FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje je macak bio 2013....Sto tada nije dosao da glumi spasioca i postenjacinu.
Lako je pljuvati Azmira,ali treba pogledati istini u oci.
Covjek je rjesio veliki dug.Igraci restorani dobavljaci....Pa preko 20 tuzbi samo bivsim igracima je vratio. ..Macku je ostao reprogram .
Gdje je macak pa i Alic bio 2013 sto tada ne dodjise.
Opet sada je koliko toliko dobra situacija i kada uporedis sta je Husic preuzeo i sta Senad. ...Senad bi trebao da ustane kada spomene prethodnika.
Bog te sinoc sam vidio svojim ocima sta potpisuju ljudi u Tom-Cat.
Potpisu da su dobili topli obrok a ne dobiju.
Ko nece otkaz.
I opet kazem sta takav covjek moze dati Slobodi.....
Da rade transparentno ne bi se pisalo ovoliko.
Nemozes druge optuzivati a raditi iste ili gore stvari.
Yebavacu ga i po fcb i ovdje dokle god ne kaze javno koliko placa logo na dresu .I pokaze ugovor.
Lako je pljuvati Azmira,ali treba pogledati istini u oci.
Covjek je rjesio veliki dug.Igraci restorani dobavljaci....Pa preko 20 tuzbi samo bivsim igracima je vratio. ..Macku je ostao reprogram .
Gdje je macak pa i Alic bio 2013 sto tada ne dodjise.
Opet sada je koliko toliko dobra situacija i kada uporedis sta je Husic preuzeo i sta Senad. ...Senad bi trebao da ustane kada spomene prethodnika.
Bog te sinoc sam vidio svojim ocima sta potpisuju ljudi u Tom-Cat.
Potpisu da su dobili topli obrok a ne dobiju.
Ko nece otkaz.
I opet kazem sta takav covjek moze dati Slobodi.....
Da rade transparentno ne bi se pisalo ovoliko.
Nemozes druge optuzivati a raditi iste ili gore stvari.
Yebavacu ga i po fcb i ovdje dokle god ne kaze javno koliko placa logo na dresu .I pokaze ugovor.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 feb 2017, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Uzima od radnika da pomogne Slobodi. Good guy machak.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Solinas poklopim kad se gluposti pisu. Zapeli ste za Celikov statut a niko ga nije ni procitao
Hocete svake sedmice izvjestaj kao Velez, vala mene boli qurac gdje je koliko otislo sedmicno, vidi se i bez toga da li se krade ili ne.
Sta da predlozimo jbt stvarate atmosferu ko da smo u federalnoj, a borimo se za Europu. Na qurac ste se popeli vise s negativom. Biser svih bisera je "treba ostaviti na stranu administraciju, ovi momci dobro igraju" jbt ako vam igra i teren nije na prvom mjestu sta radite onda.
Hocete svake sedmice izvjestaj kao Velez, vala mene boli qurac gdje je koliko otislo sedmicno, vidi se i bez toga da li se krade ili ne.
Sta da predlozimo jbt stvarate atmosferu ko da smo u federalnoj, a borimo se za Europu. Na qurac ste se popeli vise s negativom. Biser svih bisera je "treba ostaviti na stranu administraciju, ovi momci dobro igraju" jbt ako vam igra i teren nije na prvom mjestu sta radite onda.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kao prvo,ja sam ga procitao. Dugorocno uz predan rad i angazman itekako moze "zazivjeti".pinoglavi je napisao/la:Solinas poklopim kad se gluposti pisu. Zapeli ste za Celikov statut a niko ga nije ni procitao![]()
Hocete svake sedmice izvjestaj kao Velez, vala mene boli qurac gdje je koliko otislo, vidi se i bez toga da li se krade ili ne.
Sta da predlozimo jbt stvarate atmosferu ko da smo u federalnoj a borimo se za Europu.
Ne postoji savrsen statut,zakon,ali mozemo iz svakog od njih pokusati izvuci najbolje.
Zato kada govorim O nasem, uvjek spominjem clanarine i UO pozajmice i td.
Ne mora biti svaki mjesec,ali red je kada vec funkcionisemo na ovaj nacin,i u drzavi kakva jeste da se barem osnovne stvari objave javnosti poput da li predsjednik placa klubu logo na dresu.
Zar je to toliko pogresno......
Da,moze biti da se "borimo za evropu"ali jedan poraz,recimo protiv Mladosti baca nas u ligu za opstanak.
