Pa šta kažu ima li šanse da uleti koja markica?neno#4 je napisao/la:Nije me bilo desetak dana, ali stalno je bila otvorena linija sa Bosnasima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Iduce sezone igramo u Skenderiji
- Bozo jos nije kontaktiran, bojim se da ce da ode
- Na racunu ima 0 maraka, ali bukvalno
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Kako stvari stoje tesko ce ista da bude....Srozani smo na prosjacki stap...baggio je napisao/la:Pa šta kažu ima li šanse da uleti koja markica?neno#4 je napisao/la:Nije me bilo desetak dana, ali stalno je bila otvorena linija sa Bosnasima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Iduce sezone igramo u Skenderiji
- Bozo jos nije kontaktiran, bojim se da ce da ode
- Na racunu ima 0 maraka, ali bukvalno
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa šta su se onda kur... oko te skupštine i pjevali sve salamete ovog svijeta? Što pošteno ne kažu nema više Bosne i to je to!
Hajrić i Đurasović kao dvojica najiskusnijih koji bi trebali biti nosioci su pod velikim upitnikom vezano za produženje ugovora.Očekujem da minimalno jedan od njih ne bude dio rostera.Ukoliko budemo igrali sa najavljenim igračkim kadrom domaću ligu, biće vrlo teško izboriti ligu 6.Stoga eventualna pojačanja za ligu 6 u poodmakloj fazi prvenstva nemaju smisla,jednostavno biće kasno.Nama trebaju sada dva solidna,da ne kažem provjerena igrača(pozicija jedan i pet).Ako neko misli da Pašalić ili Radić na poziciji jedan ili Zimić na poziciji pet
mogu iznijeti teret čak i domaće lige mislim da je napravio pogrešnu računicu.
Sve me ovo pomalo podsjeća na Split,velikana Hrvatske košarke gdje kažu:"dobro je,deseti smo u ligi".Iako mi se čini da će se oni uskoro izvući (dolazi nova uprava) sa već izglednih par mio EUR dok nažalost nama tek predstoje teški dani.
Sve me ovo pomalo podsjeća na Split,velikana Hrvatske košarke gdje kažu:"dobro je,deseti smo u ligi".Iako mi se čini da će se oni uskoro izvući (dolazi nova uprava) sa već izglednih par mio EUR dok nažalost nama tek predstoje teški dani.
Bravo, to je to o cemu pricamo citav ovaj period..Ali dzaba je kad ljudi misle drugacije, mijenjaju "klupsku politiku" koja nikada ustvari nije ni postojala..deniso je napisao/la:Hajrić i Đurasović kao dvojica najiskusnijih koji bi trebali biti nosioci su pod velikim upitnikom vezano za produženje ugovora.Očekujem da minimalno jedan od njih ne bude dio rostera.Ukoliko budemo igrali sa najavljenim igračkim kadrom domaću ligu, biće vrlo teško izboriti ligu 6.Stoga eventualna pojačanja za ligu 6 u poodmakloj fazi prvenstva nemaju smisla,jednostavno biće kasno.Nama trebaju sada dva solidna,da ne kažem provjerena igrača(pozicija jedan i pet).Ako neko misli da Pašalić ili Radić na poziciji jedan ili Zimić na poziciji pet
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bosna je ocigledno paravan za neke druge stvari (finansijske/politicke/lihvarske i ostale)...baggio je napisao/la:Pa šta su se onda kur... oko te skupštine i pjevali sve salamete ovog svijeta? Što pošteno ne kažu nema više Bosne i to je to!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma treba ih bojkotovati dok ne odu...to je jedina stvar koja se moze uraditi jer mi navijaci previse neozbiljni za bilo sta ozbiljnije 

