Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kup je naš!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakva sreca i zadovoljstvo je gledat Dzeku kako tovari bez muke. Dan zalosti treba bit kad se oprosti. Svaka cast majstore

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Dzeko moze biti zadovoljan sto je dobio drugu priliku u romi koju je iskoristio i potvrdjuje svoje ime i u italiji, ispravljajuci krivu sliku nakon ocajne prve sezone.
Nema potrebe za novim klubom i novom ligom, sa uskoro 31god roma mu je vrh i ocekivati sada transfer u neki veci klub je krajnje nerealno (posto neki govore bjezi iz rome -osvoji nesto), iz zahvalnosti se mora oduziti romi za drugu sansu, sto ipak naposljetku nece imati neku mrlju u karijeri da negdje nije uspio.
Nema potrebe za novim klubom i novom ligom, sa uskoro 31god roma mu je vrh i ocekivati sada transfer u neki veci klub je krajnje nerealno (posto neki govore bjezi iz rome -osvoji nesto), iz zahvalnosti se mora oduziti romi za drugu sansu, sto ipak naposljetku nece imati neku mrlju u karijeri da negdje nije uspio.
Zarathustra
Nista Dzeko ne duguje Romi
. I kad je bio najbolji znao je zavrsavat na klupi tako da ta prica pada u vodu. On je dugovao samo sebi, i uspio je dokazat i sebi i svima da je i dalje klasa na svojoj poziciji.

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Edin sada ima ukupno 191 gol u svim takmicenjima za Wolfsburg, Man City i Romu. Znaci uskoro aBd slavimo 200 golova u najjacim ligama/kupovima 

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
S jedne strane što tražiti hljeba preko pogače kad mu je lijepo u Romi i odlično igra, ali s druge strane Real je ipak Real, to je skroz neka druga dimenzija koja bi bila hajlajt njegove karijere
pa neka bude i rotacioni igrač, opet nije loše, neka ubere koji trofej i paru više.
Ali bojim se da ovo nisu njegovi zadnji trzaji u karijeri s obzirom da smo takvog mentaliteta da našim igračima još prije tridesete dosadi fudbal, ustvari pravo je čudo da je Džeko u ovim godinama doživio renesansu poslije onako loše sezone, na tome mu treba kapu skinuti. Ali šta očekivati iduće godine, to je već teško za pretpostaviti.
I baš zato su te priče o transferu mač sa dvije oštrice, prije svega za reprezentaciju je dobro što ovako dobro djeluje u Romi i drži formu na nivou, a odlazak u drugi klub bi ga vjerovatno opet unazadio zbog onog njegovog famoznog sindroma "prve sezone" i činjenice da je već duboko zagazio u tridesete.
Mada sam siguran da ostaje u Romi, što je možda najbolje za sve.

pa neka bude i rotacioni igrač, opet nije loše, neka ubere koji trofej i paru više.
Ali bojim se da ovo nisu njegovi zadnji trzaji u karijeri s obzirom da smo takvog mentaliteta da našim igračima još prije tridesete dosadi fudbal, ustvari pravo je čudo da je Džeko u ovim godinama doživio renesansu poslije onako loše sezone, na tome mu treba kapu skinuti. Ali šta očekivati iduće godine, to je već teško za pretpostaviti.
I baš zato su te priče o transferu mač sa dvije oštrice, prije svega za reprezentaciju je dobro što ovako dobro djeluje u Romi i drži formu na nivou, a odlazak u drugi klub bi ga vjerovatno opet unazadio zbog onog njegovog famoznog sindroma "prve sezone" i činjenice da je već duboko zagazio u tridesete.
Mada sam siguran da ostaje u Romi, što je možda najbolje za sve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dejan Savićević - PiksiDžeko će oboriti Tottijev rekord, samo zbog njega i gledam utakmice Rome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Dejan Savićević - PiksiDžeko će oboriti Tottijev rekord, samo zbog njega i gledam utakmice Rome.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kakav Real jeste li vi normalni sto da se srkleti bezpotrebno i to pred kraj karijere. Dzeko sine fataj se ti obecane zemlje Kine i na kraju karijere uzmi nekih 50tak miliona u dzep i libo te racku, vidis da zuti daju i sakom i kapom i to bih trebao iskoristiti.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- BenjooJutub
- Kontakt:
Dragan Stojković je PiksiVirtu4l je napisao/la:Dejan Savićević - PiksiDžeko će oboriti Tottijev rekord, samo zbog njega i gledam utakmice Rome.

AlanSmith14 je napisao/la:
Nije više, Savićević je Piksi ima jedno dva mjeseca, pratite igru momciBenjooJutub je napisao/la:Dragan Stojković je Piksi

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... i#p5532949
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:AlanSmith14 je napisao/la:Nije više, Savićević je Piksi ima jedno dva mjeseca, pratite igru momciBenjooJutub je napisao/la:Dragan Stojković je Piksi![]()

Umro sam.
Virtu4l je napisao/la:
Nije više, Savićević je Piksi ima jedno dva mjeseca, pratite igru momci![]()

Halali
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ne prate momci takve postove pa im nećemo zamjeriti.Virtu4l je napisao/la:AlanSmith14 je napisao/la:Nije više, Savićević je Piksi ima jedno dva mjeseca, pratite igru momciBenjooJutub je napisao/la:Dragan Stojković je Piksi![]()

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije. Stojkovic je Piksi, a ovdje ce upotrebljava latinicno-cirilicno tumacenje, pa je piHi... Dejan Savicevic PihiVirtu4l je napisao/la:
Nije više, Savićević je Piksi ima jedno dva mjeseca, pratite igru momci![]()

Ukolko je sutra tekmaca strah me da ga Spaho nebude odmaro ono fol lagan protivnik i ti folovi golovi samija djamija.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Re: Edin Džekoi
12:30hAlipasino je napisao/la:Ukolko je sutra tekmaca strah me da ga Spaho nebude odmaro ono fol lagan protivnik i ti folovi golovi samija djamija.
Dzeks je romi ko messi barceloni nema da se odmara makar igrali protiv i treceligasa.Alipasino je napisao/la:Ukolko je sutra tekmaca strah me da ga Spaho nebude odmaro ono fol lagan protivnik i ti folovi golovi samija djamija.
Au neodgovara mu taj termin jos je pospan.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], kakarut i 15 gostiju.