Virtu4l je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Hajde odgovori onda 2 put sam prvi pitao necu treci put ponavljati....izvoli, ako ne odgovoris potvrdjujes moj prijasnji post da smo vas veliki uzor i zadaca
Pa onda opet guglaj 15 min sta ces odgovoriti , trollu jedan napaceni
Najviše volim kad se koprcate. Dakle ko je bio prvi sportski direktor i kondicioni trener u FKS, samim tim automatski i u ligi i koje godine? Sam si rekao da ste bili prvi i da smo vas kopirali.
Pucaš momčino po šavovima, a dao sam ti priliku da se izvučeš.
Hajde odgovori mali plavi strumficu, odgovori...sto se bojis istine...sto ce ti uslovi kad znas istinu, to je kulturno, evo i to te ucim , ko prvi pita dobije odgovor , pa onda sljedeci...dobrodosao u seher...
Nemoj izvrtat moje rijeci, moj post je gore iznad, quotat me mozes to ti dozvoljavam, izmisljati ne , ne , to samo na lobotomiji
Izvoli pricali smo o tvom malom klubicu, govornica je tvoja, odgovori na moje pitanje, necemo se hvatati slamki iz proslosti...
Nema kviska, nema pomoci prijatelja....hajmo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače