Fali mu drugačijih slova u imenu, i eventualno drugačiji redoslijed istih, barasavoje je napisao/la:Sta fali Nagibu, ba? Jos je dobar, kakvih ima.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Fali mu drugačijih slova u imenu, i eventualno drugačiji redoslijed istih, barasavoje je napisao/la:Sta fali Nagibu, ba? Jos je dobar, kakvih ima.
Ronalda nigdje?Dex je napisao/la:Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.
Ima i Ronalda kod jednih, al ovi su bili na nacionalnoj televizijiSarmelino je napisao/la:Ronalda nigdje?Dex je napisao/la:Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.
Kawhi je napisao/la:...
jesi zadovoljan cifrom?und 55.000 Menschen kehrten 2016 freiwillig aus Deutschland in ihre Herkunftsländer zurück, 25.000 wurden abgeschoben. Zum Vergleich: Im vergangenen Jahr suchten 280.000 Menschen in Deutschland Schutz - nach 890.000 im Asyl-Rekordjahr 2015.
http://www.faz.net/aktuell/politik/inla ... 70494.html
Znam da ovdje u nas ima Rambo jedan,orginalna imena sto jest jestDex je napisao/la:Ima i Ronalda kod jednih, al ovi su bili na nacionalnoj televizijiSarmelino je napisao/la:Ronalda nigdje?Dex je napisao/la:Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.Eh da, četvrti je Tornado
Skoro sam ispred Robota upoznao malog Armando se zove ,pitam ga koliko imaš godina , kaže 14Dex je napisao/la:Kod nas u Zavidovićima, romska porodica dala sinovima sljedeća imena: Leonardo, Mikelanđelo i Cunami, i još jedan, kojem sam ime zaboravio.
Sjeti se mojih pokusaja. Na kraju dobar ispadoh.Dex je napisao/la:Čudnorasavoje je napisao/la:Ne to, nego taj.
Joj Dzenane, ubijas mi svaki eritrocit.![]()
Ne kontam stvarno ljude, koji vlastito dijete unakaze već u prvih mjesec dana, kada im retardirano ime upišu u rodni list.Kao i one što u 2017toj pišu arhaična imena, jer eto dijete se mora zvati po djedu.
Nauci vise da znam desetak rijeci njemackog.Vijadukt je napisao/la:Kawhi je napisao/la:...jesi zadovoljan cifrom?und 55.000 Menschen kehrten 2016 freiwillig aus Deutschland in ihre Herkunftsländer zurück, 25.000 wurden abgeschoben. Zum Vergleich: Im vergangenen Jahr suchten 280.000 Menschen in Deutschland Schutz - nach 890.000 im Asyl-Rekordjahr 2015.
koji su to licemjeriVijadukt je napisao/la:jesi zadovoljan cifrom?und 55.000 Menschen kehrten 2016 freiwillig aus Deutschland in ihre Herkunftsländer zurück, 25.000 wurden abgeschoben. Zum Vergleich: Im vergangenen Jahr suchten 280.000 Menschen in Deutschland Schutz - nach 890.000 im Asyl-Rekordjahr 2015.
Odluku cu prepustiti tebirasavoje je napisao/la:Legendo, hoces li djetetu dati takvo ime?![]()
:
Jbg. zaboravim.Kawhi je napisao/la:Nauci vise da znam desetak rijeci njemackog.Vijadukt je napisao/la:Kawhi je napisao/la:...jesi zadovoljan cifrom?und 55.000 Menschen kehrten 2016 freiwillig aus Deutschland in ihre Herkunftsländer zurück, 25.000 wurden abgeschoben. Zum Vergleich: Im vergangenen Jahr suchten 280.000 Menschen in Deutschland Schutz - nach 890.000 im Asyl-Rekordjahr 2015.
http://www.faz.net/aktuell/politik/inla ... 70494.html![]()
Mada bih iz konteksta mogao izvuci da je rijec o smanjenju imigracije u njemacku. Ako je to u pitanju bolje je pitanje kako se ti osjecas povodom toga sto je Angie priznala da je pogrijesila? Nije da ti nisam to sve vrijeme govorio.
Pa meni je i smetalo sto se ne radi o pomoci. Pustali se ljudi koji nisu u ratnim zonama samo da popune broj zaposlenih u VWu, BMWu i drugim. Izgovor za sve to briga za Sirijce. Naivne Svabe vjerovale Angeli jer imaju potrebu da spase cijeli svijet.Vijadukt je napisao/la:[
Jbg. zaboravim.
Jah, smanjenje i broj deportacija (dobrovoljnih i prisilnih).
Samo naivni, eto ti ispade takav, su vjerovali da se to radi zbog pomoci i da ce svako od njih ostati. Ublehasi tipa Orbana, kojem se ti divis, su spali na nivo Bakira I., a gdje ces veceg ponizenje. Zasto? Pa evo...
Angi nadoknadila radnu snagu, popuni deficitarna zanimanja, smanjila prosjek godina populaciji a Orban i Orbancici neka kenjaju i dalje. Uvijek je dug jezik i povisen ton pomagao, al malo sutra.
Zato ce uvijek i ostati fukara.
Dakle, zalim al na kraju Svabo pobijedi. Pobijedi u svakom smislu, a cuvari nacije i vjere neka cekaju da im Angi nesto posalje pa da i oni osjete malo zivota.
Jah, jesu ti javili da je AfD pala iza stranke Zelenih?
Da se slozim sa drugom secerom. Vidi covjek svojim ocima.
Ma svimaCaptain4 je napisao/la:Djeci čije su majke prostituke?Raonffa je napisao/la:Nema boljeg nego zaraditi "svoj dinar", tada svima lakše možeš yebat mater, ako razumijete smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.