Kada pisem,pisem za neka buduca vremena jer ne zelim prosjecan klub,jer zelim dugorocnu stabilnost....Zar je to glupost....aferim
Dugo pratim vasu temu i poprilicno sam upoznat sa situacijom oko kluba citajuci sve informacije.
Ovaj klip pokazuje da i po Zakonu i po Statutu imate svoje prava i da je to sto trazite da budete dio Slobode kao clan i imate sve dostupne infomacije iz njega sasvim opravdano.Sve najbolje.
Ovaj klip pokazuje da i po Zakonu i po Statutu imate svoje prava i da je to sto trazite da budete dio Slobode kao clan i imate sve dostupne infomacije iz njega sasvim opravdano.Sve najbolje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Idi brate bori se za statut, samo ako ja ne smatram to nekom genijalnom idejom nema potrebe da pises kako sam primjer naseg mentaliteta.
Opet ne kontas.Mjenjanje statuta nije pod "must have".pinoglavi je napisao/la:Idi brate bori se za statut, samo ako ja ne smatram to nekom genijalnom idejom nema potrebe da pises kako sam primjer naseg mentaliteta.
Mislis da meni negativa ne ide na racku....
Mogu ovi momci i prekucati ligu ali ako administrativno nisu ispraceni sve je to kratkog daha. Ja pisem o dugorocno stabilnom i jakom klubu....Ocigledno se ne razumijemo.
Ne znam kako ce Jagodic postaviti tim i igru, ali kada pogledas naprijed sa dva napadaca izgledamo odlicno. Krpic, Tandir, Ordagic, Veselinovic, Subic, Zilkic. Jos da imamo nazad vise igraca u rotaciji, bilo bi odlicno.
Zna li se na koji nacin će Bukvarević pomoć Slobodi, on je ministar za boracka pitanja, jedino da svim uposlenicima podjeli markice, to jedino i dobijamo.
Sto Bukvarevic da nece u UOxeksor je napisao/la:Zna li se na koji nacin će Bukvarević pomoć Slobodi, on je ministar za boracka pitanja, jedino da svim uposlenicima podjeli markice, to jedino i dobijamo.
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=73713solinas je napisao/la:Sto Bukvarevic da nece u UOxeksor je napisao/la:Zna li se na koji nacin će Bukvarević pomoć Slobodi, on je ministar za boracka pitanja, jedino da svim uposlenicima podjeli markice, to jedino i dobijamo.
svi mu nesto poklonili a macak nista, trebo mu je urucit makar plan reprograma 
Ono sto je faraon uradio za tz to tvoj Azmir moze samo sanjati, pozzzstaragarda je napisao/la:Fazla,ono sto je Azmir uradio sa Slobodom u protekle 3 godine to ovaj tvoj Macak i faraon nece ni za 2 zivotaSARS je napisao/la:+10000, sad ce ti ovdje reci da je Azmir ostao sve bi se to uradiloBrdo1919 je napisao/la:Ajde malo da razgrnemo sav taj crnjak i samosazaljevanje. Sve to sto se ovdje trazi je super i odlike su organizovanog, strukturiranog, u zajednici voljenog kluba. FK Sloboda to sada nije. Prosle godine je UG gradjana prodavalo sezonske karte iako uprava uopste nije htjela to da radi ni da cuje za sezonske karte!?!?. Clanske da i ne spominjem. Transparentnost u poslovanju je ono sto sam ja govorio da je nuzna, gdje god se i jedna marka iz Grada ulozi, jer su to nase pare. Vrijedilo za proslu upravu, vrijedi i za ovu trenutnu . Nijedna uprava koja je bila nije se trudila da klub bude organizovan, finansijski i strucno jasno strukturiran sa jasnom vizijom, komunikacijom sa navijacima i potencijalnim fanovima, marketingom i prodajom clanskih, sezonskih, polusezonskih, stvari sa klubskim insignijama radi prihoda i prosirenja navijacke baze. Npr, PAN radi fantastican posao oko reklame za OkK, ljudi cak imaju i online funshop. Samo malo organizacije i eto necega. A tada ce se i sponzori sami javiti, jer čemu reklama za 1000 patokara na zapadu i 200 balavaca bez dinara na sjeveru. Imali smo fantasticnu godinu za sobom, pricalo se o nama, a nista nismo iskoristili osim onih 600 dresova u Bingu. Nama treba klub kojeg nece voditi jedan covjek sa kojim ce pocinjati i zavrsavati, vec klub kao sto su mnogi u svijetu. Ne treba izmisljati toplu vodu. Fukare kao grupa me ne zanimaju, pa necu komentarisati. Nadam se nekoj upravi koja ce naciniti ovo, da znam da postoji klub sa svim svojim potrebnim ljudima i organima. Do tada ce sve funkcionisati na bosanski način, kao i do sada. A ja cu kao i do sada, podrzavati klub sa kartama, clanskim od UG i ucescem u svim akcijama za pomoć klubu. I nikada necu stati nasuprot klubu, koliko god mi neki igrac ili clan uprave bio mrzak ili drag. O ovome ne mislim raspravljati, pa cu da predjem na tim.
