PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Majkl
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Majkl » 10 feb 2017, 14:17

joker90 je napisao/la:Zna li ovaj Tandara Mandara gdje je došao uopšte i koliko često se u Slobodi postaje šampion? :mrgreen:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tandir-s ... ice/224556

Hahahahhahhahahahahahahahahahahahhahahahaha
Sloga Simin Han trofejniji od njihA
Hahahahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 feb 2017, 14:18

naravno, vas uskratimo za titulu i dio smo sampionske price hehehehe
kus gore,ako vec ne moRe na bolje hehehe

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 feb 2017, 14:20

Kerla kada si se već po ko zna koji put vratio bujrum po novi bordo dres sada ti ga neće niko otet i nemoj kasnit na treninge kao po staroj navici.
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 feb 2017, 14:35

47 gostiju na temi..citaju i reže, a ne smiju se javiti :tralala:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 feb 2017, 14:37

Jel moguce da je Ivan Kostic bio prijavljen kao trener u omladniskom pogonu :crazy: Znam da ima neki hejbet peripetija u vezi njega , ali ovo je previse.Mislio sam da ce Zeljo izvuci deblji kraj , ali ako je ovo istina ovi iz Slobode bi trebali istog momenta dati papire Kosticu i moliti Boga da na tome ostane.Kakvi kriminalci majko draga...Jos sto neko napisa da su izgubili od Drine kuci , to je najofirinija stimaljka ikad u historiji BHTPL
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2017, 14:37

TobeYarabi je napisao/la:radja li se to neka nova najveca legenda kod nasih kona? :kafa:
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 feb 2017, 14:39

Pitanje za milion eura zasto Ivan Kostic nije predstavljen u "plavom salonu" hahahahahahahahahahahahaha

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 feb 2017, 14:40

Pazite na pravopis da vas Sariel@ ne bi morao kolektorisati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 feb 2017, 14:42

Neandertalac je napisao/la:Pazite na pravopis da vas Sariel@ ne bi morao kolektorisati.
priznaj da nisi skonto :urnebes: :rol:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 feb 2017, 14:44

Merhaba je napisao/la:Jel moguce da je Ivan Kostic bio prijavljen kao trener u omladniskom pogonu :crazy: Znam da ima neki hejbet peripetija u vezi njega , ali ovo je previse.Mislio sam da ce Zeljo izvuci deblji kraj , ali ako je ovo istina ovi iz Slobode bi trebali istog momenta dati papire Kosticu i moliti Boga da na tome ostane.Kakvi kriminalci majko draga...Jos sto neko napisa da su izgubili od Drine kuci , to je najofirinija stimaljka ikad u historiji BHTPL
Tjesi te se tjesite, ima li igdje protiv zakona da igrac bude prijavljen kao trener u omladinskom pogonu? A sto se tice Drine ne moze biti gora od one sto vi prodaste svojoj braci srbima (Leotar)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 feb 2017, 14:46

Postao/la Neandertalac » 10 feb 2017, 14:42

Očekujem od naših iz kluba da gospodski opale šljagu Tuzlacima, onako kulturno preko ruke i preko zuba.
ma ja ba ustaljenom procedurom nas... :urnebes: :rol:
al ocekuje.... :rol: stae bilo momcino? ne smijes sam jel?
:geek: :beba:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 feb 2017, 14:47

SARS je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Jel moguce da je Ivan Kostic bio prijavljen kao trener u omladniskom pogonu :crazy: Znam da ima neki hejbet peripetija u vezi njega , ali ovo je previse.Mislio sam da ce Zeljo izvuci deblji kraj , ali ako je ovo istina ovi iz Slobode bi trebali istog momenta dati papire Kosticu i moliti Boga da na tome ostane.Kakvi kriminalci majko draga...Jos sto neko napisa da su izgubili od Drine kuci , to je najofirinija stimaljka ikad u historiji BHTPL
Tjesi te se tjesite, ima li igdje protiv zakona da igrac bude prijavljen kao trener u omladinskom pogonu? A sto se tice Drine ne moze biti gora od one sto vi prodaste svojoj braci srbima (Leotar)
JESMO I NEKA SMO :thumbup: FEDERACIJA JE PO VASOJ MJERI :wave:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 10 feb 2017, 14:47

Ne bi se Tuzlaci trebali na ovaj nacin salit sa nk saopstenje, slijedi strasan diss.
Ovaj put ni fmjam ne pomaze

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 feb 2017, 14:48

nije ovo sala!
ovo je u zdrav mozak :o :rol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 feb 2017, 14:50

U Slobodi je anarhija i u Slobodi je sve moguće. Da asteroid udari u Tušanj ne bi me čudilo, gore je sve moguće.