You are someone else I am still right here
U kkbosnu dolazi novi sponzor, neki igraci su vec "kaparisani" i njihov dolazak ce biti veliko pojacanje, Mladi ce dobiti preko 5min u svakoj utakmici. Prelazimo u Skenderiju gdje ce se posebno raditi na promociji i klasifikaciji/prodaji godisnjih ulaznica. Uveliko se radi na promociji i radu s mladima kroz ministarstvo kulture i sporta KS.
Mnogim dosadasnjim celnicima i "menadzerima" ce biti zabranjem prilaz klupskim prostorijama tj kulturno ponudjene godisnje karte na prodaju. Udvorani ce biti odvojeno posebno mjesto za grupu navijaca sa obezbjedjenim rekvizitima i konsolidovat ce se od postojecih navijackih grupa.
Cheerleadersice ustimavaju plesove za prekide. Osvjezenja i grickalice ce se moci kupiti po pristojnim cijenama i na higijenskim mjestima. Dresovi, salovi, lopte, privjesci ce preplaviti grad i forsirati ce se brand kkbosna.
Neno MARKOVIC ce biti pocasni predsjednik kluba....
AAAAAAAAAAJ have a dream
Martin Luther King
Mnogim dosadasnjim celnicima i "menadzerima" ce biti zabranjem prilaz klupskim prostorijama tj kulturno ponudjene godisnje karte na prodaju. Udvorani ce biti odvojeno posebno mjesto za grupu navijaca sa obezbjedjenim rekvizitima i konsolidovat ce se od postojecih navijackih grupa.
Cheerleadersice ustimavaju plesove za prekide. Osvjezenja i grickalice ce se moci kupiti po pristojnim cijenama i na higijenskim mjestima. Dresovi, salovi, lopte, privjesci ce preplaviti grad i forsirati ce se brand kkbosna.
AAAAAAAAAAJ have a dream

Martin Luther King

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
hahahahhahaahhaha, ovo je nesto najludje sto sam procitao u posljednje vrijeme....svaka cast...mahalac je napisao/la:U kkbosnu dolazi novi sponzor, neki igraci su vec "kaparisani" i njihov dolazak ce biti veliko pojacanje, Mladi ce dobiti preko 5min u svakoj utakmici. Prelazimo u Skenderiju gdje ce se posebno raditi na promociji i klasifikaciji/prodaji godisnjih ulaznica. Uveliko se radi na promociji i radu s mladima kroz ministarstvo kulture i sporta KS.
AAAAAAAAAAJ have a dream![]()
Martin Luther King
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:hahahahhahaahhaha, ovo je nesto najludje sto sam procitao u posljednje vrijeme....svaka cast...mahalac je napisao/la:U kkbosnu dolazi novi sponzor, neki igraci su vec "kaparisani" i njihov dolazak ce biti veliko pojacanje, Mladi ce dobiti preko 5min u svakoj utakmici. Prelazimo u Skenderiju gdje ce se posebno raditi na promociji i klasifikaciji/prodaji godisnjih ulaznica. Uveliko se radi na promociji i radu s mladima kroz ministarstvo kulture i sporta KS.
Martin Luther King
Kralj.NIsam se odavno nasmijao ovako!
cuvaj se mahalac, kinga su ubili, a ova nas bagra je puno gora od njih
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Cini mi se da s ovom ekipom mi mozemo da dobijemo Grude, ukoliko se potrudimo 
a vidi price, kao sada se forsiraju mladi TALENTI. Koji bolan talenti...neka mi neko pokaze jednog od ovih i da sa sigurnosciu moze tvrditi "talenat je"....Ispodprosjecni stariji juniori. Triland i play off njihov su rang

a vidi price, kao sada se forsiraju mladi TALENTI. Koji bolan talenti...neka mi neko pokaze jednog od ovih i da sa sigurnosciu moze tvrditi "talenat je"....Ispodprosjecni stariji juniori. Triland i play off njihov su rang

nisam znao da u sarajevu ima nabaviti tako dobrog LSD-a ali ti si ocigledno nasao dobarmahalac je napisao/la:U kkbosnu dolazi novi sponzor, neki igraci su vec "kaparisani" i njihov dolazak ce biti veliko pojacanje, Mladi ce dobiti preko 5min u svakoj utakmici. Prelazimo u Skenderiju gdje ce se posebno raditi na promociji i klasifikaciji/prodaji godisnjih ulaznica. Uveliko se radi na promociji i radu s mladima kroz ministarstvo kulture i sporta KS.
Martin Luther King

