Enrique is stupid, don't be like Enrique.messilla je napisao/la:Za utakmicu protiv PSG-a je pozvan Nili, rezervni bek kapitenu B tima, Palenciji.
A nekako sam si i mislio da će prije svog miljenika Nilija pozvat nego Palenciju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Enrique is stupid, don't be like Enrique.messilla je napisao/la:Za utakmicu protiv PSG-a je pozvan Nili, rezervni bek kapitenu B tima, Palenciji.
Ja ne kontam vas nikako. Znaci enrike kriv jer se jedan bek teze ozlijedio sto nema 3 beka. Je li to smatrate i za lijevu stranu isto posto ako se ozlijedi alba ili digne ostaje samo jedan na toj poziciji, ili ako se povrijedi suarez ostace samo na pacu za napadaca. Uprava nije nista kriva jer je na svakoj poziciji enrike imao 2 igraca, a sto se sad nazalost jedan povrijedio to je dio sporta i mora se sa tim susretati i boriti. Stvaro ova uprava je cudna umjesto da dovedu na desnu stranu belarina aurijera i kansela, a na lijevu pored albe marcela i juanfrana - ljudi nije fudballl managerleorey je napisao/la:Ma uprava i klub su postupili amaterski. Sta garantuje da se i Roberto nece povrijedit, duga je sezona? Uostalom duga je sezona, a hoce povrede na umor.
Nemoj lagati narod i govoriti da smo na pocetku imali 2 beka, kad NISMO. Alves je otisao, ostao je Vidal. Niko od nas nije ni sanjao u augustu da ce Roberto igrati beka. To prvo.Fdbal90 je napisao/la:Ja ne kontam vas nikako. Znaci enrike kriv jer se jedan bek teze ozlijedio sto nema 3 beka. Je li to smatrate i za lijevu stranu isto posto ako se ozlijedi alba ili digne ostaje samo jedan na toj poziciji, ili ako se povrijedi suarez ostace samo na pacu za napadaca. Uprava nije nista kriva jer je na svakoj poziciji enrike imao 2 igraca, a sto se sad nazalost jedan povrijedio to je dio sporta i mora se sa tim susretati i boriti. Stvaro ova uprava je cudna umjesto da dovedu na desnu stranu belarina aurijera i kansela, a na lijevu pored albe marcela i juanfrana - ljudi nije fudballl managerleorey je napisao/la:Ma uprava i klub su postupili amaterski. Sta garantuje da se i Roberto nece povrijedit, duga je sezona? Uostalom duga je sezona, a hoce povrede na umor.
Prvo znalo se da ce roberto igrati beka jer je prosle godine prekomandovan i odigrao je vrhunski utakmice koje je igrao na beku i znalo se da ce ove sezone biti prvi izbor na beku. Gledam postave Bayerna, Citya, i ostalih i klupa njihova nista nije jaca od klupe barcelone. U transferu mozes fulati, tj doveati igraca koji se ne snadje u tvojoj ekipi ali sad da ostali klubovi imaju jacu klupu od barcine nemaju mislim to je sve u 5 deka.leorey je napisao/la:Nemoj lagati narod i govoriti da smo na pocetku imali 2 beka, kad NISMO. Alves je otisao, ostao je Vidal. Niko od nas nije ni sanjao u augustu da ce Roberto igrati beka. To prvo.Fdbal90 je napisao/la:Ja ne kontam vas nikako. Znaci enrike kriv jer se jedan bek teze ozlijedio sto nema 3 beka. Je li to smatrate i za lijevu stranu isto posto ako se ozlijedi alba ili digne ostaje samo jedan na toj poziciji, ili ako se povrijedi suarez ostace samo na pacu za napadaca. Uprava nije nista kriva jer je na svakoj poziciji enrike imao 2 igraca, a sto se sad nazalost jedan povrijedio to je dio sporta i mora se sa tim susretati i boriti. Stvaro ova uprava je cudna umjesto da dovedu na desnu stranu belarina aurijera i kansela, a na lijevu pored albe marcela i juanfrana - ljudi nije fudballl managerleorey je napisao/la:Ma uprava i klub su postupili amaterski. Sta garantuje da se i Roberto nece povrijedit, duga je sezona? Uostalom duga je sezona, a hoce povrede na umor.
Kao drugo, naravno da nije FM , ali pogledaj malo klupe najboljih klubova kao sto su Bayern, Real Madrid, City i Chelsea. Pa ces vidjeti kako se posluje i kako rade ozbiljni klubovi. Nama je trebalo YEBENIH 5 GODINA da dovedemo normalnog stopera.
I kao trece, naravno da Enrique nije kriv ako se neko povrijedi, to je stvar nogometa i potpuno je razumljivo. Ali je Enrique itekako kriv jer je on doveo vecinu nepotrebnih igraca, tj tamo gdje stvarno nije bilo potrebno , a nije doveo gdje je bilo najpotrebnije- na desnom beku. Jer kad prodas ponajboljeg beka svih vremena koji ti je igrao 8 godina na toj strani, logicno je da moras HITNO u kupovinu jer ne mozes ostati samo na covjeku koji je pauzirao pola godine i nije igrao nogomet. Mozda Everton moze, ali klub kao Barcelona nikako to sebi ne bi mogla dopustiti.
