FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinosvra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 11 feb 2017, 17:37

zlo87 je napisao/la:ja bih volio vidjeti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjem veznom, Mihojevic je igrao protiv Borca u BL cini mi se i odigrao je strasno, a Kovacevic isto tako par puta, samo po meni Marko ima bolji pregled igre i tehniku.
Derbi kad nas je Valjic unistio Marko bio najbolji na terenu na zadnjem veznom.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 feb 2017, 17:37

PitarBordo je napisao/la:Sad @kinosvra počeo da trola i napada druge koji imaju svoje mišljenje, a onda kad ga neko nalijepi i odgovori mu, kuka i replicira sa "hahahahahahahahahaha". Da li će opet moderacija ostati slijepa?

Šta je sa Saidom, hoće li igrati slijedeću čitavu?
A sta ce,valjda isfrustriran otkako mu se 'pinka' od kluba umanjila,a ostao je i bez insajderskih.
Mene zanima najvise da li je Said uopste u stanju odigrati 90 minuta,nebitno sad kako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2017, 17:38

kinosvra je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Sad @kinosvra počeo da trola i napada druge koji imaju svoje mišljenje, a onda kad ga neko nalijepi i odgovori mu, kuka i replicira sa "hahahahahahahahahaha". Da li će opet moderacija ostati slijepa?

Popusti me sviju ti.
U zadnje vrijeme si mi se nakacio, sta god napisem imas ti nesto dodati.
Fino sam te upozorio.
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 feb 2017, 17:40

Isti probrazaj smo od Molotovljeva vidjeli. Sad ce samo trolati i napadati ostale forumaše, bez ikakve konstruktivne price.
Michaela ne BiH komentarisao, bruka klub i sve navijače. Klasicni klaun.

Vjerovatno i on ostaje bez prihoda iz kluba, pa ga nervoza puca.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 feb 2017, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2017, 17:41

zagorski je napisao/la:

A sta ce,valjda isfrustriran otkako mu se 'pinka' od kluba umanjila,a ostao je i bez insajderskih.
Mene zanima najvise da li je Said uopste u stanju odigrati 90 minuta,nebitno sad kako.
90 minuta? Ni slucajno. Jedno poluvrijeme je krajnji domet kako sada stvari stoje.

dobrinja123
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja123 » 11 feb 2017, 17:47

Said ne moze u vistafonu izdrzat 35 minuta

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 feb 2017, 17:52

dobrinja123 je napisao/la:Said ne moze u vistafonu izdrzat 35 minuta
a radovac
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

dobrinja123
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja123 » 11 feb 2017, 17:52

zlo87 je napisao/la:
dobrinja123 je napisao/la:Said ne moze u vistafonu izdrzat 35 minuta
a radovac
Same je doktor nauka pas u oko te pogodi

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2017, 17:53

muhamedhulk je napisao/la: Neodlazak znaci da ekipa ima vece sanse da pruzi max iz razloga sto nema potrebe za uklapanjem, navikavanjem i sl.
Oko dolazaka je jasna stvar; htio si neke igrace, nisi uspio dovesti. Nisi htio dovesti neke istog ili manjeg kvaliteta od postojecih.
Ja mislim da nije cudo sa ovom ekipom biti na 2. mjestu, i da nije do Mehmeda, nego do Hurtica, koji je (pokazalo se) katastrofalno vodio ekipu. Mehmed je to samo poslozio kako treba, a vala igraci su isti ostali.
Zbog toga ja gajim optimizam za titulu, jer Mehmed zna sta hoce, tacnije zna sta ima, i prema ekipi napravi plan. Tako da ocekujem cvrstinu nazad i na sredini, i max koristenje sansi u napadu..i mozemo se nadati pobjedama.
Kada imaš kvalitetnog igrača, onda se on lako uigra sa ostatkom ekipe. A mi smo se svi složili, nama nije trebalo 6-7 igrača, samo 2 kvalitetna da odmah unaprijede igru. Ne možeš nikako osporiti da je napravio jedno malo čudo sa ovim igračkim kadrom, iako se slažemo obojica da je Hurton bio levat svoje klase, kao i oni koji ga nazvaše "Sir Hurtić". Znamo svi šta je rekao Janjoš lično, nije on pljuvač. On radi i treninge, zna šta ko može i koliko. Znamo šta je rekao i za Saida!

slika

Propao nam Ordagić, nema veze. Je li to on jedini bolji veznjak na svijetu od Rustema? Mogao se iskopati vala bolji igrač duplo, a neka Edina za klupe i širine u ligi za prvaka, može ponekad uskočiti. Vidim @kinosvra piše kako imamo Marka i Pericu za tu poziciju. Imamo ali da je krpe samo u slučaju teške nužde. Marko je na stoperu 3 puta bolji igrač nego na zadnjem veznom. Perica može fino odigrati tu poziciju po potrebi, ali protiv jačih ekipa bih ga koristio na njegovoj primarnoj poziciji, beku. Almir nepouzdan po lijevoj strani i Perica je za jače tekme duplo bolja opcija na beku.

