Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
odzipuj sve evo i ja zipujem
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
-
- Kontakt:
Nemam misaLudLo je napisao/la:odzipuj sve evo i ja zipujem

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Devil je napisao/la:A sta pise ajde kopiraj ovde?

skidao sam moh 3 puta, i u ta sva 3 puta ista greska, imam rodjaka u danskoj, on isto skinuo to i njemu radi, bez problema, cudno mi nesto to
jel zna neko skino sam ovaj nas pec za pes 10, patchmbih liga 0.1, a nece da mi ucita igrace tj. face i brojeve sve ostalo hoce pomoc neko ? 

1996
ja zavrsio trecu sezonu na trecem mjestuelninho_resTO je napisao/la:igram ja,zavrsio 2 prvu sezonu sad ce pocet nova,al imam problema sa golmanima,jucer za nkekog bido u 11 rundu uso i izgubio,mogo sad 10 igraca dovest,dokle si ti? ja sam sad u ovu kao ligu prvaka usoamEl_rooB je napisao/la:Ljudi jel igrate na fejsbuku Top Eleven onaj menadjer ?

poceo sam graditi mali gradski stadion to malo zbog LP

kako ti se zove klub??
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Kopiraj to sto ti izbaci na googlu i izbacice ti sigurno nesta,jer se nekome jos to desavalo sigurno.Tako ja resavam situacije sa greskama na playerima.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Devil je napisao/la:A sta pise ajde kopiraj ovde?
skidao sam moh 3 puta, i u ta sva 3 puta ista greska, imam rodjaka u danskoj, on isto skinuo to i njemu radi, bez problema, cudno mi nesto to
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- elninho_resTO
- Kontakt:
liverpool,dobio neke u ligi prvaka prvo kolo 4-0amEl_rooB je napisao/la:ja zavrsio trecu sezonu na trecem mjestuelninho_resTO je napisao/la:igram ja,zavrsio 2 prvu sezonu sad ce pocet nova,al imam problema sa golmanima,jucer za nkekog bido u 11 rundu uso i izgubio,mogo sad 10 igraca dovest,dokle si ti? ja sam sad u ovu kao ligu prvaka usoamEl_rooB je napisao/la:Ljudi jel igrate na fejsbuku Top Eleven onaj menadjer ?
poceo sam graditi mali gradski stadion to malo zbog LP![]()
kako ti se zove klub??
i u ligi 2 kola lagano dobio djelim prvo mjesto
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
ja zavrsio trecu sezonu na trecem mjestu 
kako ti se zove klub??[/quote]
liverpool,dobio neke u ligi prvaka prvo kolo 4-0
i u ligi 2 kola lagano dobio djelim prvo mjesto[/quote]
eto
http://i37.tinypic.com/vybp7b.png

kako ti se zove klub??[/quote]
liverpool,dobio neke u ligi prvaka prvo kolo 4-0
eto
http://i37.tinypic.com/vybp7b.png
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
liverpool,dobio neke u ligi prvaka prvo kolo 4-0Tarpi do bagro je napisao/la:ja zavrsio trecu sezonu na trecem mjestu
poceo sam graditi mali gradski stadion to malo zbog LP![]()
kako ti se zove klub??
eto
http://i37.tinypic.com/vybp7b.png[/quote]
Dobra ekipa odlicna jebote ! Ja sam sad nivo 3 odnosno frontmenliga nivo 3 imam oko 7 k navijaca oko 5 miliona para i oko 6 tokena ekipa mi je u kurcu svima pale ocjene ccc
Udjem u Cs kad ono W_LoadFile: couldn't load GFX.wad.
Možel pomoć ??!
Možel pomoć ??!
1996
Ejj im li ko link da za uptade PES2006 sezona 10/11 ako nema ,moze i 09/10

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
http://www.pes-serbia.com/threads/6068- ... ad-3.-postIKSS je napisao/la:Ejj im li ko link da za uptade PES2006 sezona 10/11 ako nema ,moze i 09/10![]()
![]()
Shollym jedan jedini!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hvala druzeMinistaR je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/threads/6068- ... ad-3.-postIKSS je napisao/la:Ejj im li ko link da za uptade PES2006 sezona 10/11 ako nema ,moze i 09/10![]()
![]()
Shollym jedan jedini!
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
a ima li ministre ovakav, ali za PES 5 

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Nema buraz, jer je Shollym inače ekspert za Pro Evolution Soccer 6 i samo se bazirao na tu verziju. Svakog prelaznog roka postavi nove transfere, promjene. Nikada nisam igrao bolji patch niti bolji soker.CeMa je napisao/la:a ima li ministre ovakav, ali za PES 5
p.s. Sad sam na laptopu na kojem nema nikakvog soccera, pa gdje bi se ta petica mogla skinuti?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ja sam instalirao preko CD-a , ali bi se valjda dalo nac preko google-aMinistaR je napisao/la:Nema buraz, jer je Shollym inače ekspert za Pro Evolution Soccer 6 i samo se bazirao na tu verziju. Svakog prelaznog roka postavi nove transfere, promjene. Nikada nisam igrao bolji patch niti bolji soker.CeMa je napisao/la:a ima li ministre ovakav, ali za PES 5
p.s. Sad sam na laptopu na kojem nema nikakvog soccera, pa gdje bi se ta petica mogla skinuti?

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Skinuo sam ove patchove,šta dalje... ?MinistaR je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/threads/6068- ... ad-3.-postIKSS je napisao/la:Ejj im li ko link da za uptade PES2006 sezona 10/11 ako nema ,moze i 09/10![]()
![]()
Shollym jedan jedini!

FK Pjetlovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
izbrisi ihreds je napisao/la:Skinuo sam ove patchove,šta dalje... ?MinistaR je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/threads/6068- ... ad-3.-postIKSS je napisao/la:Ejj im li ko link da za uptade PES2006 sezona 10/11 ako nema ,moze i 09/10![]()
![]()
Shollym jedan jedini!
Gdje si skinuo crack za cod4?nime_tm87 je napisao/la:RIJEŠENO! skino novi crack i to je to.
Imam isti problem,skinuo sam novi crack ali ne mogu da pokrenem singleplayer.Pojavljuje se ista stvar kao sto je i tebi,trepne slika i to je to
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo na top elevenu jedan od 2 klub iz bih koji je proso grupu lige prvaka,prije zadnjeg kola bio 4 al pobjedom doso an 2 mjesto,u ligi takodjer 2s 3 boda zaostatka,danas sam kupio solidnog golmana i jednog eztr za odbrane,dosad mi je bio smo 2 zvijezde golman i najslabiji ubjedljivo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.