasi igraci su izgledali kao da imaju najmanje skilove pored njegasamir_tm87 je napisao/la:CLS je napisao/la:e daffyinjo kakve su sve promjene napravljene na serveru jeli ista znacajno nas je Pita ubio svaka je lopta bila njegova
pita je masina
bavarian_bk je napisao/la:Kako se otpuste igraci , ko je menazder nek odgovori .![]()
Italia je napisao/la:i stvarno nije uredu da "omalovazavate" Bosniju tek tako.. pogtovo ne vi kamikaze jer ste bili u slicnoj situaciji.. svi znate da divljak vise ne igra ( udje jednom na dan preko moba da pogleda poruke, ali funkcije nema ), i opet igramo i drzimo se.. nema nam niko kupiti igrace, namjestiti postavu, pomagati, drzati atmosferu u klubu.. ali opet se drzimo vise nego dobro, pored velike inaktivnosti..
mi omalozavamo bosniuItalia je napisao/la:i stvarno nije uredu da "omalovazavate" Bosniju tek tako.. pogtovo ne vi kamikaze jer ste bili u slicnoj situaciji.. svi znate da divljak vise ne igra ( udje jednom na dan preko moba da pogleda poruke, ali funkcije nema ), i opet igramo i drzimo se.. nema nam niko kupiti igrace, namjestiti postavu, pomagati, drzati atmosferu u klubu.. ali opet se drzimo vise nego dobro, pored velike inaktivnosti..
aa sto mu kaze boos nema gdje otic samo cartonsi i ljiljni imaju dovoljno loveelninho_resTO je napisao/la:mi omalozavamo bosniuItalia je napisao/la:i stvarno nije uredu da "omalovazavate" Bosniju tek tako.. pogtovo ne vi kamikaze jer ste bili u slicnoj situaciji.. svi znate da divljak vise ne igra ( udje jednom na dan preko moba da pogleda poruke, ali funkcije nema ), i opet igramo i drzimo se.. nema nam niko kupiti igrace, namjestiti postavu, pomagati, drzati atmosferu u klubu.. ali opet se drzimo vise nego dobro, pored velike inaktivnosti..![]()
![]()
,kolko znam imate sistenta,za divljaka je velka steta,i jel fkt odlazis
mi smo dobro hvala na pitanjuItalia je napisao/la:ma ne mozes naci aktivnog asistenta da ga ebes.. 10 smo ih promjenili, i niko aktivan.. frajer dodje i kaze "Kako smo".. sta ja znam kako je on.. a za transfer nije zajebancija..
ama nemas sta da gledasItalia je napisao/la:vidjet cu jos, imam par ponuda iz bih, a i par van bih..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.