FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@dobrinja123
Već sam nekoliko puta imao prijave za tvoje postove s opisom trol.
Tako da, shvati ovo kao upozorenje.
mi smo gospoda vazda bili, zabijemo 1 ,izdominiramo, uvedemo drugi sastav, Said pogodi stativu, dopustimo da izjednače i bez euforije prvenstvo čekamoMortemHz je napisao/la:
Hocemo li slomiti srca navijacima Viteza u nedjelju?
ne znam šta mi govoriš ali se brinem za teThrillerHz je napisao/la: A nije da smo bolje doveli
@morta
Lomimo srca od 1946, zasto ne bi nastavili?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- dobrinja123
- Kontakt:
Ja kolko vidim sa istom tabelom ce se uc u borbu za prvaka dal je realno da mi mozemo napast titulu
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma reko nije da je Bekic neka zamjena za PuzijaDenchiNL je napisao/la: ne znam šta mi govoriš ali se brinem za teja vjerujem Čali
![]()
1946~
ne treba se zalijetat, ako se stvari poklope i ukaže se prilika svakako, a imali smo takvih scenarija svake sezone dosad samo nismo znali iskoristiti priliku...kako su drugi krizirali mi smo još duplo toliko....dobrinja123 je napisao/la:Ja kolko vidim sa istom tabelom ce se uc u borbu za prvaka dal je realno da mi mozemo napast titulu
eto jbm mu miša jel to bilo teškoThrillerHz je napisao/la:Ma reko nije da je Bekic neka zamjena za PuzijaDenchiNL je napisao/la: ne znam šta mi govoriš ali se brinem za teja vjerujem Čali
![]()
Svi mi vjerujemo Cali, sta cemo kad je on jedina nada, al salu na stranu imamo pravu odbranu, ofanzivno bi se dali za 1 igraca pojacati, ali veze nemamo, na ljeto aBd vezu popraviti i zadrzati odbranu i ofanzivu i mislim da mozemo u Evropi daleko dogurati, a ligu prekucati
eto nije Bekić, al jeste Balić, Pero, pa i Hodžić ovaj milina ga vidjet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- dobrinja123
- Kontakt:
Ne znam meni se nesto sve okrece na to da mi moramo Slobodu uzet il uzet bod stim ono da Zrinjski isto tako ne uzme Celika a naravno da ne govorim o tome da Siroki pruzi neki otpor ovde pa da ostanemo bez 3 boda to bi bilo ludnicaDenchiNL je napisao/la:ne treba se zalijetat, ako se stvari poklope i ukaže se prilika svakako, a imali smo takvih scenarija svake sezone dosad samo nismo znali iskoristiti priliku...kako su drugi krizirali mi smo još duplo toliko....dobrinja123 je napisao/la:Ja kolko vidim sa istom tabelom ce se uc u borbu za prvaka dal je realno da mi mozemo napast titulu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10/12 bi bilo savrseno.dobrinja123 je napisao/la:Ne znam meni se nesto sve okrece na to da mi moramo Slobodu uzet il uzet bod stim ono da Zrinjski isto tako ne uzme Celika a naravno da ne govorim o tome da Siroki pruzi neki otpor ovde pa da ostanemo bez 3 boda to bi bilo ludnicaDenchiNL je napisao/la:ne treba se zalijetat, ako se stvari poklope i ukaže se prilika svakako, a imali smo takvih scenarija svake sezone dosad samo nismo znali iskoristiti priliku...kako su drugi krizirali mi smo još duplo toliko....dobrinja123 je napisao/la:Ja kolko vidim sa istom tabelom ce se uc u borbu za prvaka dal je realno da mi mozemo napast titulu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bit će svega ove godine, bit će krađe, bit će sudija i njihovog sranja, treba bit spreman na sve...samo vrebat iz zasjededobrinja123 je napisao/la:Ne znam meni se nesto sve okrece na to da mi moramo Slobodu uzet il uzet bod stim ono da Zrinjski isto tako ne uzme Celika a naravno da ne govorim o tome da Siroki pruzi neki otpor ovde pa da ostanemo bez 3 boda to bi bilo ludnicaDenchiNL je napisao/la:ne treba se zalijetat, ako se stvari poklope i ukaže se prilika svakako, a imali smo takvih scenarija svake sezone dosad samo nismo znali iskoristiti priliku...kako su drugi krizirali mi smo još duplo toliko....dobrinja123 je napisao/la:Ja kolko vidim sa istom tabelom ce se uc u borbu za prvaka dal je realno da mi mozemo napast titulu
Tako je, Hilmo, a jarana jokera stitihilmo je napisao/la:@dobrinja123
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joker troleruMokes je napisao/la:Tako je, Hilmo, a jarana jokera stitihilmo je napisao/la:@dobrinja123
Tako da, shvati ovo kao upozorenje.Pravo bosnjacki
![]()
Mene štiti?Mokes je napisao/la:Tako je, Hilmo, a jarana jokera stitihilmo je napisao/la:@dobrinja123
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Mene štiti?Mokes je napisao/la:Tako je, Hilmo, a jarana jokera stitihilmo je napisao/la:@dobrinja123
![]()
- dobrinja123
- Kontakt:
Ja nisam Trol ja samo nisam Majkl da od bandere vidim Quaresmu
tekma danaa ajmo momci po pobjedu
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo nastupa u sljedećem sastavu: Pavlović, Kadušić, Hodžić, Ivetić, Novaković, Rustemović, Radovac, Duljević, Crnkić, Hebibović i Ahmetović.
sto radovac igra?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
e haj i to da vidimMortemHz je napisao/la:FK Sarajevo nastupa u sljedećem sastavu: Pavlović, Kadušić, Hodžić, Ivetić, Novaković, Rustemović, Radovac, Duljević, Crnkić, Hebibović i Ahmetović.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A fakat sta ce Radovac tu umjesto Sarića hahaha
zasto ne pokusati : Pavlović, Kadušić, Hodžić, Ivetić, Novaković, Sarić , Radovac, Duljević, Crnkić, Hebibović i Ahmetović.
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 25 gostiju.