FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 12 feb 2017, 00:36

Besic je napisao/la::rol: :rol: pa što ja tebe zipe zamišljam kao nekog penzionera koji iz trećeg pokušaja otipka šta hoće, fkt mi nije jasno :rol:
Skoro si pogodio :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 feb 2017, 00:39

Mozel neko da objasni cemu konstantno ismijavanje Saida? Pa eto vam Radovac pa pljujte ga svaki dan,Bekic Amer isto al jok na Saida po cijele dane a Radovac je tu ko duh

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 00:39

Besic je napisao/la::rol: :rol: pa što ja tebe zipe zamišljam kao nekog penzionera koji iz trećeg pokušaja otipka šta hoće, fkt mi nije jasno :rol:
Hahahahhhahahaahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2017, 01:00

Mokes je napisao/la:

:zviz: :zviz: :zviz:
:bow: :bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 01:04

Sabinho je napisao/la:
Mokes je napisao/la:

:bow: :bow: :bow:
da je nama vakog igraca na sredini, bila bi dupla kruna :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 feb 2017, 01:06

Najbolij dokaz da klipovi nisu nikakvo mjerilo. :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 01:06

Najjače šatro neke finte i onda centaršut niđe veze. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 01:07

Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino. :ljepota: :ljepota:
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 01:10

Mokes je napisao/la:

Brate ovo nije onaj nas igrac iz veze, ovo neki eLdin Rustemovic :thumbdown: :thumbdown:
A realno da nadjete ovakve poteze bilo kojeg drugog igraca, ovde bi svrsavali, sto opet pokazuje koliko je licemjerno ponasanje prema Rustemu.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 01:27

ThrillerHz je napisao/la:Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino. :ljepota: :ljepota:
Fuj hahahahah

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 feb 2017, 01:30

Treba raji vise ovakvih klipEva, treba i Cali pokazati, da ne galami bezze na momka gdje ce se i kako postaviti. Ko je taj Cala da objasnjava Dini kretnje i postavke, ma hajte molim vaas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 feb 2017, 01:32

belosevic28 je napisao/la:Treba raji vise ovakvih klipEva, treba i Cali pokazati, da ne galami bezze na momka gdje ce se i kako postaviti. Ko je taj Cala da objasnjava Dini kretnje i postavke, ma hajte molim vaas...
Imaš selam od banovanog kolege @High! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 01:32

ThrillerHz je napisao/la:Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino. :ljepota: :ljepota:
to je nemoguce iz 2 razloga; prvo- mi ni za 50 godina necemo napraviti stadion, a drugo- rustem ce i tada biti nas kapiten i glavni igrac na sredini terena tako da ce ta promjena imena morati jos malo da saceka :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 01:33

TobeYarabi je napisao/la:
to je nemoguce iz 2 razloga; prvo- mi ni za 50 godina necemo napraviti stadion, a drugo- rustem ce i tada biti nas kapiten i glavni igrac na sredini terena tako da ce ta promjena imena morati jos malo da saceka :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 01:33

ThrillerHz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:
:urnebes: :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 feb 2017, 01:37

ThrillerHz je napisao/la:
Mokes je napisao/la:

Brate ovo nije onaj nas igrac iz veze, ovo neki eLdin Rustemovic :thumbdown: :thumbdown:
A realno da nadjete ovakve poteze bilo kojeg drugog igraca, ovde bi svrsavali, sto opet pokazuje koliko je licemjerno ponasanje prema Rustemu.
Sve sto je uradio kod nas u ove tri godine stane u ovih 6 minuta.

A zamisli sad da je neko kolektovao sve njegove glupe pasove, valjanja lopte, suteve 20 metara od gola, izbacivanja lopte u aut iz cista mira, glupa pozicioniranja na terenu, vracanje lopte u nas sesnaesterac dok se tu nalazi jos pet protivnickih igraca, gubljenja lopte dok pokusava glumit Cimirota...

