Frajer presjedio proslu sezonu na klupi Čelika,sta ce on u sampionu?adi11 je napisao/la:Nikic ode u Zvijezdu a govorilo se da bi mogao u Zelju sta je ovo svi nas zaobilaze
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa ti govoris za stvari koje uopste nisu bile prije...nit je bilo shop-a, nit 360°, nit "webcam"...video zapisa ima isto, za slike sam ti rekao vec zasto nema kao prije...mislim da se ti ne sjecas dobro prosle stranice a ni ovu nesto nisi pregledao...bistrikboy je napisao/la:Kad momcima obezbjede normalne uslove za rad bice svega,inace stranica je odlicna,posebno je dobro odrađen historijat kluba te legende kluba,azurira se redovno i ne treba se sada preseravati bezveze...Dove87 je napisao/la:recimo pjesama, slika, videa, pa trebalo 360 stepeni al nikad nije mada je bila opcija hehe. pa je bila i ona opcija ZELJO SHOP, ima li ista od toga?
A gledam na primjer crvena zvezda ima i webcam, to bi bilo ekstra uraditi.
i neka uslikaju na sjeveru onu skicu stadiona i kako je koja tribina pa nek stave u stadion opciju.
i nisam siguran ima li na engleskom jeziku ono kao stranica da kliknes da ima i prevod...
al eto samo preporuke. nije losa stranica uopce, nego izgleda da je prije bilo vise slika pjesama i nekih dobrih ideja sto nisu realizovane
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
pa hoce li biti slika onih starijih, ja bi licno volio vidjet sve slike dresova od prije ili poslije rata. ono svaki koji je bio... to bi bilo fino
-
- Kontakt:
joj se ne reise molim te... momci su uradili stranicu perfektno... imamo najbolju stranicu u drzavi a mozda i sire... dobro je reko neko... cim dobiju uslove bice svega...!Dove87 je napisao/la:pa hoce li biti slika onih starijih, ja bi licno volio vidjet sve slike dresova od prije ili poslije rata. ono svaki koji je bio... to bi bilo fino
A koji ce nam klinac ako će sjediti na klupi, pored Višče nevjerujem da ima ikakve šanse.adi11 je napisao/la:Nikic ode u Zvijezdu a govorilo se da bi mogao u Zelju sta je ovo svi nas zaobilaze

1996
Hajd ne napadaj momka... Dao je dobar prijedlog, realno.. Shvatamo da momci koji rade stranciu rade u uslovima u kojima rade, ali da su ipak uradili sjajan posao, i na tome im svaka čast. Al' Željo je institucija stara 89 godina, i teško da se ikada jedan tim ljudi može sjetiti svega pa da ubaci na stranicu. A, kod nas je i teško doći do tako starih stvari, pogotovo fotogorafija...amer_zeljoo je napisao/la:joj se ne reise molim te... momci su uradili stranicu perfektno... imamo najbolju stranicu u drzavi a mozda i sire... dobro je reko neko... cim dobiju uslove bice svega...!Dove87 je napisao/la:pa hoce li biti slika onih starijih, ja bi licno volio vidjet sve slike dresova od prije ili poslije rata. ono svaki koji je bio... to bi bilo fino
Dobro bi bilo da oni koji imaju pitanje stave tu u vidu prijedloga (a ne negativne kritike) na forum, a da oni koji to mogu odraditi barem stave to negdje kao bilješku za "odradit kad se bude moglo"... Tako bi svi pomogli razvoju stranice...
Bez negativne enrgije, svi mi želimo pomoći našem Želji... Još jednom čestitke za stranicu, izgled je čini potpuno različitom od bilo čega drugog (originalnost na djelu), ali i sadržaji su na nivou za naše uslove....
-
- Kontakt:
ne napadam ja nikoga... samo kazem da su momci uradili stranicu jako dobro i da je stranica prije 1-2 sedmice tek krenula... nemoze se sve ocekivati odmah... treba vremena, a i govorio je o 360 grbavica web cam i nekim drugim stvarima koje su samo bile u planu a takodjer ih nije bilo na prosloj stranici...rtm86 je napisao/la:Hajd ne napadaj momka... Dao je dobar prijedlog, realno.. Shvatamo da momci koji rade stranciu rade u uslovima u kojima rade, ali da su ipak uradili sjajan posao, i na tome im svaka čast. Al' Željo je institucija stara 89 godina, i teško da se ikada jedan tim ljudi može sjetiti svega pa da ubaci na stranicu. A, kod nas je i teško doći do tako starih stvari, pogotovo fotogorafija...amer_zeljoo je napisao/la:joj se ne reise molim te... momci su uradili stranicu perfektno... imamo najbolju stranicu u drzavi a mozda i sire... dobro je reko neko... cim dobiju uslove bice svega...!Dove87 je napisao/la:pa hoce li biti slika onih starijih, ja bi licno volio vidjet sve slike dresova od prije ili poslije rata. ono svaki koji je bio... to bi bilo fino
Dobro bi bilo da oni koji imaju pitanje stave tu u vidu prijedloga (a ne negativne kritike) na forum, a da oni koji to mogu odraditi barem stave to negdje kao bilješku za "odradit kad se bude moglo"... Tako bi svi pomogli razvoju stranice...
Bez negativne enrgije, svi mi želimo pomoći našem Želji... Još jednom čestitke za stranicu, izgled je čini potpuno različitom od bilo čega drugog (originalnost na djelu), ali i sadržaji su na nivou za naše uslove....

