Evo ja ustaoSabinho je napisao/la:Valjda ustanem dok ne pocneMortemHz je napisao/la:Ne zaboravite danas na utakmicu raja.![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo bi da bude kao i do sad. Navrati 5 minuta ranije i bit ce postavljeno.Benjolos je napisao/la:Hoce li prenosa biti??
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sto od prve ne ubaci liivaka i ostale , vidili smo svi st ahmo moze daj malo ove druge , ako neces sad kad ces ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma uigrava se za prvo kolo postava, nije ovo lose, neka.HeraklitMracni je napisao/la:Sto od prve ne ubaci liivaka i ostale , vidili smo svi st ahmo moze daj malo ove druge , ako neces sad kad ces ?
- dobrinja123
- Kontakt:
Moj covjek !hilmo je napisao/la:Radovac će rasturiti na proljeće.
Ti kako si krenuo nećeš se još dugo s nama družiti.dobrinja123 je napisao/la:Moj covjek !hilmo je napisao/la:Radovac će rasturiti na proljeće.
- dobrinja123
- Kontakt:
Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
Ako Čala danas Saidu ne pruži poluvrijeme, ne bi da predviđam, al onda bi se moglo reč' da ne računa na njega. Ne znam jel na pripremam skupio ukupno sve 90' min. Nek ga ubaci, pa nek ide u helač, šta ga ima čuvat pod staklenim zvonom. Il' može il' ne može, da se zna.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Ti kako si krenuo nećeš se još dugo s nama družiti.dobrinja123 je napisao/la:Moj covjek !hilmo je napisao/la:Radovac će rasturiti na proljeće.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- dobrinja123
- Kontakt:
Ma ne moze burazeru treba odustat od njegaStroj1946 je napisao/la:Ako Čala danas Saidu ne pruži poluvrijeme, ne bi da predviđam, al onda bi se moglo reč' da ne računa na njega. Ne znam jel na pripremam skupio ukupno sve 90' min. Nek ga ubaci, pa nek ide u helač, šta ga ima čuvat pod staklenim zvonom. Il' može il' ne može, da se zna.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
dobrinja123 je napisao/la:Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma kakvi su to pokusaji? Je li ga iko od njih skinuo iz prvih 11. Nije. Sto opet ide u prilog njemu, da je bolji na toj poziciji od svih tih pokusaja, a nije da se nije mogla naci prava zamjena...DenchiNL je napisao/la:
Ikande,Krajišnik, a probali smo i Berberovića tu, Mihojevića,Kovačevića, sada Peru,Anđušića.... očigledno sve ide po planu pa ne pokušava se ništa
1946~
Krivo mu jer više nije najveći fan Radovca na forumu, pa ti prijeti.dobrinja123 je napisao/la:Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- dobrinja123
- Kontakt:
Ja sam miroljubljiv covjek ne moramo rjesavati konflikte silom dijelit cemo ljubav prema Samiru ne uzimam ga ja samo za sebejoker90 je napisao/la:Krivo mu jer više nije najveći fan Radovca na forumu, pa ti prijeti.dobrinja123 je napisao/la:Zasto nikoga ne vrijedjam od forumasa ne psujem nikoga ne diram samo prokomentarisem igraca kojeg ne volim malo grublje ljudi suv ovde znali i psovat
tako je i Puzigaći sve išlo u prilog isto....ThrillerHz je napisao/la:Ma kakvi su to pokusaji? Je li ga iko od njih skinuo iz prvih 11. Nije. Sto opet ide u prilog njemu, da je bolji na toj poziciji od svih tih pokusaja, a nije da se nije mogla naci prava zamjena...DenchiNL je napisao/la:
Ikande,Krajišnik, a probali smo i Berberovića tu, Mihojevića,Kovačevića, sada Peru,Anđušića.... očigledno sve ide po planu pa ne pokušava se ništa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hocemo li slomiti srca navijacima Viteza u nedjelju?DenchiNL je napisao/la:tako je i Puzigaći sve išlo u prilog isto....ThrillerHz je napisao/la:Ma kakvi su to pokusaji? Je li ga iko od njih skinuo iz prvih 11. Nije. Sto opet ide u prilog njemu, da je bolji na toj poziciji od svih tih pokusaja, a nije da se nije mogla naci prava zamjena...DenchiNL je napisao/la:
Ikande,Krajišnik, a probali smo i Berberovića tu, Mihojevića,Kovačevića, sada Peru,Anđušića.... očigledno sve ide po planu pa ne pokušava se ništa![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
A nije da smo bolje doveliDenchiNL je napisao/la: tako je i Puzigaći sve išlo u prilog isto....![]()
@morta
Lomimo srca od 1946, zasto ne bi nastavili?
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:A nije da smo bolje doveliDenchiNL je napisao/la: tako je i Puzigaći sve išlo u prilog isto....![]()
@morta
Lomimo srca od 1946, zasto ne bi nastavili?
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], Haksss, Lecler, Mocvara1991, napoleon72 i 45 gostiju.