ekstra igramessilla je napisao/la:Aleix veliki dominator u napadu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ekstra igramessilla je napisao/la:Aleix veliki dominator u napadu
Strašno pojacanjebarca_87 je napisao/la:ooj digne hljebe sta je ovo ,pa pretrca ga lik veci od njega za dvije glave
e moj lucho kakve si ti klaune doveo na ljeto ccc
Slažem se potpuno sa postom, ali taj film necemo gledatileorey je napisao/la:I sad se isto vidi da smo s Vidalom u napadu jedna druga dimenzija. Covjek nekad i pogrijesi, ali neka i Alves je grijesio. Treba nam ovako u napadu da visak stvaramo. Sto se mene tice njega bih obavezno stavio u Parizu od prve minute.
**** mu mater ovo nije nista bolje od Adriana, a trebalo je biti.Lillard je napisao/la:Digne nije pojačanje, tu je da odigra 20 utakmica u sezoni, ako i to. Jbemu mater ko da niste znali da je ovakav.
Znam. Zato danas Roberta i odmara yebo mu on mater. Zato ce biti autoput , PSG ima sjajna krila. A u napadu nista neces napravit preko desne strane.let3 je napisao/la:Slažem se potpuno sa postom, ali taj film necemo gledatileorey je napisao/la:I sad se isto vidi da smo s Vidalom u napadu jedna druga dimenzija. Covjek nekad i pogrijesi, ali neka i Alves je grijesio. Treba nam ovako u napadu da visak stvaramo. Sto se mene tice njega bih obavezno stavio u Parizu od prve minute.znaš i sam.
Digne je qrac od ovna, eto to je. Dosta više racionalizacije i šuplje price.
a tek jos sa iniestom , tad je za dva nivoa kvalitetnija igra u vezi .Blejzer10 je napisao/la:Koja razlika s Busquetsom u ekipi. Zaboravio sam koliko on šalje lopti između veznog reda napadu
Šta mene pitaš to, ko da sam ja bio za njegovo dovođenje. Pa eto jest doveden ko pojačanje, uzet će Albi mjesto, zadovoljan?Mokes je napisao/la:Ako je zbpg 20 utakmica dovoden i placen 15 miliona, a "ne treba da bude pojacanje", pa koji se klinac onda i dovodio ? Mogao si nekoga iz La Madie ubaciti komotno.
Cuj nije doveden da bude pojacanje
Mokes je napisao/la:Ako je zbpg 20 utakmica dovoden i placen 15 miliona, a "ne treba da bude pojacanje", pa koji se klinac onda i dovodio ? Mogao si nekoga iz La Madie ubaciti komotno.
Cuj nije doveden da bude pojacanje
cuj nije pojacanje samo 20 utakmica ce odigrat u sezoni ???,znas sta je 20 utakmica ,to je 60 bodova covjece ,neki sa ukupno 60 bodova osvajaju lige ,sad je mogo kostat tri boda a da ne kazem u ostalih 19 sta moze ovakav flop uraditi ekipiLillard je napisao/la:Digne nije pojačanje, tu je da odigra 20 utakmica u sezoni, ako i to. Jbemu mater ko da niste znali da je ovakav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.