Sve je to lijepo, prijedloGi, kritikite pohvale sugestije itd, al moze li se sta uradit? Eno korov se uhvatio, niko q da mrdne...htjeli bi 360 stadiona, tribine prljave zarasle...niko o tome ne razmislja nego samo "zasto nema??"
U redu, ljudi u upravi nesposobni, nema se para, i to nam trebaju biti izgovori?
Da smo tako razmisljali nebi ni stranice bilo!
U redu, ljudi u upravi nesposobni, nema se para, i to nam trebaju biti izgovori?
Da smo tako razmisljali nebi ni stranice bilo!
a jbt ne mogu da vjerujem, prije par sedmica hvalite stranicu, a sad pljujete po njoj. Svaka cas momcima na wbsite-u jer dosta je posla volonterski uradjeno, a ljudima kojima seta da nesto fali, aktivirajte se, pa napravite i posaljite da se stavi a stranicu....a dok Seyo i ekipa ne urade, usutite se.........izvini Seyo, ovo je zvucalo kao da pricam u ime tima za website, al to je moje misljenje
Lijepo je biti Manijak!!!
Smirite se svi, možda su neki htjeli da daju samo neke prijedloge, ali su se pogrešno izrazili. Što se mene tiče, samo redovno ažurirajte i super 

Nije dosta posla volonterski, nego sav!
Nemam ja nikad problem sa kritikom, takav mi je posao da je pod konstantnom "kritikom"...navikao sam i naucio razdvajati konstruktivne od zlonamjernih...
Ima milion drugih nacina da se pomogne klub, nije samo stranica...korov, farbanje zida juga, ciscenje stolica, da ne spominjem godisnje itd
Eto pjesme koje nedostaju, slike koje nisu markirane i koje su vece rezolucije fino upload-ujte i posaljite linkove kao sto su to neki i uradili...i morate znati da ovo nije navijacki site, nego od kluba...
Nemam ja nikad problem sa kritikom, takav mi je posao da je pod konstantnom "kritikom"...navikao sam i naucio razdvajati konstruktivne od zlonamjernih...
Ima milion drugih nacina da se pomogne klub, nije samo stranica...korov, farbanje zida juga, ciscenje stolica, da ne spominjem godisnje itd
Eto pjesme koje nedostaju, slike koje nisu markirane i koje su vece rezolucije fino upload-ujte i posaljite linkove kao sto su to neki i uradili...i morate znati da ovo nije navijacki site, nego od kluba...
-
- Kontakt:
gdej je trening na grbavici ili kosevuSeyo_TM je napisao/la:Trening je sutra u 20:00h!
eto ti odmah prijedlog da organizuje i stranica nesto pa da najavi na njoj u nedelju neku da se skupe raja i ocistimo zaraslu travu i mozda ofarbamo nesto al eto da makar stave to i na fb pa da raja diskutuje i da se izmjenjaju misljenja. Ja licno mislim da bi trebalo reflektore ofarbat ali to se sve moze napraviti plan i klubu dat kao prijedlog. to bi odlicno bilo jer ona je boja ofucana pravo, isto kao i zid duz juzne tribine, mi bi ga trebali ofarbat opet u plavo jer se pomalo poceo i raspadat i boja se skroz skinula. ali pored toga volio bih da duzinom zida citavog pise manijaci ili volim te zeljo ili sa tobom smo uvijek ili tako nesto, sastavit ce se to. Jer jug je nas i mi ga trebamo paziti. malo farbe uzet, nije ni skupo. bio bi pravo lijep stadion to da se malo ocisti, osim trave ima puno i smeca na jugu.Seyo_TM je napisao/la:Nije dosta posla volonterski, nego sav!
treba napravit prijedlog neki pa otici u klub i predlozit.
jos da pitam, ovi sa sajta sto rade bez pomoci, jeli iko otisao u marketing odjel na grbavicu i pitao jesu li zainteresirani da pomogni jer ipak stavljaju se i sponzori i promovisu itd. trebali bi i morali bi pomoci. znam da ni oni ne dobivaju platu neku u marketing i financijama al eto, vrijedi pokusat. svaki prijedlog se placa i cijeni
Znači pojma nemamo koliko čiji ugovor u Želji traje, osim nekih max. 6-7 igrača. Hajde, znao sam to, vrijedilo je pokušati. A još to i nije nešto tajnovito. Prijedlog za Seyu.com: Kod igrača tamo da vam stoji i dužina trajanja ugovora. Bitna je ta informacija da se bolje stekne uvid u budućnost tima. Bilo bi to super.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mala greska na sajtu... Pise da je tekma za 0 dana i 20 sati i 30 minuta, a ustvari je za 1 dan i 20 sati i 30 minuta...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Skupite pare i posaljite meni i ja cu kupiti sve sto treba i sve cu odraditi. I ocistiti i pocupati i ofarbati, i ventrati se na reflektore i njih cu ofarbati, a sve to za 10KM po satu, inace ne zabusavam. Manite tu pricu, dosadna je, svi samo pricaju, a nigdje nikoga tu oko kluba. Raja ide na jug samo da se napusi, a niko da nesto uradi.
Nadam se da ce Visca i Rovcanin igrati od pocetka protiv Olimpika, i volio bih da Culum udje tek u 60-70 minuti, nesto mi se u zadnje vrijeme cini da je van forme, jos od zadnjih par kola proslog prvenstva, pa na ovamo.
Nadam se da ce Visca i Rovcanin igrati od pocetka protiv Olimpika, i volio bih da Culum udje tek u 60-70 minuti, nesto mi se u zadnje vrijeme cini da je van forme, jos od zadnjih par kola proslog prvenstva, pa na ovamo.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mogao bi i klub to odraditi , zapravo to im je posao i obaveza...a nama navijacima je to na dobrovoljnoj bazi...naci i platiti nekoliko radnika koji ce ošišati travu i ofarbati to što treba ofarbati??Dove87 je napisao/la:eto ti odmah prijedlog da organizuje i stranica nesto pa da najavi na njoj u nedelju neku da se skupe raja i ocistimo zaraslu travu i mozda ofarbamo nesto al eto da makar stave to i na fb pa da raja diskutuje i da se izmjenjaju misljenja. Ja licno mislim da bi trebalo reflektore ofarbat ali to se sve moze napraviti plan i klubu dat kao prijedlog. to bi odlicno bilo jer ona je boja ofucana pravo, isto kao i zid duz juzne tribine, mi bi ga trebali ofarbat opet u plavo jer se pomalo poceo i raspadat i boja se skroz skinula. ali pored toga volio bih da duzinom zida citavog pise manijaci ili volim te zeljo ili sa tobom smo uvijek ili tako nesto, sastavit ce se to. Jer jug je nas i mi ga trebamo paziti. malo farbe uzet, nije ni skupo. bio bi pravo lijep stadion to da se malo ocisti, osim trave ima puno i smeca na jugu.Seyo_TM je napisao/la:Nije dosta posla volonterski, nego sav!
treba napravit prijedlog neki pa otici u klub i predlozit.
jos da pitam, ovi sa sajta sto rade bez pomoci, jeli iko otisao u marketing odjel na grbavicu i pitao jesu li zainteresirani da pomogni jer ipak stavljaju se i sponzori i promovisu itd. trebali bi i morali bi pomoci. znam da ni oni ne dobivaju platu neku u marketing i financijama al eto, vrijedi pokusat. svaki prijedlog se placa i cijeni
Ciji je stadion?? cija nadležnost?? ko uzima pare od karata?' neka neko nadležan dio tih prihoda od prodaje malo utroši na to šminkanje stadiona? šta smo mi navijaci ili šljakeri