U situaciji kakvoj smo se nenadano nasli, mislim da je uspjesno izvrsen pocetni dio tranzicije sa kadrom. Ocekujem evropu definitivno, a ako se poklope stvari u timu i bolje rezultate. A najveca nagrada crveno crnom dresu bi bio ispunjen Tusanj na proljece![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Kareli ce traziti financijski izvestaj, a Fazla i Suljo ce mu biti podrska.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Evo malo za nostalgicare , kako smo nekad zivjeli za nedjelju i tranzistore, oko 3 minuta se cuje u Tuzli sloboda vodi 1:0,
- zlatnakoka
- Kontakt:
SARS je napisao/la:Ono sto je faraon uradio za tz to tvoj Azmir moze samo sanjati, pozzz
Osim sto je dobro ljudima kojima je dobro bez obzira ko je na vlasti, osim sto je bolji od pojedinih politicara u nasoj drzavi(jaka mjera nema sta), sto je doveo vodu u 21-om vijeku, sto je sredio uzi centar grada (da ti zamaze oci) i napravio jezera za koja 70% Tuzlaka nema pare, sta je on to napravio?
Tvrtka za 150 000, podascan most za 750 000 i sl. A i ta jezera i klizaliste nekim cudom ne posluju bas divno, sto s obzirom na posjecenost nema nikakve logike.
I ja glasam za njega, ali cisto zato sto od 5 zlih pokusavam izabrati najmanje. Necu zar za SDA nacionaliste. Koji je ovo januar da nam se gradi stadion? Zasto nas snijeg uvijek iznenadi pa samo kod nas nije ocisceno? Da li si primijetio radove na cestama prije izbora i drugog oktobra? Sve je stalo i poceli se maksimalno razvlacit, jelde? Eno biciklisticka jos nije zavrsena a da ne pricamo o visecim vozovima, sredjivanju korita rijeke jale? Toplifikacija? Prosetaj ba malo po citavoj nam Tuzli, nije sve divno kao u uzoj jezgri.
Da ne bude off, ja samo cekam 2018 i predizborni napad na titulu PL, ako nas taj isti ne ugasi kao sto je pokusao 2012-te i kao sto je ugasio Slobodu Ditu. Pozz.
Svaka ti cast na ovim rijecima, najvise mrzim sto se u.s.e.remo cim malo susne negdje.katarakta je napisao/la:I zasto ne bi o Evropi razmišljali. Ko je bolji od nas. Strasni ste pesimisti. Kad smo zadnji put izgubili
Nisam ljubitelj ove uprave al bolju nemamo i nezasluzujemo jer nemamo petlje
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ako se potpise reprogram i ako dobijemo licencu za Europu, uz to da isplate igracima sve pare u ovoj polusezoni, onda je Sloboda stabilan klub. Da imas stabilan klub ne treba ti Celikov statut ili Velezovi sedmicni izvjestaji. Nije toliko tesko skontat.
Po meni je trenutno reprogram pod broj 1. Imamo ekipu realno za evrope. Ova uprava ne moze isplacivati kao ona prije, ali isto tako u slucaju Evrope ne smiju sve zasluge uzimati sebi. Ja cu im dati ocjenu tek sljedece sezone.pinoglavi je napisao/la:Ako se potpise reprogram i ako dobijemo licencu za Europu, uz to da isplate igracima sve pare u ovoj polusezoni, onda je Sloboda stabilan klub. Da imas stabilan klub ne treba ti Celikov statut ili Velezovi sedmicni izvjestaji. Nije toliko tesko skontat.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Reprogram moraju potpisati i europsku licencu moraju izboriti. Mnogo je lakse dobiti to jer je prosle godine sve druge dugove ocistio Azmir. I tad smo vec stabilan klub jer i taj reprogram kad potpisemo nisu velike pare mjesecno pa da nas to nesto koci. A gradimo mladu ekipu pa valjda nekad nekoga i prodamo. Tako da postoji odlican dugorocni plan pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti, ne znam sto se sere da nemamo neki dugorocni cilj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.