I ti brkas pojmove izgleda.NEZALAGANJE je napisao/la:To da li je neko fransizni talenat ili nije ostaje da se vidi! fransiznim igracem.
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista ja ne brkam jer sam jasno u prvoj recenici naveo da je Porzingis fransizni TALENAT.Kasnije sam samo naveo fransizne IGRACE da se vidi ko udje u takvu kategoriju kad se prodju oni navedeni "uslovi".Nail for Real je napisao/la:I ti brkas pojmove izgleda.NEZALAGANJE je napisao/la:To da li je neko fransizni talenat ili nije ostaje da se vidi! fransiznim igracem.
Treba citati sa razumijevanjem. Nije tesko.

P.S.@epi Koliko sam upucen Kahn i King vise nisu kao GMovi u ligi,tako da se ,trenutno,tesko moze naci gori od Phila,sto je jasan dokaz u kojem smjeru on ide.Za 12.5mil godisnje....

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 09 feb 2017, 17:11, ukupno mijenjano 2 puta.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakve sjajne brojke ima LeBron u zadnjih par utakmica, diže gas i sprema se za PO
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dize gas da ne ostanu bez 1. mjesta na istoku 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nisi jasno naveo da je on fransizni talenat, vec si rekao da to tek treba da se ustanovi. Nisam debil, znam citat'. Procitaj ponovo sta si napisao.NEZALAGANJE je napisao/la:Nista ja ne brkam jer sam jasno u prvoj recenici naveo da je Porzingis fransizni TALENAT.Kasnije sam samo naveo fransizne IGRACE da se vidi ko udje u takvu kategoriju kad se prodju oni navedeni "uslovi".Nail for Real je napisao/la:I ti brkas pojmove izgleda.NEZALAGANJE je napisao/la:To da li je neko fransizni talenat ili nije ostaje da se vidi! fransiznim igracem.
Treba citati sa razumijevanjem. Nije tesko.
P.S.@epi Koliko sam upucen Kahn i King vise nisu kao GMovi u ligi,tako da se ,trenutno,tesko moze naci gori od Phila,sto je jasan dokaz u kojem smjeru on ide.Za 12.5mil godisnje....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja sam ti samo naveo primjere uzasnih GMova, a Phil nikako ne spada u tu grupu. Recimo gori posao od njega radi GM Magica.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisam siguran.ORL ima mladu jezgru,nema superstara u ekipi poput Mela,ima oko 35mil capa za slijedecu sezonu,GM prima 4 puta manju platu i opet su bara-bara sa NYK.Cak i da je losiji od Phila,to je opet samo dno lige,sto se kvalifikuje kao uzasan posao.Epidaurus je napisao/la:Ja sam ti samo naveo primjere uzasnih GMova, a Phil nikako ne spada u tu grupu. Recimo gori posao od njega radi GM Magica.
- Slatinash_7
- Kontakt:
@nezalaganje
ti imas problem jer sve gledas kroz prizmu te Phillove plate,koju kad uporedis sa plusom koji ostvaruje vlasnik nema veze s vezom..e sad,povukao je on neke lose poteze,najvise sa dvojcem iz Chicaga je pogrijesio,ali imas ti 10-tak gorih GM-ova u ligi,ukljucujuci i GM-a Magica,jer nisu ni blizu razvijeni njihovi pikovi zadnjih sezona kao sto je recimo Porzingis..po meni u NBA je bitno da za ekipu imas okosnicu a to NYK imaju,e sad,sta ce nadograditi na to,ne zna se,ali koliko Jackson jefitno nalazi pomocnu snagu,imaju vece sanse od Magica,Brooklyna,Pelicansa i slicnih ekipa..
ti imas problem jer sve gledas kroz prizmu te Phillove plate,koju kad uporedis sa plusom koji ostvaruje vlasnik nema veze s vezom..e sad,povukao je on neke lose poteze,najvise sa dvojcem iz Chicaga je pogrijesio,ali imas ti 10-tak gorih GM-ova u ligi,ukljucujuci i GM-a Magica,jer nisu ni blizu razvijeni njihovi pikovi zadnjih sezona kao sto je recimo Porzingis..po meni u NBA je bitno da za ekipu imas okosnicu a to NYK imaju,e sad,sta ce nadograditi na to,ne zna se,ali koliko Jackson jefitno nalazi pomocnu snagu,imaju vece sanse od Magica,Brooklyna,Pelicansa i slicnih ekipa..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kakvu bolan mladu jezgru Orlando ima ? Hezonju koji 2 sezone grije klupu, Gordona kojeg se gura na 3 sto ne moze ni u snu igrat ? Paytona ne treba ni racunat ko nekog ozbiljnog igraca. Dali su 2 lutrijska picka (istina ne neke igrace) za Ibaku koji ce im otic ovo ljeto, potpisali Biyomba za ogromne pare i dali ugovor Greenu da uzima minute Hezonji i Gordonu. Porzigins sam vrijedi vise od citave "mlade jezgre" Magica. Orlandu trenutno Bog pomoc ne moze, apsolutno besmislen roster imaju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na draftu nema ko nije ispusio, mozda jedino nisu Phila i Boston jer su imali dosta pickova. I to Boston zbog ovogodisnjeg koji imaju, a Phila zbog Embiida, ostalo za baciti kada se gledaju visi dometi.
Evo kako gledam i moj Milwaukee je ispusio, Orlando je debelo ispusio. Svi ti nesto sto su draftovali zadnjih 3-4 godine su vise na dnu lige, a niko nije u vrhu.
Evo kako gledam i moj Milwaukee je ispusio, Orlando je debelo ispusio. Svi ti nesto sto su draftovali zadnjih 3-4 godine su vise na dnu lige, a niko nije u vrhu.
- Slatinash_7
- Kontakt:
A dobro,ubole su neke ekipe nesto,ali s obzirom na draft poziciju i sve to,mislim da je najbolje u zadnje vrijeme prosla Indiana sa Turnerom jer je bas specifican igrac,siri reket a stiti obruc samo tako,naravno Embiid kao treci pik extra izbor i Porzingis,dakle sve visoki koji mogu pucati i igrati odbranu..ovo ostalo,znaci Hezonja,Stauskas,Hield,Jamal Murray i ti neki suteri,bas mi se ne znalaze u ligi i te ekipe bas pate..kao i tweeneri bez pozicije tipa Stanley Johnson i Winslow..da ne pricam o Pappagianisu i tim nekim fola prospektima sto ne mogu odigrati 10 minuta u Sacrametnu i slicnim ekipama..i naravno,Ainge preglup potez ne trejdanjem treceg pika za igraca koji ti moze pomoci vec draftas Browna koji nije ni blizu dobar igrac za tako visok draft pik
Slatina Bog i batina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Phil Jackson posjeduje apsolutno neznanje
@popkaze ovo je previse, cak i za tebe vjeruj mi.