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Batina i Hodžić potpisali za Bosnu
Dva perspektivna beka, Marko Batina i Dino Hodžić, od sljedeće će sezone nastupati za sarajevsku Bosnu.
objavljeno danas u 11:46; autor: Hrvoje Konopa
Ključni pojmovi:
Dino Hodzic
,
Marko Batina
,
Bosna
,
NLB liga
Nakon što su obojica imali sjajne sezone u hrvatskoj A-1 ligi, Marko Batina i Dino Hodžić privukli su pažnju sarajevskog kluba Bosna, da bi se ta pažnja na kraju pretvorila u konkretan dogovor. Batina je tako potpisao dvogododišnji ugovor, dok se Hodžić dogovorio na suradnju na tri sezone.
Batina, koji je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa Splitom, je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača žutih s oko 12 poena i dva skoka u prosjeku. Prije odlaska u Bosnu, u Splitu je proveo tri sezone.
Hodžić je prošle sezone igrao za Kaštele i tamo je bio jedan od nosioca igre, što se najbolje vidjelo u Ligi za ostanak, gdje je prosječno bilježio 13.8 poena po susretu. Kao junior je s Cibonom osvojio naslov prvaka Hrvatske 2008. godine.
Dva perspektivna beka, Marko Batina i Dino Hodžić, od sljedeće će sezone nastupati za sarajevsku Bosnu.
objavljeno danas u 11:46; autor: Hrvoje Konopa
Ključni pojmovi:
Dino Hodzic
,
Marko Batina
,
Bosna
,
NLB liga
Nakon što su obojica imali sjajne sezone u hrvatskoj A-1 ligi, Marko Batina i Dino Hodžić privukli su pažnju sarajevskog kluba Bosna, da bi se ta pažnja na kraju pretvorila u konkretan dogovor. Batina je tako potpisao dvogododišnji ugovor, dok se Hodžić dogovorio na suradnju na tri sezone.
Batina, koji je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa Splitom, je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača žutih s oko 12 poena i dva skoka u prosjeku. Prije odlaska u Bosnu, u Splitu je proveo tri sezone.
Hodžić je prošle sezone igrao za Kaštele i tamo je bio jedan od nosioca igre, što se najbolje vidjelo u Ligi za ostanak, gdje je prosječno bilježio 13.8 poena po susretu. Kao junior je s Cibonom osvojio naslov prvaka Hrvatske 2008. godine.
Vidi se da nasa uprava cita ovaj forum..Poslije tekme sa CG sam napisao:
Salu na stranu mi sluzimo kao ekipa koja uvijek daje drugu sansu igracima, pa taj Hodzic nas je odbio glat kada je prelazio u Cibonu..
Na rosteru trenutno imamo 6 igraca na pozicijama 1 i 2...
Pasalic, Radic, Camdzic, Batina, Kruslin, Hodzic, sta smo mi neka vrsta Harlem Globetrotersa (valjda se ovako pise)...
Kad znam da ce prvi centar da bude Zimic, lose nam se pise...
Meni je ovo cudno, jer bojim se da ce da se odreknu Boze....
Ali eto pozitivna strana je sto ce vecina da budu mladi igraci, pa makar i ovakvi iz drugih klubova...Ako su odlucili da isforsiraju to do kraja onda Mujic, Buza, pa i Klinac trebaju da budu u rosteru i igraju..
Poslusali su meHodzic - Ja nisam imao formirano misljenje o njemu, ali veceras sam dosao ranije i pratio ga na zagrijavanju, jer ovo je tek drugi put da ga gledam uzivo, mali ima formiran sut, sasvim korektne fizicke predispozicije, ako dobije negdje sansu, moze biti solidan igrac, ali mislim da je najbolje za njega da pokusa da sa nametne evenutalno Radulovicu, ako to uspije i odigra nesto, vidjet cemo...