Real Madrid koliko ima povreda ove sezone , ima itekako sjajne rezultate. Sta li je razlog pitam se ? Da se nama npr povrijede u isto vrijeme Busquets, Neymar i Pique ili Messi pitao bih te ja bi li prosli i ovaj PSG sad u utorak.Mokes je napisao/la:Kakvu klupu ima Chelsea
Pa njima u prvih 11 igra igrac, koji je u Barci bio klupa
City nema prvih 11 kako treba, a ne klupu da ima. Bayern ima rotaciju, ali nista specijalno i ne kao u sezoni 12/13. Real kao Real, ako na klupi ima igrace placene desetine miliona, ne mora znaciti da toliko vrijede ti igraci.
Dobra klupa u Reala, zato su i dosli do finala Kupa. I ove sezone su za klasu losiji nego prosle i predprosle, a to vise govori o Barci nego o njima.leorey je napisao/la:Real Madrid koliko ima povreda ove sezone , ima itekako sjajne rezultate. Sta li je razlog pitam se ? Da se nama npr povrijede u isto vrijeme Busquets, Neymar i Pique ili Messi pitao bih te ja bi li prosli i ovaj PSG sad u utorak.Mokes je napisao/la:Kakvu klupu ima Chelsea
Pa njima u prvih 11 igra igrac, koji je u Barci bio klupa
City nema prvih 11 kako treba, a ne klupu da ima. Bayern ima rotaciju, ali nista specijalno i ne kao u sezoni 12/13. Real kao Real, ako na klupi ima igrace placene desetine miliona, ne mora znaciti da toliko vrijede ti igraci.
Da se razumijemo imamo i mi siroku klupu kao oni, al sta ti vrijede kad ih ne smijes staviti , evo npr sad protiv PSG-a odmahDok to sa Realom i Bayernom nije tako.
Da ti prevedem- dizelasi sve osim Neymara i Messija. Tj vodonose. Toliko puta vidjeno ove sezone. Dok u Realu zabije i jedan Carvajal. Povuku loptu i Isco i Modric. To je nama naucna fantastika.
Jest teško bit' prvi u ABA ligiMokes je napisao/la:Kakvu klupu ima Chelsea
Pa njima u prvih 11 igra igrac, koji je u Barci bio klupa![]()
Gdje bolan sjede na klupi Bayerna Alonso, Vidal i Thiago ?leorey je napisao/la:Naravno da imaju jacu klupu. U Madridu npr na klupi sjedi jedan Isco. U Bayernu , Xabi, Vidal, Thiago nekad. Svi igraci koji lome utakmice i koji mogu igrati i u polufinalu LP. A hajde ti stavi u vezu Ardu, Gomesa i Rakitica protiv npr Bayerna pa cu te ja pitat kako cemo proci![]()
Cuj znalo se da ce Roberto igrati beka. Znaci momak koji je odigrao prosle sezone 2 utakmice na beku bi svu sezonu trebao mijenjati ponajboljeg beka svih vremena koji je upravo Messiju podijelio najvise asistencija u 8 godina ?
Nije onda ni cudo sto nam Madrid bjezi 1 bod uz cak 2 utakmice manje. Vrlo neozbiljno za klub ovakvog renomea.
Nisam rekao da sjede sva trojica zajedno na klupi i nisam rekao isto tako da sjede svaku utakmicu na klupi. Ancelotti itekako rotira, a ima i zasto. I ne izvrci mi rijeci.jasmin10 je napisao/la:Gdje bolan sjede na klupi Bayerna Alonso, Vidal i Thiago ?leorey je napisao/la:Naravno da imaju jacu klupu. U Madridu npr na klupi sjedi jedan Isco. U Bayernu , Xabi, Vidal, Thiago nekad. Svi igraci koji lome utakmice i koji mogu igrati i u polufinalu LP. A hajde ti stavi u vezu Ardu, Gomesa i Rakitica protiv npr Bayerna pa cu te ja pitat kako cemo proci![]()
Cuj znalo se da ce Roberto igrati beka. Znaci momak koji je odigrao prosle sezone 2 utakmice na beku bi svu sezonu trebao mijenjati ponajboljeg beka svih vremena koji je upravo Messiju podijelio najvise asistencija u 8 godina ?
Nije onda ni cudo sto nam Madrid bjezi 1 bod uz cak 2 utakmice manje. Vrlo neozbiljno za klub ovakvog renomea.pa to im je sredina terena koja počinje skoro svaku utakmicu
Izvuci ce Lucho neke svoje jokere iz rukava i opet sve nas syebati.messilla je napisao/la:Nego da li je onaj izlazak Gomesa prekjučer značio da će možda početi i sutra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.