Od mene ce dobiti petobanku (godišnja za jug) imat ce i podršku na svakoj utakmici i to je to.
Neka malo Dželo,Buki i kompanija podignu guzove i neka odrade to što ti pominješ.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Pa eto da su svi tako razmisljali nikad grbavice nebi bilo...al svakom njegovo...i Zeljo nije privatni klub nego drustvo gradjana!
Edine ne valja ti sat na pjutoru...
Zeljovac, mislim da to nikad nece biti na sajtu (nije do nas, ako shvatas
)
Zeljovac, mislim da to nikad nece biti na sajtu (nije do nas, ako shvatas

Ovo boldirano je smisao svega sto treba biti neki rezon, mozda je i najbolje ostaviti nek momci rade kako rade i ne pametovati im jero ovo dosad je odlicno a za ocekivati je samo bolje.drop je napisao/la:Mogao bi i klub to odraditi , zapravo to im je posao i obaveza...a nama navijacima je to na dobrovoljnoj bazi...naci i platiti nekoliko radnika koji ce ošišati travu i ofarbati to što treba ofarbati??
Ciji je stadion?? cija nadležnost?? ko uzima pare od karata?' neka neko nadležan dio tih prihoda od prodaje malo utroši na to šminkanje stadiona? šta smo mi navijaci ili šljakeri![]()
Od mene ce dobiti petobanku (godišnja za jug) imat ce i podršku na svakoj utakmici i to je to.
Neka malo Dželo,Buki i kompanija podignu guzove i neka odrade to što ti pominješ.
Ako neko zeli pomoci, prava pomoc se sastoji upravo u tome da kupis kartu i poderes grlo i to je duznost navijaca i ne treba sebi uzimati za pravo nesto vise od toga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Eo sad cu popravit..Seyo_TM je napisao/la:Pa eto da su svi tako razmisljali nikad grbavice nebi bilo...al svakom njegovo...i Zeljo nije privatni klub nego drustvo gradjana!
Zeljovac, mislim da to nikad nece biti na sajtu (nije do nas, ako shvatas)

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.