Salu na stranu mi sluzimo kao ekipa koja uvijek daje drugu sansu igracima, pa taj Hodzic nas je odbio glat kada je prelazio u Cibonu..
Pasalic, Radic, Camdzic, Batina, Kruslin, Hodzic, sta smo mi neka vrsta Harlem Globetrotersa (valjda se ovako pise)...
Ali eto pozitivna strana je sto ce vecina da budu mladi igraci, pa makar i ovakvi iz drugih klubova...Ako su odlucili da isforsiraju to do kraja onda Mujic, Buza, pa i Klinac trebaju da budu u rosteru i igraju..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
i opet pitam sta su kojeg k...a (oprosti te na mom francuskom) potpisivali radica i kruslina, hajde neka batine ipak je on bosnino djete, a za hodzica mi je drago dok neno dolaskom batine koji za razliku od kruslina moze igrat 3, dobijam dojam da ce bozo puno igrat na 4 naravno ako ga ovi nasi zadrze ps gori smo nego siroki imamo sada vise hr reprezentativacaneno#4 je napisao/la:Vidi se da nasa uprava cita ovaj forum..Poslije tekme sa CG sam napisao:
Poslusali su meHodzic - Ja nisam imao formirano misljenje o njemu, ali veceras sam dosao ranije i pratio ga na zagrijavanju, jer ovo je tek drugi put da ga gledam uzivo, mali ima formiran sut, sasvim korektne fizicke predispozicije, ako dobije negdje sansu, moze biti solidan igrac, ali mislim da je najbolje za njega da pokusa da sa nametne evenutalno Radulovicu, ako to uspije i odigra nesto, vidjet cemo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Koji je od ovih Hr reprezentativac , a je..b.i ga odpilo vas Miško pa ste se okrenuli Cro koloniji samo što su vam sva pojačanja iz klubova A1 lige koja je za klasu slabija od BH LIGE14 te su igrači iz ekipa koje su tu istu A1 ligu igrali ligu za opstanak .(tokon prošle sezone srijedom su naši igrači s manjom minutažom + juniori igrali sa ekipama Alkar,Kaštela,Trogir,Split......i redovito ih uzimali 15-20 razlike toliko o tim ekipama)nerminh74 je napisao/la:i opet pitam sta su kojeg k...a (oprosti te na mom francuskom) potpisivali radica i kruslina, hajde neka batine ipak je on bosnino djete, a za hodzica mi je drago dok neno dolaskom batine koji za razliku od kruslina moze igrat 3, dobijam dojam da ce bozo puno igrat na 4 naravno ako ga ovi nasi zadrze ps gori smo nego siroki imamo sada vise hr reprezentativacaneno#4 je napisao/la:Vidi se da nasa uprava cita ovaj forum..Poslije tekme sa CG sam napisao:
Poslusali su meHodzic - Ja nisam imao formirano misljenje o njemu, ali veceras sam dosao ranije i pratio ga na zagrijavanju, jer ovo je tek drugi put da ga gledam uzivo, mali ima formiran sut, sasvim korektne fizicke predispozicije, ako dobije negdje sansu, moze biti solidan igrac, ali mislim da je najbolje za njega da pokusa da sa nametne evenutalno Radulovicu, ako to uspije i odigra nesto, vidjet cemo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ja dobijam dojam da se dovode igraci, a ovamo se prica da se nema para da se Bozi daju da ostane, to je moj jedini dojam. Dovode se igraci, a ustvari ne igraci nego poluigraci, gomilaju se bekovi. Batina tesko moze na tri, previse je nejak za tu poziciju, njemu je dvojka prirodna pozicija, dok moze biti malo ispomoc i na 1, neka varijanta kombo - beka. Doveli su ga jer ga niko nece. Stvarno smijesne djeluju izjave Bukve kada kaze nase je da isforsiramo Camdzica na 2...nerminh74 je napisao/la:i opet pitam sta su kojeg k...a (oprosti te na mom francuskom) potpisivali radica i kruslina, hajde neka batine ipak je on bosnino djete, a za hodzica mi je drago dok neno dolaskom batine koji za razliku od kruslina moze igrat 3, dobijam dojam da ce bozo puno igrat na 4 naravno ako ga ovi nasi zadrze ps gori smo nego siroki imamo sada vise hr reprezentativacaneno#4 je napisao/la:Vidi se da nasa uprava cita ovaj forum..Poslije tekme sa CG sam napisao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma Siroki je za nas druga hemisfera, njihovi U20 kao sto sam znas igraju i to igraju odlicno, dok mi nemamo nazalost nista...
Nesto je meni ovaj Hodzic gotivan, ali ne znam zasto

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Vidi se da nasa uprava cita ovaj forum..Poslije tekme sa CG sam napisao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je od ove šestorice najperspektivniji da igra centra? Krušlin,vjerovatno

@ neno
Koje predispozicije i zahtjeve treba da ispuni igrač da bi igrao na poziciji NISKOG krila ???????...i koja je razlika između beka i niskog krila u EVROPI.
1.Pašalić,Radić,sarajlija?(nadam se)
2.Hodžić,Čamdžić,Anđelić?
3.Batina,Krušlin,Demić,Buza
4.Hajrić,Avdić?,Buza
5.Zimić?,Klinac?,Mujić
Po meni super ekipa kad bi joj se pridodao jedan mahalbašić ili nešto slično njemu i da ostane sarajlija.
Koje predispozicije i zahtjeve treba da ispuni igrač da bi igrao na poziciji NISKOG krila ???????...i koja je razlika između beka i niskog krila u EVROPI.
1.Pašalić,Radić,sarajlija?(nadam se)
2.Hodžić,Čamdžić,Anđelić?
3.Batina,Krušlin,Demić,Buza
4.Hajrić,Avdić?,Buza
5.Zimić?,Klinac?,Mujić
Po meni super ekipa kad bi joj se pridodao jedan mahalbašić ili nešto slično njemu i da ostane sarajlija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.