@popkaze ovo je previse, cak i za tebe vjeruj mi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Chandlera i Feltona je dao za Calderona i Dalemberta 
J.R Smitha i Shumperta je dao za L. Thomasa i A. Kirka
ZenMajsta
Hladno, najgori GM u ligi
..

J.R Smitha i Shumperta je dao za L. Thomasa i A. Kirka

ZenMajsta

#SuningOUT
Ko je to rekao, fino je kad ima TD u pobjedi, a u porazu samo obicno znaci da nije kriv, ali je.bati ga kad se izgubi.NEZALAGANJE je napisao/la:@Kawhi Sta liku kojem je bitnije da Harden ima TD nego li da HOU pobijedi,objasnjavas kako mi igramo i kako ko djeluje u sistemu??On to ne moze shvatiti,iako mi je deago da nas prati pa kad vidi da HOU nema sanse da nas stigne za 2.mjesto pronalazi mane u tome kako se LMA uklopio kod nas.![]()
Prvo,znas i sam da LMA mnogo vise pokusava razigrati(pogledati ass. i tzv."hokej ass"),da je angazovaniji u odbrani nego ste je ikad prije bio,da je prosle,a donedavno i ove sezone (kad su mu procenti opali zbog povrede Paua,jer se vise trazi od njega) imao najbolje procente suta u SVOJOJ KARIJERI i da igra 3-4min manje u prosjeku.Pametnom dovoljno plus je svaki laik znao da u SA,zbog razlike u talentu izmedju SA i POR(dok je on bio tamo i ovdje u SA) i stila igre ekipe,nece imati u prosjeku ono sto je imao u POR.Cilj je bilo uciniti ga efektnijim i on to jeste.Per 36 brojevi zu mu gotovo identicni sa onim u POR.Za PO ce trebati vise,ali je i prosle godine podigao svoj nivo igre tada.Kawhi je fantastican ove god,ali mi ne bi imali ovaj rekord da i LMA nije tu i to se jasno vidjelo u onim utakmicama kad nije igrao.Njegovo prisustvo na parketu olaksava posao Kawhiu.
Pa pratim da vidim kad ce Kawhi obirit rekord asistencija 6 mu je rekord.
Lma propo k'o kvacilo, zao mi momka, fino je to sto je u contenderu, ali igrac njegiv kalibra treba da bude sve to (allstar itd.) a i u contenderu. Vidjet cemo bas hocel ostat, da mu igrom slucaja istice ugovor na ljetu, cisto sumnjam da bi ostao, ovako ima jos vremena da se stvari promjene.
Jabariju ipak otisao ACL, vec drugi put na istoj nozi. Steta fakat velika, fenomenalan je bio ove sezone, to je to vjerovatno sto se tice one njegove Barkleyevske eksplozivnosti u tranziciji i oko obruca.
Jebga stetaEpidaurus je napisao/la:Jabariju ipak otisao ACL, vec drugi put na istoj nozi. Steta fakat velika, fenomenalan je bio ove sezone, to je to vjerovatno sto se tice one njegove Barkleyevske eksplozivnosti u tranziciji i oko obruca.
E jest nasao i kad ce..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Epidaurus je napisao/la:Jabariju ipak otisao ACL, vec drugi put na istoj nozi. Steta fakat velika, fenomenalan je bio ove sezone, to je to vjerovatno sto se tice one njegove Barkleyevske eksplozivnosti u tranziciji i oko obruca.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ti ko da smo mi Rocketsi pa ne možemo zadržati 2 allstara u ekipi.alemsa je napisao/la: Lma propo k'o kvacilo, zao mi momka, fino je to sto je u contenderu, ali igrac njegiv kalibra treba da bude sve to (allstar itd.) a i u contenderu. Vidjet cemo bas hocel ostat, da mu igrom slucaja istice ugovor na ljetu, cisto sumnjam da bi ostao, ovako ima jos vremena da se stvari promjene.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.