Ne krivim ja njega, nije on kriv sto ne zna. Kriv je Cala koji ga drzi na terenu i gubi glas objasnjavajuci mu yebene osnove fudbala umjesto da ubaci nekog omladinca, al vise od Cale su krivi oni koji ne dovedose boljeg od rustemovica pa da Cala ima koga i ubacit umjesto njega!
Realno! :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 feb 2017, 01:43

Jedno je jasno, Rustemovic je najbolji kad su 2 protivnicka igraca oko njega :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 01:45

FrancescoTotti je napisao/la: Sve sto je uradio kod nas u ove tri godine stane u ovih 6 minuta.

A zamisli sad da je neko kolektovao sve njegove glupe pasove, valjanja lopte, suteve 20 metara od gola, izbacivanja lopte u aut iz cista mira, glupa pozicioniranja na terenu, vracanje lopte u nas sesnaesterac dok se tu nalazi jos pet protivnickih igraca, gubljenja lopte dok pokusava glumit Cimirota...

Ne krivim ja njega, nije on kriv sto ne zna. Kriv je Cala koji ga drzi na terenu i gubi glas objasnjavajuci mu yebene osnove fudbala umjesto da ubaci nekog omladinca, al vise od Cale su krivi oni koji ne dovedose boljeg od rustemovica pa da Cala ima koga i ubacit umjesto njega!
Realno! :bih:
Znas sta je meni u cijelom slucaju "Rustemovic" nejasno, nejasno mi je to da je vec 3 godine u klubu, a toliko kritikovan od strane navijaca, smatra se igracem kojem je vrhunac kantonalna liga (citajuci komentare). Upitnici mi lete iznad glave, ako je toliko los, kako da igra vec 2 sezone u prvih 11. Kazu nemamo boljeg, kako onda da mu se ne trazi zamjena vec 2 godine ? Ako je stvarno toliko los, nasla bi se zamjena u roku mjesec dana, budimo realni. Da je toliko los ne bi ga trpili 3 godine, raskinuli bi mu ugovor kao sa mnogima do sad. Toliko trenera prodje kroz klub i kod svakog je igrao ? Da li su ljudi u klubu ludi, da li su treneri ludi, ili su navijaci ti koji grijese ? Nekako navijacima ne ide u prilog Rustemovicev status u klubu, tako da kritike su uredu, ali mnogi lijece svoje frustracije na tom momku, jer ce ovde uvijek naic na podrsku od par dezurnih pljuvaca Rustema. Ne branim Rustema, ali logika mi brani da ga vrijedjam i iznosim neistine na njegov racun.
1946~

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 01:50

ThrillerHz je napisao/la: Znas sta je meni u cijelom slucaju "Rustemovic" nejasno, nejasno mi je to da je vec 3 godine u klubu, a toliko kritikovan od strane navijaca, smatra se igracem kojem je vrhunac kantonalna liga (citajuci komentare). Upitnici mi lete iznad glave, ako je toliko los, kako da igra vec 2 sezone u prvih 11. Kazu nemamo boljeg, kako onda da mu se ne trazi zamjena vec 2 godine ? Ako je stvarno toliko los, nasla bi se zamjena u roku mjesec dana, budimo realni. Da je toliko los ne bi ga trpili 3 godine, raskinuli bi mu ugovor kao sa mnogima do sad. Toliko trenera prodje kroz klub i kod svakog je igrao ? Da li su ljudi u klubu ludi, da li su treneri ludi, ili su navijaci ti koji grijese ? Nekako navijacima ne ide u prilog Rustemovicev status u klubu, tako da kritike su uredu, ali mnogi lijece svoje frustracije na tom momku, jer ce ovde uvijek naic na podrsku od par dezurnih pljuvaca Rustema. Ne branim Rustema, ali logika mi brani da ga vrijedjam i iznosim neistine na njegov racun.
morebit da ga neda direktorica

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 01:52

TobeYarabi je napisao/la: morebit da ga neda direktorica
Misterija :shock: :o
Mozda decko ima dobra ledja :shifty: :hmmmmm:
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.