Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Yebo vas penal šta su ih se Messi i Ronaldo namašali, moj miljenik Robben promaši penal za titulu BL i LP i nikom ništa, nema goreg sindroma od sindroma malog Bošnje. Trpaj Edine još 30 golova sve s 3 metra.
Ali ga Spaletti gotivi. Kako god lose igrao, drzi ga u igri. Jes da je u drugom solidan.
dobre guzove ima Belma
Kao da neko bolji sjedi na klupi ?Gotivi ga jer zna da ce covjek zabiti .Beko je napisao/la:Ali ga Spaletti gotivi. Kako god lose igrao, drzi ga u igri. Jes da je u drugom solidan.
Ma zna čovjek sa njim, zna da mu je potreban do kraja sezone u najboljem izdanju, a takav može biti samo ako postiže golove i podiže samopouzdanje.Beko je napisao/la:Ali ga Spaletti gotivi. Kako god lose igrao, drzi ga u igri. Jes da je u drugom solidan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
U pravu si, al jest šteta, da hoće oborit rekord Rome i biti što bliži zlatnoj kopački, a trebaju mu golovi svi za to pa makar iz penala. Nije to što je fulao, već što je propuštena prilika da poveća sebi šanse na tom putu.coelho41 je napisao/la:Yebo vas penal šta su ih se Messi i Ronaldo namašali, moj miljenik Robben promaši penal za titulu BL i LP i nikom ništa, nema goreg sindroma od sindroma malog Bošnje. Trpaj Edine još 30 golova sve s 3 metra.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Najlaksi gol karijere (hvala Salah), ali barem ga je zabio. Nek ne puca penale vise.
Nije De Rossi bio u prvih 11. Da je igrao, on bi vjerovatno pucao onaj penal.
Nije De Rossi bio u prvih 11. Da je igrao, on bi vjerovatno pucao onaj penal.
Ma mislim da je Tottijev rekord već na pola koplja. Evo hajmo racionalizovat:wobly92 je napisao/la:U pravu si, al jest šteta, da hoće oborit rekord Rome i biti što bliži zlatnoj kopački, a trebaju mu golovi svi za to pa makar iz penala. Nije to što je fulao, već što je propuštena prilika da poveća sebi šanse na tom putu.coelho41 je napisao/la:Yebo vas penal šta su ih se Messi i Ronaldo namašali, moj miljenik Robben promaši penal za titulu BL i LP i nikom ništa, nema goreg sindroma od sindroma malog Bošnje. Trpaj Edine još 30 golova sve s 3 metra.
- U Seriji A do kraja sezone ima 14 utakmica.
- U EL ima minimum 2 utakmice
- U kupu ima minimum još 2 utakmice
- Fali mu 8 golova.
Bitno je da igra u kontinuitetu, da ga ne cjepka ko Pellegrini i Mancini u City-u. I naravno povrede da ne bude, ako se povrijedi proglasit stanje uzbune u BiH ili barem FBiH

