Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

coelho41
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2017, 14:14

Yebo vas penal šta su ih se Messi i Ronaldo namašali, moj miljenik Robben promaši penal za titulu BL i LP i nikom ništa, nema goreg sindroma od sindroma malog Bošnje. Trpaj Edine još 30 golova sve s 3 metra.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 12 feb 2017, 14:16

Ali ga Spaletti gotivi. Kako god lose igrao, drzi ga u igri. Jes da je u drugom solidan.
dobre guzove ima Belma

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 12 feb 2017, 14:18

Beko je napisao/la:Ali ga Spaletti gotivi. Kako god lose igrao, drzi ga u igri. Jes da je u drugom solidan.
Kao da neko bolji sjedi na klupi ?Gotivi ga jer zna da ce covjek zabiti .

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 feb 2017, 14:19

Beko je napisao/la:Ali ga Spaletti gotivi. Kako god lose igrao, drzi ga u igri. Jes da je u drugom solidan.
Ma zna čovjek sa njim, zna da mu je potreban do kraja sezone u najboljem izdanju, a takav može biti samo ako postiže golove i podiže samopouzdanje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 feb 2017, 14:27

coelho41 je napisao/la:Yebo vas penal šta su ih se Messi i Ronaldo namašali, moj miljenik Robben promaši penal za titulu BL i LP i nikom ništa, nema goreg sindroma od sindroma malog Bošnje. Trpaj Edine još 30 golova sve s 3 metra.
U pravu si, al jest šteta, da hoće oborit rekord Rome i biti što bliži zlatnoj kopački, a trebaju mu golovi svi za to pa makar iz penala. Nije to što je fulao, već što je propuštena prilika da poveća sebi šanse na tom putu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 12 feb 2017, 14:31

Najlaksi gol karijere (hvala Salah), ali barem ga je zabio. Nek ne puca penale vise.

Nije De Rossi bio u prvih 11. Da je igrao, on bi vjerovatno pucao onaj penal.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2017, 14:32

wobly92 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Yebo vas penal šta su ih se Messi i Ronaldo namašali, moj miljenik Robben promaši penal za titulu BL i LP i nikom ništa, nema goreg sindroma od sindroma malog Bošnje. Trpaj Edine još 30 golova sve s 3 metra.
U pravu si, al jest šteta, da hoće oborit rekord Rome i biti što bliži zlatnoj kopački, a trebaju mu golovi svi za to pa makar iz penala. Nije to što je fulao, već što je propuštena prilika da poveća sebi šanse na tom putu.
Ma mislim da je Tottijev rekord već na pola koplja. Evo hajmo racionalizovat:
- U Seriji A do kraja sezone ima 14 utakmica.
- U EL ima minimum 2 utakmice
- U kupu ima minimum još 2 utakmice
- Fali mu 8 golova.

Bitno je da igra u kontinuitetu, da ga ne cjepka ko Pellegrini i Mancini u City-u. I naravno povrede da ne bude, ako se povrijedi proglasit stanje uzbune u BiH ili barem FBiH :mrgreen:

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 12 feb 2017, 14:34

Rokoko87 je napisao/la:
Ma zna čovjek sa njim, zna da mu je potreban do kraja sezone u najboljem izdanju, a takav može biti samo ako postiže golove i podiže samopouzdanje.
Dzeko je igrac sto mora da igra stalno, i da mu das osjecaj vaznosti za ekipu. Tu spaletti radi dobar posao, a i ostali igraci.
dobre guzove ima Belma

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 14:41

Igru briši gol piši, tako nekako. Opet je postigao gol u utakmici gdje nije odigrao ništa specijalno, i takvim golovima pokazuje klasu i važnost za ekipu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 feb 2017, 14:49

Jesam reko da mu ovaj termin ne odgovara.kako samo 8 golova mu fali kolko ima sad Dzeko ukupno a kolko ih je Totinjo dao cini mi se 34 za sezonu a Dzeko sad ima 18 liga 2 kup i evropa 4 to je 10 ili sam nesto promako.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 14:51

