Capodecina je napisao/la:Da je tako kapacitet Koševa bio bi 12.000 a Grbavice 35.000. Znali su ljudi koji su gradili oba stadiona koliko je dovoljno jednima,
a koliko drugima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Capodecina je napisao/la:Da je tako kapacitet Koševa bio bi 12.000 a Grbavice 35.000. Znali su ljudi koji su gradili oba stadiona koliko je dovoljno jednima,
a koliko drugima.
samirr je napisao/la:Glupa prica se poteze, Horde sta su uradile u Gradačcu i Robijasi na Otoci mislim da to nijedna navijacka skupina u BiH vise ne moze.
Ma kako god niste više od 2 milje karata prodali jesenas. Obzirom na kvalitetene investicije u prelaznom roku, vidjećemo taj odnos na proljeće, i kod Vas i kod nas...pa se tamo krajem sezone čujemo...ako budete pratili BH ligu...Capodecina je napisao/la:70% Grbavice je nekih 7.000, 30% Koševa nekih 9.000Monci je napisao/la:Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30%
Capodecina je napisao/la:70% Grbavice je nekih 7.000, 30% Koševa nekih 9.000Monci je napisao/la:Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30%
Kako god haveru vas ne može biti više od 12.000, i to da se gurate i sjedite po stepenicama, dok recimo nas može max biti 37.000.Monci je napisao/la:Ma kako god niste više od 2 milje karata prodali jesenas. Obzirom na kvalitetene investicije u prelaznom roku, vidjećemo taj odnos na proljeće, i kod Vas i kod nas...pa se tamo krajem sezone čujemo...ako budete pratili BH ligu...Capodecina je napisao/la:70% Grbavice je nekih 7.000, 30% Koševa nekih 9.000Monci je napisao/la:Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30%
A Banovici?samirr je napisao/la:Glupa prica se poteze, Horde sta su uradile u Gradačcu i Robijasi na Otoci mislim da to nijedna navijacka skupina u BiH vise ne moze.
Protiv HSVa se igralo na starom Koševu. Moglo je stati 50000 nogu, ali osobaMonci je napisao/la:To možeš samo sanjati....(btw bio sam protiv Hamburga) Vi ste uzeli titulu pa Vas nije preko 10 milja bilo, osim kad mi dođemo...nemoj o posjetama zadnjih godina, tanki ste...mislim cijela liga je tanka. Ja sa ligom 6 i ovim Čelikovim navijačima očekujem tek pravi iskorak. A vjeruj mi Vama je veličina stadiona više minus nego plus.
Otoka je neponovljiva !!!samirr je napisao/la:Glupa prica se poteze, Horde sta su uradile u Gradačcu i Robijasi na Otoci mislim da to nijedna navijacka skupina u BiH vise ne moze.
Ne može to tako blizu biti...ja sam bio na obje tekme. Željo Sarajevo je bilo na novom Koševu, još je raje vani ostalo, a stadion krcat, stepenice, ulazi, pa i kanali između tribina i terena...Hamburg je bio na starom Koševu. Tada nije bilo stolica, osim u VIP ložama...zadnji i jedini put poslije rata Koševo je napunio Željo protiv Njukastla...ali baš krcato. Još je bilo tako na BIH-Italija 96 ali atmosfera nije bila niti blizu. Pitari ne govoriteda ste Vi ikada napunili Koševo, jer niste. Jug je uvijek bio prazan, ai ćoškovi sjevera nisu nikada bili puni...Capodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
Sarajevo - HSV 45.000, 18 mjeseci posle Sarajevo - Željo 55.000
Bio na obje tekmeCapodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
Znaci po tebi ovi velikani kad su dobili zabranu dovodenja igraca trebali su ispastiHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bice X sa Vitezom na gradskom stadionu. Sta ocekivati od ekipe koja dovede samo jednog igraca koji igra u ekipi koja je zadnja na tabeli za prelazni rok?
Ti se baš boriš protiv činjenica, nebo je zeleno - trava je plava.Monci je napisao/la:Ne može to tako blizu biti...ja sam bio na obje tekme. Željo Sarajevo je bilo na novom Koševu, još je raje vani ostalo, a stadion krcat, stepenice, ulazi, pa i kanali između tribina i terena...Hamburg je bio na starom Koševu. Tada nije bilo stolica, osim u VIP ložama...zadnji i jedini put poslije rata Koševo je napunio Željo protiv Njukastla...ali baš krcato. Još je bilo tako na BIH-Italija 96 ali atmosfera nije bila niti blizu. Pitari ne govoriteda ste Vi ikada napunili Koševo, jer niste. Jug je uvijek bio prazan, ai ćoškovi sjevera nisu nikada bili puni...Capodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.