Ne mogu da vjerujem da je napisao kako smo kopirali u vezi kondicionog trenera i sportskog direktora. :O hahahahahahahaha je li ovo realno? HahahaVirtu4l je napisao/la:Fakat je ovo najneinteligentniji forumaš koji je ikada kročio na ovu temu, a bilo ih je svakakvih. Da sam navijač Sarajeva, bilo bi me stid ovo čitati.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Ti si toliko iskompleksiran frajer to je cudo jedno ba, pitaj svoje , u dva navrata su vam nestale pare od clanarina, frajer sto je to vodio pronevjerio bruku, uzimali u prolazu ljudi, nikakvog traga ni glasa... raspitaj se sam...Virtu4l je napisao/la:Fakat je ovo najneinteligentniji forumaš koji je ikada kročio na ovu temu, a bilo ih je svakakvih. Da sam navijač Sarajeva, bilo bi me stid ovo čitati.
Jos uvijek niste svjesni ba da sve sto radite ne biste radili da nije Sarajeva i Tana, koji su zadali zadacu i postavili reference kako sta treba izgledati, i sad imate sablon i pratite, ne samo vi naravno....i sad se nesto koprcate i prepucavate jer vam to vasi zapakuju da mislite da je u 5 deka razlika, ma hajte molim vas

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pazi ti te rečenice čovječe, oni pravilno vode članarinearelinho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je napisao kako smo kopirali u vezi kondicionog trenera i sportskog direktora. :O hahahahahahahaha je li ovo realno? HahahaVirtu4l je napisao/la:Fakat je ovo najneinteligentniji forumaš koji je ikada kročio na ovu temu, a bilo ih je svakakvih. Da sam navijač Sarajeva, bilo bi me stid ovo čitati.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa eto napisi ko je obnasao te funkcije prije ove 2 pitara, i zasto je kondicioni morao narucivati opremu kompletnu, pulsometri stari halalosum od fksarelinho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je napisao kako smo kopirali u vezi kondicionog trenera i sportskog direktora. :O hahahahahahahaha je li ovo realno? HahahaVirtu4l je napisao/la:Fakat je ovo najneinteligentniji forumaš koji je ikada kročio na ovu temu, a bilo ih je svakakvih. Da sam navijač Sarajeva, bilo bi me stid ovo čitati.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znači FK Sarajevo je izmislio funkcije kondicionog trenera i sportskog direktora, da pojednostavimo 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahahahaha i to je jedina istina!Virtu4l je napisao/la:Znači FK Sarajevo je izmislio funkcije kondicionog trenera i sportskog direktora, da pojednostavimo
pa je li mogućearelinho je napisao/la:Hahahahaha i to je jedina istina!Virtu4l je napisao/la:Znači FK Sarajevo je izmislio funkcije kondicionog trenera i sportskog direktora, da pojednostavimo

gdje je onaj sajt za patente da vidimo jesu li patentirali

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Niste znali niti imali modernog kondicionog, niti pojam o nacinu takvog rada , inace bi valjda bilo osnovnih stvari??? Dakle za vas da! Pitari vam modernizovali klub, bar jednu skromnu zahvalnicu ste mogli poslat, ipak koristite nasu staru opremuVirtu4l je napisao/la:Znači FK Sarajevo je izmislio funkcije kondicionog trenera i sportskog direktora, da pojednostavimo

Naucicete, polako, doce to do vas kroz par godina, kao i sve drugo sto kopirateVirtu4l je napisao/la:
Pazi ti te rečenice čovječe, oni pravilno vode članarinesad će u junu samo nastaviti dodavati na ovih 7900

carsijaba je napisao/la:Da li je direktorica Sarajeva Sabrina, oženila golmanicu SFK ili se udala za nju?
Boli te kita,junferu,nadji ti makar frajera da ga primis kad nista ne guzis
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Dobro
Evo sajta, neka neko potraži taj patent što su izmislili,
http://www.wipo.int/portal/en/index.html

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko je obnasao funkcije spomenute prije ovih pitara, nemoj spinovat sad, patenti li-laVirtu4l je napisao/la:Dobro![]()
Satro ono smijesno, wow, hajmo se svi nasmijat

Idi prosi za trEbinu , nije ovo za tebe, moras pitat za upute svaki put
Odgovoriću ti naravno, kad mi kažeš ko su ti koji su bili prvi, dakle ko je bio prvi sportski direktor i kondicioni trener u FKS, samim tim automatski i u ligi i koje godine. Sad me baš zanima, na stranu što je ovo nešto najgluplje što sam pročitao u istoriji foruma.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idi odloguj se dosta ti je za veceras , nabices materi racun bezzeVirtu4l je napisao/la:Odgovoriću ti naravno, kad mi kažeš ko su ti koji su bili prvi, dakle ko je bio prvi sportski direktor i kondicioni trener u FKS, samim tim automatski i u ligi i koje godine. Sad me baš zanima, na stranu što je ovo nešto najgluplje što sam pročitao u istoriji foruma.

Nemoj mu ništa odgovarati "nabices materi racun bezze".Virtu4l je napisao/la:Odgovoriću ti naravno, kad mi kažeš ko su ti koji su bili prvi, dakle ko je bio prvi sportski direktor i kondicioni trener u FKS, samim tim automatski i u ligi i koje godine. Sad me baš zanima, na stranu što je ovo nešto najgluplje što sam pročitao u istoriji foruma.

Stani malo, nije valjda da sad bježiš ko pizda? Reci nam ko su kondicioni trener i sportski direktor FK Sarajevo koji su prvi u ligi došli na te pozicije? Nije valjda da ćeš tako lako potvrditi sve moje teorije o tvom trivijalnom intelektu?DenchiNL je napisao/la:Idi odloguj se dosta ti je za veceras , nabices materi racun bezze
Minut interneta = 1€arelinho je napisao/la:Nemoj mu ništa odgovarati "nabices materi racun bezze".![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uh Zeljkana valja sutra protiv astane. Ako bude igrao Kabananga najr.bali ste 

A jbg, trebali smo igrati protiv fenjeraša iz Uzbekistana, ali su bili zauzeti pa smo se morali zadovoljiti tamo nekom Astanom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde odgovori onda 2 put sam prvi pitao necu treci put ponavljati....izvoli, ako ne odgovoris potvrdjujes moj prijasnji post da smo vas veliki uzor i zadacaVirtu4l je napisao/la:Odgovoriću ti naravno, kad mi kažeš ko su ti koji su bili prvi, dakle ko je bio prvi sportski direktor i kondicioni trener u FKS, samim tim automatski i u ligi i koje godine. Sad me baš zanima, na stranu što je ovo nešto najgluplje što sam pročitao u istoriji foruma.

Pa onda opet guglaj 15 min sta ces odgovoriti , trollu jedan napaceni
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mi radimo na sebiVirtu4l je napisao/la:A jbg, trebali smo igrati protiv fenjeraša iz Uzbekistana, ali su bili zauzeti pa smo se morali zadovoljiti tamo nekom Astanom.

Reci mi za koga navijas u Crnu Goru? Vidas li Mulalica?
Nisam znao da je dignut embargo na zajebavanje na taj nacin??? Nesto vam se to nije svidilo zadnji put? Rijeke vazelina vam nisu pomogle???shzna je napisao/la:Kerla pitarčino! Yebat će te Piksijev jednonogi Guza u šupak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.