PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
U jednom wc_u na sjeveru piše;
Mismo horde zla.đipke
Mismo horde zla.đipke
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Koje godine je bio koncert virtuoza Ljube alicica u dolini cupova...Jel' 2000-te onoMonci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
2006.staragarda je napisao/la:Koje godine je bio koncert virtuoza Ljube alicica u dolini cupova...Jel' 2000-te ono
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capodecina
Samo malo, riječ je o dužem periodu, oduvijek je zdenka rezervisana za goste, doduše prvih nekoliko godina posle rataMonci je napisao/la:Pa šta sam rekao pogrešno? Jeste li počupali te stolice?Jeste. Jeste li ih platili? Niste. Ne kontam šta bi Vi? Cijeli sjever? Pa nemožete na Koševu da ga napunite, a kamoli na Grbavici. Još kartu 10 km da Vam stavimo. Hajde malo i ti budi relan...
imali smo i neuslovan istok... a ti pričaš o jednoj utakmici i forsiraš tu priču. Kao što već rekoh iznad, ne idem na Grbavicu iz
razloga jer nemam osnovne uslove na tom stadionu. Pa stoga nisam kompetentan da komentarišem dešavanja sa posljednjeg
derbija. Protivnik sam bilo kakvih izgreda na stadionima, ali trebate se i vi zapitati zbog čega su vam čupali stolice.
Da li je to neki vid histerije i bojkota vašeg bezobrazluka i odnosa prema gostujućim navijačima?!
Ne daj Bože da se desi neka tragedija, a obično to i bude u onako nehumanim uslovima, vaš klub bi snosio odgovornost.
Sa druge strane, od nas imate kao i uvijek min. 10 hiljada sjedećih mjesta. Dobrodošli.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Nemoj mi reći da si ozbiljan ako ovo koristiš kao argument.Capodecina je napisao/la:Sa druge strane, od nas imate kao i uvijek min. 10 hiljada sjedećih mjesta. Dobrodošli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capodecina
Ozbiljan sam, naravno.Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi reći da si ozbiljan ako ovo koristiš kao argument.Capodecina je napisao/la:Sa druge strane, od nas imate kao i uvijek min. 10 hiljada sjedećih mjesta. Dobrodošli.
Na navijace Sarajeva bacali baklje,ljudi uzvratili stolicama.

