Mozes samo govorit o pojedinacnim slucajevima jer je prosjecna plata oko 850 KM a prosjecna penzija je sigurno duplo manja.Donnie Darko je napisao/la:Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
Govorim o prosječnim slučajevima.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisi me razumio, mada izgleda da se nisam dobro ni izrazio. Gore kada sam o studentima govorio mislio sam na prosječne slučajeve, ovdje svakako govorim o rijetkim, pojedinačnim slučajevima, jer je takve kao primjer naveo jasmin, a takve slučajeve ne možeš koristiti u ovakvim raspravama jer su stvarno ekstremno rijetki.avenija je napisao/la:Mozes samo govorit o pojedinacnim slucajevima jer je prosjecna plata oko 850 KM a prosjecna penzija je sigurno duplo manja.Donnie Darko je napisao/la:Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Donnie ima pravo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisam te skontao, jer nisi se dobro izrazio ,upravu si sigurno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ako oduzmeš plate političara, prosječna plata u BiH postane odjednom 500 kmavenija je napisao/la:Mozes samo govorit o pojedinacnim slucajevima jer je prosjecna plata oko 850 KM a prosjecna penzija je sigurno duplo manja.Donnie Darko je napisao/la:Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
Sta je to tako maloDex je napisao/la:Ako oduzmeš plate političara, prosječna plata u BiH postane odjednom 500 km

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kažu i to nam je puno, može se i s 250legenda reala je napisao/la:Sta je to tako maloDex je napisao/la:Ako oduzmeš plate političara, prosječna plata u BiH postane odjednom 500 km

- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta ocekivati drugo od covjeka koji se zove Nidzejm 

Vidi, vidi, diskriminacija i po osnovu imena. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa odmah se vidi po imenu iz koje je strankerasavoje je napisao/la:Vidi, vidi, diskriminacija i po osnovu imena.

Ne to, nego taj. 
Joj Dzenane, ubijas mi svaki eritrocit.

- legenda reala
- Kontakt:
Ime mu je Nudzeim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poslije Alnesa, Almida i Nadzija, meni nijedno vise nije cudno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U usporedbi sa "Nagib", sva imena zvuče kao što Margot Robbie izgleda.
Čudnorasavoje je napisao/la:Ne to, nego taj.

Ne kontam stvarno ljude, koji vlastito dijete unakaze već u prvih mjesec dana, kada im retardirano ime upišu u rodni list.Kao i one što u 2017toj pišu arhaična imena, jer eto dijete se mora zvati po djedu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lijepim curama opada cesto pozeljnost kada imaju "starinsko" ime. To sam primjetio ..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:U usporedbi sa "Nagib", sva imena zvuče kao što Margot Robbie izgleda.

Sta fali Nagibu, ba? Jos je dobar, kakvih ima. 

- legenda reala
- Kontakt:
Ustipce je najbolje ime
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Giuseppe1 i 6 gostiju.