Naravno da sam ozbiljan. Za razliku od penzionera ti možeš ljeti zaraditi solidno, barem za upis.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jesi ti ozbiljan?jasmin10 je napisao/la:Ti mozes zaraditi nešto sa strane a oni ne mogu.
Bukvalno imam dane kad sam od 8 do 20 na faxupored toga sam u ovom semestru imao najmanje jedan seminarski sedmicno. Tu se jos mogu dodati kvizovi, kolokviji, zadace, parcijale i ispiti. Bolonjski proces zahtjeva stalni rad.
Sve sto zaradim, zaradim preko ljeta!
Uostalom, raspitaj se kako je studentima u drugim europskim drzavama.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Ljiljan je ljenčina, on bi samo da šefuje, rodio se za uštipka 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ušty veći sef od mene. To bi bio zanimljiv okrsajlegenda reala je napisao/la:Ma Ljiljan je ljenčina, on bi samo da šefuje, rodio se za uštipka

@sljivo
Ne mogu da zivim na interes. Konkretno me zanimaju nauka, istrazivanje i prakticna primjena. Ne mora nuzno znaciti da cu lose zivjeti. Recimo mene zanima i ponašanje potrosaca. To moze biti unosno.
@jasmin
Ali ok, to nije poenta. Svi mi zivimo i zivotarimo u BiH, ali to je daleko od normalnog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Spoji zadovoljstvo i posao, i naplacuj to primanje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja kao redovan student primam samo kurcinu

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nama ovdje je zadnji ispit u julskom roku 15.7. a prvi u septembarskom 28.8. Jedini način da zaradiš nešto vrijedno spomena u tom vremenskom periodu je da odeš u Njemačku čistit ili nešto slično, što automatski isključuje bilo kakvu formu učenja i spremanja ispita.jasmin10 je napisao/la:Naravno da sam ozbiljan. Za razliku od penzionera ti možeš ljeti zaraditi solidno, barem za upis.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jesi ti ozbiljan?jasmin10 je napisao/la:Ti mozes zaraditi nešto sa strane a oni ne mogu.
Bukvalno imam dane kad sam od 8 do 20 na faxupored toga sam u ovom semestru imao najmanje jedan seminarski sedmicno. Tu se jos mogu dodati kvizovi, kolokviji, zadace, parcijale i ispiti. Bolonjski proces zahtjeva stalni rad.
Sve sto zaradim, zaradim preko ljeta!
Uostalom, raspitaj se kako je studentima u drugim europskim drzavama.
Možeš zaraditi samo ako ćeš žrtvovati fakultet, odnosno u prijevodu = možeš al u q.
Jedina normalna opcija je dobijanje nekog studentskog poslića, što je opet rijetkost, i slučaj sa svakim stotim studentom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne moze opet pobijediti ovo metafizicko mecanjeGefufna je napisao/la:Spoji zadovoljstvo i posao, i naplacuj to primanje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja kao redovan student primam samo kurcinu

Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne moze opet pobijediti ovo metafizicko mecanjeGefufna je napisao/la:Spoji zadovoljstvo i posao, i naplacuj to primanje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja kao redovan student primam samo kurcinu

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Ima se moze seKawhi je napisao/la: Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Stone Island
- Kontakt:
Nema ovdje života majke mi moje. 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To si ti u buducnostilegenda reala je napisao/la:Ima se moze seKawhi je napisao/la: Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.

Lapsus calami.rasavoje je napisao/la:FALSIFICIRAS
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nedzeim Dzihanic, iz det ju?legenda reala je napisao/la:Ima se moze seKawhi je napisao/la: Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.

Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 09 feb 2017, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
- legenda reala
- Kontakt:
Lik godinama radi u šumarstvu, šef finasija šta već, da ovo ne bi nikad niko ne bi ni posumnjo da nema diplome i SDA ga stavi za ministra i on nešto pokuša ih zajebati i oni odma mu pokažu koje gazda izbace u svim medijima kako su mu kupili diplomu i onda ga pomilujuGefufna je napisao/la:Nedzejm Dzihanic, iz det ju?legenda reala je napisao/la:Ima se moze seKawhi je napisao/la: Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.

A u septembru, nijednog ispita nisu imali vjerovatnojasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tako i treba. Nije covjek nikog ubio i zauzeo mu mjesto, vec je demokratski izabran. Ako vec odlucis da glasas za kandidata SDA, mislim da ti nije bitno jel mu diploma lazna ili ispravna. Glup si i treba da te yebu gdje stignu.Kawhi je napisao/la:Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
Govorim o prosječnim slučajevima.
- Nail for Real
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Tako i treba. Nije covjek nikog ubio i zauzeo mu mjesto, vec je demokratski izabran. Ako vec odlucis da glasas za kandidata SDA, mislim da ti nije bitno jel mu diploma lazna ili ispravna. Glup si i treba da te yebu gdje stignu.Kawhi je napisao/la:Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.