Davao se ogroman keš na ruke, igrači prijavljeni na minimalcu ostalo uzimaju iz kase kluba, šta je porez ne znaju, reketaju ih raznorane inspecije na ulazima stadiona, stižu tužbe stare po 15 godina, stižu tužbe rodbine umrlih, dali 1,5 ratu za porez da bi dobili licencu za evropu i onda ispalili poreznu, grad ne zna da li bi prije završio Sjevernu tribinu ili bi već počeo praviti novu, Željezničar ih pustoši, a ne mogu im ništa, započeli borbu sami protiv sviju koja će rezultirati i 101 godinom bez trofeja.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 10 feb 2017, 14:52, ukupno mijenjano 3 puta.
SRETAN BROJ - 1725

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 feb 2017, 14:51

Sariel je napisao/la:
Postao/la Neandertalac » 10 feb 2017, 14:42

Očekujem od naših iz kluba da gospodski opale šljagu Tuzlacima, onako kulturno preko ruke i preko zuba.
ma ja ba ustaljenom procedurom nas... :urnebes: :rol:
al ocekuje.... :rol: stae bilo momcino? ne smijes sam jel?
:geek: :beba:
a simpaticno ih gledati kako pokusavaju da isprave ovu sramotu hahhahahahaha. Koji klub priprema igrace a da nisu njegovi? Pa zna se Seljooooo

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 feb 2017, 14:51

Draga Fifo.

Dozvolite mi da se obratim i reknem šta mi je naduši. Ja sam direktor u Slobodi i mi smo klub sa tradicijom i gdje god pošli idemo svjetla obraza. Odmah da vam reknem mi smo pokušali da ovo riješimo i fino smo im govorili da sjedemo koljudi ali oni neće, E kad nećete sad će Fifa odlučit ko je upravu. Ovaj Ivan Kostić je naš igrač i hoćemo sedamdeset hiljada maraka za njega il nedamo papira pa makar izgorili. E neće ga dobiti Željo sad ga nedamo u inat imamo i mi neka prava mi smo tom igraču dali i platu i ugovor i sve mu platili. Sad bi Željo da ga mi njima damo đaba a on laže da mu imamo dužni jer neznamo mi šta se on sa kim dogovaro mimo nas legitimne uprave.

Evo dio maila koji je poslan Fifi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2017, 14:52

SARS je napisao/la:Koji klub priprema igrace a da nisu njegovi?
Samo najveći klubovi, naravno.

http://metro.co.uk/2016/12/09/chelsea-l ... s-6313025/
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 feb 2017, 14:52

velez, slobodanka, zeljkan, mozda i celik..bice prva liga vrlo zanimljiva, zanimljivija i od same PL :kafa:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 feb 2017, 14:53

Neandertalac je napisao/la:Draga Fifo.

Dozvolite mi da se obratim i reknem šta mi je naduši. Ja sam direktor u Slobodi i mi smo klub sa tradicijom i gdje god pošli idemo svjetla obraza. Odmah da vam reknem mi smo pokušali da ovo riješimo i fino smo im govorili da sjedemo koljudi ali oni neće, E kad nećete sad će Fifa odlučit ko je upravu. Ovaj Ivan Kostić je naš igrač i hoćemo sedamdeset hiljada maraka za njega il nedamo papira pa makar izgorili. E neće ga dobiti Željo sad ga nedamo u inat imamo i mi neka prava mi smo tom igraču dali i platu i ugovor i sve mu platili. Sad bi Željo da ga mi njima damo đaba a on laže da mu imamo dužni jer neznamo mi šta se on sa kim dogovaro mimo nas legitimne uprave.

Evo dio maila koji je poslan Fifi.
kako ste nam sad simpaticni brate dragi, Torbicom ga Miske :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.