Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zanimljivo je kako uvijek, kada neko kaže za Grbavicu da je u lošem stanju -neuslovna, izvučete iz konteksta i prosipate patetiku.elamalakia je napisao/la:ona 'rusevina' je bila prva linija tokom rata u Sarajevu, morbidu sosonskiMortemHz je napisao/la:A gdje Zeljeznicar igra utakmice idiote kada ona rusevina ne zadovoljava nikakve uslove? Gdje ih je igrao i prije 40-50 godina ako ne i vise? To nije tuđi stadion nego je to gradski stadion od grada Sarajeva, nesto sto vi ne mozete razumjeti.arelinho je napisao/la:Pa naprosite i vi da dobijete stadion, a ne da budete kurve koje se vucaraju po tuđim stadionima.
Pravi debil. U deluzijama momak živiRokoko87 je napisao/la:Kako je meni @Tobe sladak to nisu istine
Legenda ove teme
Kakve to veze sa zivotom ima, papcino prigradska?elamalakia je napisao/la:ona 'rusevina' je bila prva linija tokom rata u Sarajevu, morbidu sosonskiMortemHz je napisao/la:A gdje Zeljeznicar igra utakmice idiote kada ona rusevina ne zadovoljava nikakve uslove? Gdje ih je igrao i prije 40-50 godina ako ne i vise? To nije tuđi stadion nego je to gradski stadion od grada Sarajeva, nesto sto vi ne mozete razumjeti.arelinho je napisao/la:Pa naprosite i vi da dobijete stadion, a ne da budete kurve koje se vucaraju po tuđim stadionima.
MortemHz je napisao/la:Kakve to veze sa zivotom ima, papcino prigradska?elamalakia je napisao/la: ona 'rusevina' je bila prva linija tokom rata u Sarajevu, morbidu sosonski
Šta predstavlja? Pusti bolan tu 'osjetljivu' priču i poštedi nas molim te patetike. Nijednom navijaču Sarajeva stadion Grbavicaelamalakia je napisao/la:neka napise da nije uslovna, da je u losem stanju, a ne sugavica, rusevina. Zna se sta predstavlja Grbavica svim gradjanima naseg grada
O tome treba dobro razmisliti, ovaj put nemaju pare da plate ono što unište.Monci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
Nisu platili štetu ni od prošlog derbija, zahebaju se a znaju da kad Miske kamatu uračuna ode kamp u helač.Virtu4l je napisao/la:O tome treba dobro razmisliti, ovaj put nemaju pare da plate ono što unište.Monci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
Ma nije problem burazeru, to samo govori o vama, to je vaše ogledalo... lično ne idem na Grbavicu nekih 12,13 godina baš izMonci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
Treba neko provjeriti gdje njegova donacija koju je od srca donirao. 7 feninga kazeRokoko87 je napisao/la:Kako je meni @Tobe sladak to nisu istine
Legenda ove teme
Skontaj kako ste se ponašali prošli put. I evo vidiš niste još platili...kad Vam Mao Ce Tung kamatu opali hahahah. Sreća pa se ja ne pitam, ali bio bi kavez sa 5% bez stolica, da Vas poštedimo troška. Na Vašu sreću ja se ništa ne pitam....Capodecina je napisao/la:Ma nije problem burazeru, to samo govori o vama, to je vaše ogledalo... lično ne idem na Grbavicu nekih 12,13 godina baš izMonci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
tog razloga. Skontaj gdje ste vi kad gostujući navijači imaju bolje uslove npr. u Gradačcu, Kaknju, Travniku...
jbg, ja tebi jedno pričam, razumno kao odrasli i ozbiljni ljudi, a ti meni prosipaš neke dječije folove.Monci je napisao/la:Skontaj kako ste se ponašali prošli put. I evo vidiš niste još platili...kad Vam Mao Ce Tung kamatu opali hahahah. Sreća pa se ja ne pitam, ali bio bi kavez sa 5% bez stolica, da Vas poštedimo troška. Na Vašu sreću ja se ništa ne pitam....Capodecina je napisao/la:Ma nije problem burazeru, to samo govori o vama, to je vaše ogledalo... lično ne idem na Grbavicu nekih 12,13 godina baš izMonci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
tog razloga. Skontaj gdje ste vi kad gostujući navijači imaju bolje uslove npr. u Gradačcu, Kaknju, Travniku...![]()
![]()
Kako to da se vi ne pitate,pa vi niste prodali klub.Zašto vas ništa ne pitajuMonci je napisao/la:Skontaj kako ste se ponašali prošli put. I evo vidiš niste još platili...kad Vam Mao Ce Tung kamatu opali hahahah. Sreća pa se ja ne pitam, ali bio bi kavez sa 5% bez stolica, da Vas poštedimo troška. Na Vašu sreću ja se ništa ne pitam....Capodecina je napisao/la:Ma nije problem burazeru, to samo govori o vama, to je vaše ogledalo... lično ne idem na Grbavicu nekih 12,13 godina baš izMonci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
tog razloga. Skontaj gdje ste vi kad gostujući navijači imaju bolje uslove npr. u Gradačcu, Kaknju, Travniku...![]()
![]()
Pa budite ljudi i dajte sjever,lova nije bitna,lovu imamo.Monci je napisao/la:Pa šta sam rekao pogrešno? Jeste li počupali te stolice?Jeste. Jeste li ih platili? Niste. Ne kontam šta bi Vi? Cijeli sjever? Pa nemožete na Koševu da ga napunite, a kamoli na Grbavici. Još kartu 10 km da Vam stavimo. Hajde malo i ti budi relan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.