Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

samir_tm87
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la samir_tm87 » 02 avg 2010, 23:33

CLS je napisao/la:e daffyinjo kakve su sve promjene napravljene na serveru jeli ista znacajno nas je Pita ubio svaka je lopta bila njegova

pita je masina :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 avg 2010, 23:55

CLS je napisao/la:e daffyinjo kakve su sve promjene napravljene na serveru jeli ista znacajno nas je Pita ubio svaka je lopta bila njegova
Nije samo Pita :D
Ja i Pita po 3 komada 8-)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 avg 2010, 23:56

samir_tm87 je napisao/la:

pita je masina :D
znam da jeste svaka momku cast ali opet nasi igraci su izgledali kao da imaju najmanje skilove pored njega
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 avg 2010, 00:00

Kako se otpuste igraci , ko je menazder nek odgovori . :? :)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 00:03

bavarian_bk je napisao/la:Kako se otpuste igraci , ko je menazder nek odgovori . :? :)

kako je nama marko rekao

on otpusti kada prodje 21 dan , pa prvog utorka nakon toga moze otpustit :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2010, 00:05

sto e tiec sita,presli su na skroz novi kako oni kazu bolji server,ali nije trebalo bit problema,al eto nama su se dogodili,cak imeni 2 baga ,neznam kako da ih nazovem drugacije
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 avg 2010, 00:06

Ja rodjaku to govorim on neda ni naviti , kaze mora jos nesto biti :D :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2010, 00:11

nemora,samo 21 dan i poslije prvog sljedeceg updeta,ima jos drugih kriterija al to je osnovno
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 avg 2010, 02:09

mesa dobra tekma, svaka vam cast niste losi.. ali mislim da bi bilo puno drugacije sa moje strane da me u 4 minutu nije povrijedio moj, a par minuta posle i vas me povrijedio.. i sa 99% padne mi na 80%.. odma skilovi losiji, ma sve losije.. nadam se da je atar vidio da se zaebao momcaki, sto je tek tako otisao iz Bosnie..

u 80 minuti ja primam loptu u 16ercu, i opucao.. kad jos jedan moj koji je bio u offu ucestvovao u akciji i off :evil: .. posaljem dugu loptu krletu i opuca.. kad golman odbrani i to mu jedina intervencija na tekmi.. bas srece nisam imao :evil:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 avg 2010, 02:23

i stvarno nije uredu da "omalovazavate" Bosniju tek tako.. pogtovo ne vi kamikaze jer ste bili u slicnoj situaciji.. svi znate da divljak vise ne igra ( udje jednom na dan preko moba da pogleda poruke, ali funkcije nema ), i opet igramo i drzimo se.. nema nam niko kupiti igrace, namjestiti postavu, pomagati, drzati atmosferu u klubu.. ali opet se drzimo vise nego dobro, pored velike inaktivnosti..

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 11:13

Italia je napisao/la:i stvarno nije uredu da "omalovazavate" Bosniju tek tako.. pogtovo ne vi kamikaze jer ste bili u slicnoj situaciji.. svi znate da divljak vise ne igra ( udje jednom na dan preko moba da pogleda poruke, ali funkcije nema ), i opet igramo i drzimo se.. nema nam niko kupiti igrace, namjestiti postavu, pomagati, drzati atmosferu u klubu.. ali opet se drzimo vise nego dobro, pored velike inaktivnosti..

daj posalji mu 2KM , nek ode u net centar neki i neka postavi nekog za pomocnog trenera :)

al provjerenog nekog , pa da taj radi dok njega nema :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2010, 11:49

Italia je napisao/la:i stvarno nije uredu da "omalovazavate" Bosniju tek tako.. pogtovo ne vi kamikaze jer ste bili u slicnoj situaciji.. svi znate da divljak vise ne igra ( udje jednom na dan preko moba da pogleda poruke, ali funkcije nema ), i opet igramo i drzimo se.. nema nam niko kupiti igrace, namjestiti postavu, pomagati, drzati atmosferu u klubu.. ali opet se drzimo vise nego dobro, pored velike inaktivnosti..
mi omalozavamo bosniu :? :? :? ,kolko znam imate sistenta,za divljaka je velka steta,i jel fkt odlazis
"BEEN THERE WON THAT"

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 03 avg 2010, 12:41

elninho_resTO je napisao/la:
mi omalozavamo bosniu :? :? :? ,kolko znam imate sistenta,za divljaka je velka steta,i jel fkt odlazis
aa sto mu kaze boos nema gdje otic samo cartonsi i ljiljni imaju dovoljno love
aa i cattonsi 8 mil i 900k

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 avg 2010, 12:51

ma ne mozes naci aktivnog asistenta da ga ebes.. 10 smo ih promjenili, i niko aktivan.. frajer dodje i kaze "Kako smo".. sta ja znam kako je on :roll: .. a za transfer nije zajebancija..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2010, 15:16

Italia je napisao/la:ma ne mozes naci aktivnog asistenta da ga ebes.. 10 smo ih promjenili, i niko aktivan.. frajer dodje i kaze "Kako smo".. sta ja znam kako je on :roll: .. a za transfer nije zajebancija..
mi smo dobro hvala na pitanju :mrgreen: mozda ja imam lika koji bi vam bio pomocni,ako je tolko vazno,a za transfer sam ti napisona pijaci igraca,ni pod raazno iz bosne
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 avg 2010, 15:31

vidjet cu jos, imam par ponuda iz bih, a i par van bih..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2010, 16:11

Italia je napisao/la:vidjet cu jos, imam par ponuda iz bih, a i par van bih..
ama nemas sta da gledas :) svima cenam bit veci budjet za plate ako ti ostanes,ja bi ti ponudio ad igras za nas,al nemamo love,a imamo preaktivnu odbranu,jes da bi jos bolje doso,al nisam sigruan da bi doso kod nas svakako,mada mozda bi te menager uvjerio ;) ovako samo u bih ostani :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 avg 2010, 16:26

300.000 nece imati svako :D

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 03 avg 2010, 16:30

ma imat ce vecina mada nevjerujem da ce tako biti jer prosjecna plata sad je oko 70-80 k meni je sad 80 k
a sljedece ce bit najvjerovatnije oko 150-200 svima jer da neko daje 300 k platu jednom igracu a ima jos 10 igraca puno je to ba

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2010, 17:46

micron jest puno,al vidjeces tako mije reko menager i vjerujem mu,jer smo naglo napredovali i gleda se vrijednost lige,i potome trebali bi imat budjet oko 4 mil za plate,a sad moj klub ima 820 a bili 2 prosle godine,al haj da tamo nespamamo kako si doso na ideju da se ulizujem daffiju,mozes i ovdje a mozes i veceras na buzzerbeateru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.