Marko Mihojević - Primarna pozicija: Stoper
slika

Perica Ivetić - Primarna pozicija: Lijevi bek
slika

Prvo smo se svi složili da nam treba napadač i 2 dobra vezna, pa onda smo spustili očekivanja i rekli da nam treba napadač i JEDAN veznjak dobar. Sad evo spuštamo opet i kažemo da možemo krpiti sa bekom i stoperom tu poziciju, ne treba nam niko! :D Ma samo pozitiva, **** realnost, to je svakako za budale. :bih:
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 11 feb 2017, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 11 feb 2017, 17:54

zagorski je napisao/la:

E cuj isfrustriran, i ostao bez pinke i insajderskih.
Haj insajderske manje vise, ali otkud ti pravo da optuzujes nekoga za koga nemas pojma ni ko je ni sta je da uzima 'pinku'?
Jel ti znas ko sam ja, cime se bavim, sta sam ili nisam uzeo?

Balistol
Kontakt:

Post Postao/la Balistol » 11 feb 2017, 18:02

Kažu nije im Rustemović nabio komplekse, a u svakom postu spomenu brata Rustema. Više pišu o njemu nego o Sarajevu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 feb 2017, 18:06

Mi se ovdje samo nerviramo bez potrebe,svi znamo da nam treba neko u veznoj liniji,priznali ili ne.Međutim, pravu istinu zašto ne dovodimo to pojačanje,znaju samo ljudi u klubu,naše je samo da nagađamo.A možda i dođe neko!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 feb 2017, 18:09

Ovo sa "jest vam nabio komplekse" je najjače. Rustem nabio kompleks pljuvačima pa ga stalno spominju, pljuvači nabili kopleks ovima što pljuju pljuvače pa stalno pljuvače spominju... To čulo riječ negdje od nekog, fino zvuči, onako strejndžerski i sad samo to koriste. :kafa:

@zagorski Ja mislim da u ligi neće odigrati niti jednu cijelu - ali barem neku pripremnu, može lagano istrčati, šta ja znam.
Samo Saraj'vo.

dobrinja123
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja123 » 11 feb 2017, 18:10

Rustem je najveci bilde poslije Comora sto je ikad igro u Sarajevu

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 feb 2017, 18:15

zagorski je napisao/la:

U stanje je igrao je protiv Kozare,ali sad je dogovoreno kao ato je Cala i rekao da ga odmara na pripremama i da ga dozira.Glavno je da normalbo trenira i podnosi sve napore,sto u ljetnim pripremama nije bio slucaj,gdje jee bilo 1 trenira 2 propusta.Sad je od januara prosle godine kad je poceo da trenira za 2 tim Dinama odigrao 2 poluvremena trenirao redovno,prosao pripreme ljetne sa nama igrao protiv Zelje 10 minuta ili 15 ne sjecam se,protiv Mladosti 20 minta, Radnika poluvrijeme,Kozare citavu i sad je prosao pripreme bez problema u punom ritmu.Ako sve bude uredu,on ce biti opet onaj stari
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 feb 2017, 18:16

AHMETEEE, AHMETEEEE! :kralj:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 11 feb 2017, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2017, 18:17

Rustemović mi je nabio komplekse, evo ja cu biti hrabar pa priznati. :(

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 feb 2017, 18:19

Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

U stanje je igrao je protiv Kozare,ali sad je dogovoreno kao ato je Cala i rekao da ga odmara na pripremama i da ga dozira.Glavno je da normalbo trenira i podnosi sve napore,sto u ljetnim pripremama nije bio slucaj,gdje jee bilo 1 trenira 2 propusta.Sad je od januara prosle godine kad je poceo da trenira za 2 tim Dinama odigrao 2 poluvremena trenirao redovno,prosao pripreme ljetne sa nama igrao protiv Zelje 10 minuta ili 15 ne sjecam se,protiv Mladosti 20 minta, Radnika poluvrijeme,Kozare citavu i sad je prosao pripreme bez problema u punom ritmu.Ako sve bude uredu,on ce biti opet onaj stari
Hoće al u qrcu biti pravi da je se većina navijača pitala nebi on ni došao,zato dosta više tog Saida.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2017, 18:21

BordoArmy88 je napisao/la:

AHMETEEE, AHMETEEEE! :kralj:
Idol cijelog istoka! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 feb 2017, 18:22

kinosvra je napisao/la: Popusti me sviju ti.
U zadnje vrijeme si mi se nakacio, sta god napisem imas ti nesto dodati.
Fino sam te upozorio.
Prije 2-3 dana postavljao je ss gdje se vidjelo da si mu na ignoru i sad zna sta si napisao u postu iako te niko nije citirao :rol: :rol: :rol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: brojjedan, DoktorXabaras, Kimun, muhamedhulk, sve5 i 31 gost.