Alipasino je napisao/la:Jesam reko da mu ovaj termin ne odgovara.kako samo 8 golova mu fali kolko ima sad Dzeko ukupno a kolko ih je Totinjo dao cini mi se 34 za sezonu a Dzeko sad ima 18 liga 2 kup i evropa 4 to je 10 ili sam nesto promako.
Totti je imao 32 čini mi se, a Džeko trenutno ima 25 golova ukupno (18 liga, 2 kup i 5 Europska liga).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 feb 2017, 14:52

Fair play potez Dzeksona. Namjerno je promasio penal jer ono nije vidilo penala. Bravo za Dzeku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 feb 2017, 15:23

u narednih 14 kola mora dati 8 golova, odnosno 9 golova da bi prestigao totijev rekord u serie a

a itekako ima sansi da predje ta 32 gola u svim takmicenjima

kad je vec tu i kad vec ima minimalne sanse za neke trofeje, neka se makar na nekki nacin upise u historiju :mrgreen: a i ko zna da li ce ikad u zivotu odigrati i upola dobro kao ove sezone, uzivajmo dok traje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 12 feb 2017, 15:53

Neka je puco penal neka se naviknu da on zeli da izvodi , pa jednom ce i uci ,danas nisu dva ali zato jedan jest i sad je na 18 u seriji A ,valjda mu se posreci pa makar da bude Prvi strelac Lige A ako vec nece uzeti skudeto .....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2017, 15:55

Ma ne treba ih pucati. Samo ga bezveze smetnu psihicki, jednostavno ga ne idu penali, imas tih igraca koji mogu trenirati te penale koliko hoce, ali kad ne uradi "taj klik" glavi sto se tice toga, dazba sve. Imao je jedan period gdje je suvereno pucao penale, ali kad pogledamo njegovu cjelokupnu karijeru, nije se proslavio sa tim, bezbroj puta se obrukao, tako da bih radije da se kani penala, a i sam je to evo priznao u intervju danas.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 12 feb 2017, 16:02

Nisam siguran kako bi navijaci Rome prihvatili oboravanje Tottijevog rekorda. Totti je skoro veci od samog kluba, siguran sam da bi ih bilo puno kojim nebi bilo drago.

Pogotovo ako bude izgledalo kao da bas hoce da obori rekord. Mogao bi ga trener namjerno vadit iz utakmica koje izgledaju pobijedjene na kraju sezone "iz respekta" za Tottija.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 16:03

rope11 je napisao/la:u narednih 14 kola mora dati 8 golova, odnosno 9 golova da bi prestigao totijev rekord u serie a

a itekako ima sansi da predje ta 32 gola u svim takmicenjima

kad je vec tu i kad vec ima minimalne sanse za neke trofeje, neka se makar na nekki nacin upise u historiju :mrgreen: a i ko zna da li ce ikad u zivotu odigrati i upola dobro kao ove sezone, uzivajmo dok traje.
Fali mu 7 golova da stigne Tottija, a 8 golova da ga prestigne :D

Yebem ti učiteljicu matematike :mrgreen:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 feb 2017, 16:05

ZgemboAdislic je napisao/la:Nisam siguran kako bi navijaci Rome prihvatili oboravanje Tottijevog rekorda. Totti je skoro veci od samog kluba, siguran sam da bi ih bilo puno kojim nebi bilo drago.

Pogotovo ako bude izgledalo kao da bas hoce da obori rekord. Mogao bi ga trener namjerno vadit iz utakmica koje izgledaju pobijedjene na kraju sezone "iz respekta" za Tottija.
Da, sigurno treba brinuti o tome i ne davati golove, da ne uvrijedi nekog navijača. Dugo veću glupost nisam pročitao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 feb 2017, 16:08

Zar Dzeko ne ganja rekord nekog lika od ranije, koji je zabio 34 gola za romu u jednoj sezoni?

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 12 feb 2017, 16:21

HankMoody je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Nisam siguran kako bi navijaci Rome prihvatili oboravanje Tottijevog rekorda. Totti je skoro veci od samog kluba, siguran sam da bi ih bilo puno kojim nebi bilo drago.

Da, sigurno treba brinuti o tome i ne davati golove, da ne uvrijedi nekog navijača. Dugo veću glupost nisam pročitao.
:lol: Ko je reko da treba da brine o tome?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.