Merhaba je napisao/la:Jel moguce da je Ivan Kostic bio prijavljen kao trener u omladniskom pogonu

Znam da ima neki hejbet peripetija u vezi njega , ali ovo je previse.Mislio sam da ce Zeljo izvuci deblji kraj , ali ako je ovo istina ovi iz Slobode bi trebali istog momenta dati papire Kosticu i moliti Boga da na tome ostane.Kakvi kriminalci majko draga...Jos sto neko napisa da su izgubili od Drine kuci , to je najofirinija stimaljka ikad u historiji BHTPL
U Slobodi je anarhija i u Slobodi je sve moguće. Da asteroid udari u Tušanj ne bi me čudilo, gore je sve moguće.
Davao se ogroman keš na ruke, igrači prijavljeni na minimalcu ostalo uzimaju iz kase kluba, šta je porez ne znaju, reketaju ih raznorane inspecije na ulazima stadiona, stižu tužbe stare po 15 godina, stižu tužbe rodbine umrlih, dali 1,5 ratu za porez da bi dobili licencu za evropu i onda ispalili poreznu, grad ne zna da li bi prije završio Sjevernu tribinu ili bi već počeo praviti novu, Željezničar ih pustoši, a ne mogu im ništa, započeli borbu sami protiv sviju koja će rezultirati i 101 godinom bez trofeja.