Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ti ozbiljan?
Za sacramento deal Deng + nesta za Gay-a vec se uveliko govori , a za Mozgova razmisljam posto je Brooklyn u dubiozi svakako i nece im pomoci Lopez sto je tu 2 godine , nece niko doci nece imati draft , Younga je Luke vratio u zivot moze da proda par ulaznica , mislim da bi svaki kontender uzeo sada Younga nema savjesti a uso je u formu moze pogoditi odakle god i pod pristiskom. Mozgov je rus , vlasnik je rus , pomoci ce mu da malo dobije fan bazu u Rusiji , stvarno sta mislis na koji nacin Brooklyn svakkao nece biti zadnji u naredne 3 godine ?Quinlan je napisao/la:Ti ozbiljan?
Kingsi i Netsi bi morali biti jos gluplji nego sto su sad da na ovo pristanu, pogotovo Netsi. Ne vidim koja je svrha davanja jedinog igraca na rosteru koji ima neku trade vrijednost za Younga i Mozgova i to jos u situaciji gdje naredne 2 godine nemas svog picka prve runde.
Koliko Pop ima "svojih" trenera , GM , ass i sl. ? jel to najveca loza ?NEZALAGANJE je napisao/la:GM Netsa je sada Sean Marks.Sumnjam da ce vise biti gluposti.
Bez dileme.Broj sam vise izgubio,ali gotovo svaka fransiza ima nekog ko je radio u SA u proteklih 20 god.Kobe Bryant je napisao/la:Koliko Pop ima "svojih" trenera , GM , ass i sl. ? jel to najveca loza ?NEZALAGANJE je napisao/la:GM Netsa je sada Sean Marks.Sumnjam da ce vise biti gluposti.
imali Pop kakvi talijanski korijena,ovo mi liči na jednu organizaciju s juga ItalijeKobe Bryant je napisao/la:Koliko Pop ima "svojih" trenera , GM , ass i sl. ? jel to najveca loza ?NEZALAGANJE je napisao/la:GM Netsa je sada Sean Marks.Sumnjam da ce vise biti gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.