Imamo 10 hiljada zbog kapaciteta stadiona i masne cijene ulaznica, a ne zato jer ste vi kao neki korektan domaćin. I naravno, imamo zato što ga vi ni u snu ne bi mogli napuniti, u posljednje vrijeme ni sjever ne možete napuniti.Capodecina je napisao/la:Ozbiljan sam, naravno.Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi reći da si ozbiljan ako ovo koristiš kao argument.Capodecina je napisao/la:Sa druge strane, od nas imate kao i uvijek min. 10 hiljada sjedećih mjesta. Dobrodošli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma pusti i ti tu šatrologiju da imamo 10 hiljada mjesta. Imamo, ali da Vi to možete napuniti i Vi bi nama dali 5%. Ovako i da hoćete ne možete, jer sebi ruku u džep zavlačite. Da nas tu nema tribine bi zjapile prazne, a mi Grbavicu možemo na derbiju napuniti i bez Vas.Capodecina je napisao/la:Samo malo, riječ je o dužem periodu, oduvijek je zdenka rezervisana za goste, doduše prvih nekoliko godina posle rataMonci je napisao/la:Pa šta sam rekao pogrešno? Jeste li počupali te stolice?Jeste. Jeste li ih platili? Niste. Ne kontam šta bi Vi? Cijeli sjever? Pa nemožete na Koševu da ga napunite, a kamoli na Grbavici. Još kartu 10 km da Vam stavimo. Hajde malo i ti budi relan...
imali smo i neuslovan istok... a ti pričaš o jednoj utakmici i forsiraš tu priču. Kao što već rekoh iznad, ne idem na Grbavicu iz
razloga jer nemam osnovne uslove na tom stadionu. Pa stoga nisam kompetentan da komentarišem dešavanja sa posljednjeg
derbija. Protivnik sam bilo kakvih izgreda na stadionima, ali trebate se i vi zapitati zbog čega su vam čupali stolice.
Da li je to neki vid histerije i bojkota vašeg bezobrazluka i odnosa prema gostujućim navijačima?!
Ne daj Bože da se desi neka tragedija, a obično to i bude u onako nehumanim uslovima, vaš klub bi snosio odgovornost.
Sa druge strane, od nas imate kao i uvijek min. 10 hiljada sjedećih mjesta. Dobrodošli.
Kada završimo aBd Grbavicu, ja sam prvi da Vam se da sjever, po komercijalnoj cijeni, i eto lijepog keša. Ali i na cijelom sjeveru bi Vi sve počupali, naročito kada rezultat ne odgovara...budimo malo realni...
- Capodecina
Poenta je da imate sve neophodne uslove na stadionu. Sigurnost, komfor... za razliku od nas.Virtu4l je napisao/la:
Imamo 10 hiljada zbog kapaciteta stadiona i masne cijene ulaznica, a ne zato jer ste vi kao neki korektan domaćin. I naravno, imamo zato što ga vi ni u snu ne bi mogli napuniti, u posljednje vrijeme ni sjever ne možete napuniti.
Vi recimo u prostoru predviđenom za 1.300 ljudi pustite u prodaju 2.000 ulaznica. Svjesno ili ne, ali to je krivično djelo.
A to je samo za vatrene navijače HZ, a šta je običnim navijačima, djecom, penzionerima... ima stream, ma ja ba.
Na jugu imam sina na zapadu dedu na sjeveru mi babo ja odo na istok nesto mi srce slabo.Masem jednom drugom trecem i sudiji mecem,nakon tekme svi zajedno kuci zeni ce guzovi puci.
Alipasino je napisao/la:Na jugu imam sina na zapadu dedu na sjeveru mi babo ja odo na istok nesto mi srce slabo.Masem jednom drugom trecem i sudiji mecem,nakon tekme svi zajedno kuci zeni ce guzovi puci.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Capodecina
E jes problem Grbavicu napuniti, kapacitet desetak hiljada... fazon je da svi koji dođete na Grbavicu možete doći i na Koševo,Monci je napisao/la:Ma pusti i ti tu šatrologiju da imamo 10 hiljada mjesta. Imamo, ali da Vi to možete napuniti i Vi bi nama dali 5%. Ovako i da hoćete ne možete, jer sebi ruku u džep zavlačite. Da nas tu nema tribine bi zjapile prazne, a mi Grbavicu možemo na derbiju napuniti i bez Vas.Capodecina je napisao/la:Samo malo, riječ je o dužem periodu, oduvijek je zdenka rezervisana za goste, doduše prvih nekoliko godina posle rataMonci je napisao/la:Pa šta sam rekao pogrešno? Jeste li počupali te stolice?Jeste. Jeste li ih platili? Niste. Ne kontam šta bi Vi? Cijeli sjever? Pa nemožete na Koševu da ga napunite, a kamoli na Grbavici. Još kartu 10 km da Vam stavimo. Hajde malo i ti budi relan...
Kada završimo aBd Grbavicu, ja sam prvi da Vam se da sjever, po komercijalnoj cijeni, i eto lijepog keša. Ali i na cijelom sjeveru bi Vi sve počupali, naročito kada rezultat ne odgovara...budimo malo realni...
ima mjesta za sve vas, bez guranja i sl. dok recimo mi, pa sad... možda 7,8 puta manje nas bude na Grbavici nego na Koševu.
Bilo bi nas više sigurno, ali niste u mogućnosti obezbijediti nam mjesto... što je razumljivo obzirom na kapacitet stadiona.
Vidjećemo sad hoće li se to promijeniti. Dajte nam sjever i da svi skupa napravimo ambijent za pamćenje, da nam se divi
cijela fudbalska Evropa. E tome treba da težimo, ne da furamo neki inat... nemamo ništa od toga ni vi, ni mi.
Dati Vama sjever cijeli je rizik, jer ga ne možete napuniti i nama je to čisti gubitak. Jer karta je cener. Možda ćete veći dio dobiti kada završimo JUG. Do tada Vam ja ne bi dao više...
Pa na Koševu vas je 1500, na Grb isto. Šta hoćeš?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Glupa prica se poteze, Horde sta su uradile u Gradačcu i Robijasi na Otoci mislim da to nijedna navijacka skupina u BiH vise ne moze.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Capodecina
Da je tako kapacitet Koševa bio bi 12.000 a Grbavice 35.000. Znali su ljudi koji su gradili oba stadiona koliko je dovoljno jednima,
a koliko drugima.
a koliko drugima.
Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30% 

- Capodecina
70% Grbavice je nekih 7.000, 30% Koševa nekih 9.000Monci je napisao/la:Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30%

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.