Dzeko je igrac sto mora da igra stalno, i da mu das osjecaj vaznosti za ekipu. Tu spaletti radi dobar posao, a i ostali igraci.Rokoko87 je napisao/la:Ma zna čovjek sa njim, zna da mu je potreban do kraja sezone u najboljem izdanju, a takav može biti samo ako postiže golove i podiže samopouzdanje.Beko je napisao/la:Ali ga Spaletti gotivi. Kako god lose igrao, drzi ga u igri. Jes da je u drugom solidan.
dobre guzove ima Belma
Igru briši gol piši, tako nekako. Opet je postigao gol u utakmici gdje nije odigrao ništa specijalno, i takvim golovima pokazuje klasu i važnost za ekipu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesam reko da mu ovaj termin ne odgovara.kako samo 8 golova mu fali kolko ima sad Dzeko ukupno a kolko ih je Totinjo dao cini mi se 34 za sezonu a Dzeko sad ima 18 liga 2 kup i evropa 4 to je 10 ili sam nesto promako.
Totti je imao 32 čini mi se, a Džeko trenutno ima 25 golova ukupno (18 liga, 2 kup i 5 Europska liga).Alipasino je napisao/la:Jesam reko da mu ovaj termin ne odgovara.kako samo 8 golova mu fali kolko ima sad Dzeko ukupno a kolko ih je Totinjo dao cini mi se 34 za sezonu a Dzeko sad ima 18 liga 2 kup i evropa 4 to je 10 ili sam nesto promako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fair play potez Dzeksona. Namjerno je promasio penal jer ono nije vidilo penala. Bravo za Dzeku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
u narednih 14 kola mora dati 8 golova, odnosno 9 golova da bi prestigao totijev rekord u serie a
a itekako ima sansi da predje ta 32 gola u svim takmicenjima
kad je vec tu i kad vec ima minimalne sanse za neke trofeje, neka se makar na nekki nacin upise u historiju
a i ko zna da li ce ikad u zivotu odigrati i upola dobro kao ove sezone, uzivajmo dok traje.
kad je vec tu i kad vec ima minimalne sanse za neke trofeje, neka se makar na nekki nacin upise u historiju

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neka je puco penal neka se naviknu da on zeli da izvodi , pa jednom ce i uci ,danas nisu dva ali zato jedan jest i sad je na 18 u seriji A ,valjda mu se posreci pa makar da bude Prvi strelac Lige A ako vec nece uzeti skudeto .....
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ne treba ih pucati. Samo ga bezveze smetnu psihicki, jednostavno ga ne idu penali, imas tih igraca koji mogu trenirati te penale koliko hoce, ali kad ne uradi "taj klik" glavi sto se tice toga, dazba sve. Imao je jedan period gdje je suvereno pucao penale, ali kad pogledamo njegovu cjelokupnu karijeru, nije se proslavio sa tim, bezbroj puta se obrukao, tako da bih radije da se kani penala, a i sam je to evo priznao u intervju danas.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nisam siguran kako bi navijaci Rome prihvatili oboravanje Tottijevog rekorda. Totti je skoro veci od samog kluba, siguran sam da bi ih bilo puno kojim nebi bilo drago.
Pogotovo ako bude izgledalo kao da bas hoce da obori rekord. Mogao bi ga trener namjerno vadit iz utakmica koje izgledaju pobijedjene na kraju sezone "iz respekta" za Tottija.
Pogotovo ako bude izgledalo kao da bas hoce da obori rekord. Mogao bi ga trener namjerno vadit iz utakmica koje izgledaju pobijedjene na kraju sezone "iz respekta" za Tottija.
Fali mu 7 golova da stigne Tottija, a 8 golova da ga prestignerope11 je napisao/la:u narednih 14 kola mora dati 8 golova, odnosno 9 golova da bi prestigao totijev rekord u serie a
kad je vec tu i kad vec ima minimalne sanse za neke trofeje, neka se makar na nekki nacin upise u historijua i ko zna da li ce ikad u zivotu odigrati i upola dobro kao ove sezone, uzivajmo dok traje.

Yebem ti učiteljicu matematike

Da, sigurno treba brinuti o tome i ne davati golove, da ne uvrijedi nekog navijača. Dugo veću glupost nisam pročitao.ZgemboAdislic je napisao/la:Nisam siguran kako bi navijaci Rome prihvatili oboravanje Tottijevog rekorda. Totti je skoro veci od samog kluba, siguran sam da bi ih bilo puno kojim nebi bilo drago.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Zar Dzeko ne ganja rekord nekog lika od ranije, koji je zabio 34 gola za romu u jednoj sezoni?
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
HankMoody je napisao/la:Da, sigurno treba brinuti o tome i ne davati golove, da ne uvrijedi nekog navijača. Dugo veću glupost nisam pročitao.ZgemboAdislic je napisao/la:Nisam siguran kako bi navijaci Rome prihvatili oboravanje Tottijevog rekorda. Totti je skoro veci od samog kluba, siguran sam da bi ih bilo puno kojim nebi bilo drago.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.