Što ne znači da ste vi ili oni loši dapače svi oni koji se bave sportom i ulažu sebe u sport su za mene heroji u ovakvom vremenu!
djecko je napisao/la:Upravo sam dobio info da se formira RS Federacije kojeg čine kantoni i RS HB, a onda ide udruživanje RS RS i RS Federacije u Državni savez. Konačno malo svjetla na kraju tunela. Razum je čini mi se prevladao.
Dali je vijest novijeg datuma ili je se to znalo u decembrupo'marke je napisao/la:Maglaj bez Čičkušića do kraja sezone, odmara od rukometa. Šta kažu Maglajlije na ovo?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Relacija Mašo - Čičkušić nije u dobrim odnosima, na kraju sezone Čičkušić napušta RK Maglaj...terra je napisao/la:Dali je vijest novijeg datuma ili je se to znalo u decembrupo'marke je napisao/la:Maglaj bez Čičkušića do kraja sezone, odmara od rukometa. Šta kažu Maglajlije na ovo?
Pola godine ne igranjaRule_hz je napisao/la:Relacija Mašo - Čičkušić nije u dobrim odnosima, na kraju sezone Čičkušić naputa RK Maglaj...terra je napisao/la:Dali je vijest novijeg datuma ili je se to znalo u decembrupo'marke je napisao/la:Maglaj bez Čičkušića do kraja sezone, odmara od rukometa. Šta kažu Maglajlije na ovo?
Biće teška borba za opstanak ZrinjskogZrinja92 je napisao/la:Ajmooooooooooooooo, Vogošća mora pasti!!! moSa njaZri
18:21MortemHz je napisao/la:Zrinjski - Vogošća 7:13
Hahahah samo 4 gola Zrinjskog za 25min igre hahahah toliko o padanju Vogosce.djecko je napisao/la:Biće teška borba za opstanak ZrinjskogZrinja92 je napisao/la:Ajmooooooooooooooo, Vogošća mora pasti!!! moSa njaZri
Ma opet borba za goli opstanak, a koliko su se hvalili i nabrijavali atmosferu.Rule_hz je napisao/la:Hahahah samo 4 gola Zrinjskog za 25min igre hahahah toliko o padanju Vogosce.djecko je napisao/la:Biće teška borba za opstanak ZrinjskogZrinja92 je napisao/la:Ajmooooooooooooooo, Vogošća mora pasti!!! moSa njaZri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.