PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 10 feb 2017, 21:42

Virtu4l je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Znači FK Sarajevo je izmislio funkcije kondicionog trenera i sportskog direktora, da pojednostavimo :mrgreen:
Hahahahaha i to je jedina istina!
pa je li moguće :rol: :rol: :rol:

gdje je onaj sajt za patente da vidimo jesu li patentirali :mrgreen:
pogledajte ''zeljine'' pulsometre i sve ce vam se samo kazati :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 21:42

DenchiNL je napisao/la:Hajde odgovori onda 2 put sam prvi pitao necu treci put ponavljati....izvoli, ako ne odgovoris potvrdjujes moj prijasnji post da smo vas veliki uzor i zadaca :D
Pa onda opet guglaj 15 min sta ces odgovoriti , trollu jedan napaceni
Najviše volim kad se koprcate. Dakle ko je bio prvi sportski direktor i kondicioni trener u FKS, samim tim automatski i u ligi i koje godine? Sam si rekao da ste bili prvi i da smo vas kopirali.

Pucaš momčino po šavovima, a dao sam ti priliku da se izvučeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 feb 2017, 21:48

Virtu4l je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Hajde odgovori onda 2 put sam prvi pitao necu treci put ponavljati....izvoli, ako ne odgovoris potvrdjujes moj prijasnji post da smo vas veliki uzor i zadaca :D
Pa onda opet guglaj 15 min sta ces odgovoriti , trollu jedan napaceni
Najviše volim kad se koprcate. Dakle ko je bio prvi sportski direktor i kondicioni trener u FKS, samim tim automatski i u ligi i koje godine? Sam si rekao da ste bili prvi i da smo vas kopirali.

Pucaš momčino po šavovima, a dao sam ti priliku da se izvučeš.
Hajde odgovori mali plavi strumficu, odgovori...sto se bojis istine...sto ce ti uslovi kad znas istinu, to je kulturno, evo i to te ucim , ko prvi pita dobije odgovor , pa onda sljedeci...dobrodosao u seher...
Nemoj izvrtat moje rijeci, moj post je gore iznad, quotat me mozes to ti dozvoljavam, izmisljati ne , ne , to samo na lobotomiji

Izvoli pricali smo o tvom malom klubicu, govornica je tvoja, odgovori na moje pitanje, necemo se hvatati slamki iz proslosti...
Nema kviska, nema pomoci prijatelja....hajmo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 21:48

Sarajlijica1946 je napisao/la:Reci mi za koga navijas u Crnu Goru? Vidas li Mulalica?
Mulalića nisam vidio, ali otići ću jednom da ih pogledam do kraja ove sezone. Ne navijam ni za koga, Mogren mi je bio simpatičan dok se nisu raspali.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 21:51

DenchiNL je napisao/la:Hajde odgovori mali plavi strumficu, odgovori...sto se bojis istine...sto ce ti uslovi kad znas istinu, to je kulturno, evo i to te ucim , ko prvi pita dobije odgovor , pa onda sljedeci...dobrodosao u seher...
Nemoj izvrtat moje rijeci, moj post je gore iznad, quotat me mozes to ti dozvoljavam, izmisljati ne , ne , to samo na lobotomiji

Izvoli pricali smo o tvom malom klubicu, govornica je tvoja, odgovori na moje pitanje, necemo se hvatati slamki iz proslosti...
Da, evo tvog posta,
DenchiNL je napisao/la:samim tim sto kopirate od najveceg kluba sve , od clanarina, fanshopa, kondicionog, sportskog dir.
Dakle, šta smo tačno kopirali, ko je taj sportski direktor i kondicioni trener, prosto pitanje. Znači učiš me, evo ti šanse da me zakucaš, samo trebaš reći ko su ti ljudi koje navodiš kao prve...
Voli te tvoje Sarajevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 feb 2017, 21:54

Virtu4l je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Hajde odgovori mali plavi strumficu, odgovori...sto se bojis istine...sto ce ti uslovi kad znas istinu, to je kulturno, evo i to te ucim , ko prvi pita dobije odgovor , pa onda sljedeci...dobrodosao u seher...

Da, evo tvog posta,
DenchiNL je napisao/la:samim tim sto kopirate od najveceg kluba sve , od clanarina, fanshopa, kondicionog, sportskog dir.
Dakle, šta smo tačno kopirali, ko je taj sportski direktor i kondicioni trener, prosto pitanje. Znači učiš me, evo ti šanse da me zakucaš, samo trebaš reći ko su ti ljudi koje navodiš kao prve...
Seferovic i Cenan :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 21:56

Znači ne znaš.

Trivijalac, kao što sam i pretpostavio.
Voli te tvoje Sarajevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 feb 2017, 21:57

Virtu4l je napisao/la:Znači ne znaš.

Trivijalac, kao što sam i pretpostavio.
Zakucan si :wave: :urnebes: :rol: :tralala:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 feb 2017, 22:06

Virtu4l je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Reci mi za koga navijas u Crnu Goru? Vidas li Mulalica?
Mulalića nisam vidio, ali otići ću jednom da ih pogledam do kraja ove sezone. Ne navijam ni za koga, Mogren mi je bio simpatičan dok se nisu raspali.
:thumbup:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 feb 2017, 22:42

malo sam provjeravao eufine i fifine zakone i pravilnike i naletio na jedan vrlo zanimljiv clan. a to je pravilo po kojem se klubovima koji su vise od jednom izbacivani iz najviseg nivoa takmicenja, moze potpuno zabraniti dalje takmicenje u svim ligama. zato bi da apelujem na ljude iz slobode da jos jednom razmisle o svemu. imajte razumjevanja jbg(da ne kazem milosti)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 22:47

TobeYarabi je napisao/la:malo sam provjeravao eufine i fifine zakone i pravilnike
:bow: :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 feb 2017, 22:52

Virtu4l je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:malo sam provjeravao eufine i fifine zakone i pravilnike
lako se tebi zajebavati, ako se zeljkan ugasi ti ces navijati za buducnost. a sta ce ovih blizu deset hiljada navijaca zelja iz sarajeva i ostatka bih? za njih je to veliki šok

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 22:54

ma samo sam zamislio tebe kako čitaš zakone i pravilnike i suze same na oči :mrgreen:

i navijao bih za općinu/brdo Dečić, nikad za Budućnost
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 feb 2017, 22:58

Virtu4l je napisao/la:ma samo sam zamislio tebe kako čitaš zakone i pravilnike i suze same na oči :mrgreen:

i navijao bih za općinu/brdo Dečić, nikad za Budućnost
zakoni i pravilnici su jedina sranja koja sam ja citao i detaljno proucavao iz opste poznatih razloga :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2017, 23:17

TobeYarabi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
lako se tebi zajebavati, ako se zeljkan ugasi ti ces navijati za buducnost. a sta ce ovih blizu deset hiljada navijaca zelja iz sarajeva i ostatka bih? za njih je to veliki šok
:lol: :urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 feb 2017, 23:26

Kad crnogorac kaze da se neko treba stiditi necega :lol:

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 11 feb 2017, 01:06

BordoBolesnik je napisao/la:Cestitke Zenicani! Preko 500 clanova, tek poceli a vec ste blizu da prestignete plavu konu :salut:
A mnogi su govorili da nece nas bit 100 posto su nam skupe clanske kartice, 600, 60 , 40 i 20 :) .. i to bez dijaspore 500 :P

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 feb 2017, 02:01

Virtu4l je napisao/la:ma samo sam zamislio tebe kako čitaš zakone i pravilnike i suze same na oči :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: Znaci pasa kako sam ovo promasio zemberek te yebo :tokralju: Sta kazu cire sto sutis uefin i fifin?
Tobe je tajni filozof isto kao High :salut: samo sto je Tobe "Čarobnjak iz Oza" plus profesionalni trol.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 feb 2017, 09:43

Danas cemo dobiti odgovore koliko je Zeljo duzan kamataru !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 11 feb 2017, 10:08

Vidim jedan bager i kamion prave tribinu na Tusnju :urnebes:
Treba li vam poslati par kod nas se sudaraju :kafa:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.