FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Gluposti, gluposti.....i još gomila gluposti....
Kakav odmor? kakvi backup-ovi?.....koji "menadžeri", koje pizde materine? Gospodo, Inijesti ne treba odmor....njemu treba ZAMENA, čovek igra verovatno poslednju sezonu u Barsi i sami vidite da je u dosadašnjem delu odigrao jedva 1/3 utakmica....pa nije čovek od čelika alo, dao je toliko toga Barceloni, normalno je da u tim godinama idu i sve češće povrede....sve manje učešće i naravno......zaslužena "penzija" u nekoj Kini ili Arabiji. Znači, Barsi ne treba čovek koji će ga "privremeno odmarati" već čovek koji će ga dostojno zameniti.....NE, naravno da neće biti nikad Inijesta ali da bar zaliči svojom igrom....
Elem.....Ako znaš da ti se veza 10 godina bazirala na tandemu Xavi, Inijesta, Buskets......KO JE TAJ GENIJE iz uprave, skautinga i sa same klupe jednog giganta koji uopšte dodje na ideju da Barsinu vezu čine.....Gomez, Buskets i Rakitić? ZAŠTO???????????? Pa zato što je to ubedljivo NAJVIŠLJA (NBA) veza i u Evropi i celom svetu......svako ko imalo mozga ima zna kako visina utiče na motoriku i jasno mu je da to tako ne ide. Ne mogu gospodo Gomez od 190 cm i Rakitić od 185 cm "glumiti" Inijestu i Xavija od po 170 cm.....žao mi je ako to neki ne vide a samim tim i ne vide taj problem koji Barsa ima...
Zar je baš toliki problem uprave bio (još pre 3 godine kad je Xavi bio na "samrti") da pošalje skaute po celom svetu da zaprate 10-ak momaka otprilike Inijestine i Xavije visine ikažu kandidati su taj, taj i taj......jaka mudrost. Dobro reče @leorey....nije da ih nema, umesto da se ganjaju okretni kao Verati (ne mora biti on nego kao primer) ili Koke, Modrić i sl.....skauti traže neke Sabonise?! Ko to od ekipe koju godinama zovu "kepeci" ili "midgeti" kako vam volja i koja je svojom tehnikom i okretnošću plenila svet želi napraviti ekipu TITANA? Gluposti, gluposti.....i gluposti
I onda mi ovde vodimo raspravu zašto Barsa gubi identitet igre......ne treba biti preterano stručan da bi se golim okom videlo gde se omanulo
Kakav odmor? kakvi backup-ovi?.....koji "menadžeri", koje pizde materine? Gospodo, Inijesti ne treba odmor....njemu treba ZAMENA, čovek igra verovatno poslednju sezonu u Barsi i sami vidite da je u dosadašnjem delu odigrao jedva 1/3 utakmica....pa nije čovek od čelika alo, dao je toliko toga Barceloni, normalno je da u tim godinama idu i sve češće povrede....sve manje učešće i naravno......zaslužena "penzija" u nekoj Kini ili Arabiji. Znači, Barsi ne treba čovek koji će ga "privremeno odmarati" već čovek koji će ga dostojno zameniti.....NE, naravno da neće biti nikad Inijesta ali da bar zaliči svojom igrom....
Elem.....Ako znaš da ti se veza 10 godina bazirala na tandemu Xavi, Inijesta, Buskets......KO JE TAJ GENIJE iz uprave, skautinga i sa same klupe jednog giganta koji uopšte dodje na ideju da Barsinu vezu čine.....Gomez, Buskets i Rakitić? ZAŠTO???????????? Pa zato što je to ubedljivo NAJVIŠLJA (NBA) veza i u Evropi i celom svetu......svako ko imalo mozga ima zna kako visina utiče na motoriku i jasno mu je da to tako ne ide. Ne mogu gospodo Gomez od 190 cm i Rakitić od 185 cm "glumiti" Inijestu i Xavija od po 170 cm.....žao mi je ako to neki ne vide a samim tim i ne vide taj problem koji Barsa ima...
Zar je baš toliki problem uprave bio (još pre 3 godine kad je Xavi bio na "samrti") da pošalje skaute po celom svetu da zaprate 10-ak momaka otprilike Inijestine i Xavije visine ikažu kandidati su taj, taj i taj......jaka mudrost. Dobro reče @leorey....nije da ih nema, umesto da se ganjaju okretni kao Verati (ne mora biti on nego kao primer) ili Koke, Modrić i sl.....skauti traže neke Sabonise?! Ko to od ekipe koju godinama zovu "kepeci" ili "midgeti" kako vam volja i koja je svojom tehnikom i okretnošću plenila svet želi napraviti ekipu TITANA? Gluposti, gluposti.....i gluposti
I onda mi ovde vodimo raspravu zašto Barsa gubi identitet igre......ne treba biti preterano stručan da bi se golim okom videlo gde se omanulo
- Feldmarschall
- Kontakt:
Čemu nervoza i nazivanje neistomišljenika glupanima? Umjesto toga, prosvijetli nas i otkrij nam apsolutnu istinu za koju očigledno misliš da je posjeduješ. Jer rješenje nisu ni Verratti ni Modrić, to nije nijedno ime na svijetu makar bio i Xavi sa 28 godina. To su postulati igre koje je Barca polako, ali sigurno počela zanemarivati odlaskom Guardiole. To je promjena paradigme.
Svaki novi menadžer je fokus igre sklanjao sa sredine i pomicao ga ka napadu. Tako da danas imamo ekipu koja čeka na individualni bljesak napadačkog trojca za koji ostatak ekipe nosi vodu, radi prljavi posao i donosi joj loptu. Ljudi su prije tri godine prodavali Iniestu jer se nije snašao u ulozi vodonoše za Neymara i igranju osigurača iza njegovih leđa? Iniestu!? Danas se evo opet piše da je prošlost, a tip svaku utakmicu koju odigra bude najbolji veznjak u obje ekipe iako ga je trener prodao i sistem ostavio da ga udaraju, obaraju i iživljavaju se na njemu.
Pirlo s 33 ode u Juventus i postane ključna figura sistema koji će ekipu vratiti na najveću scenu. Xabi s 33 ode u Bayern i u tri Guardioline godine bude najvažniji igrač ekipe, evo ni Carlo ne sastavlja ekipu bez njega. Zašto? Jer ih sistem štiti. Barcin sistem je trenutno dodaj što prije loptu Messiju, riješit će se nešto. Što je prije pošalješ naprijed, prije će ti se vratiti nazad. Sredina Barci je postala sporedna stvar. U takvoj situaciji ne trebaju ni Iniestu ni Busquetsa, jer ritma nema, trebaju im fajteri koji će je osvojiti nazad kroz duele, startove, snagu i brzinu, jer nema ni presinga dok trojka naprijed čuva energiju za igru s loptom u nogama. Tipovi od 170 to ne rade, izuzev Kantea.
Taj put je neko odabrao, nekome je dopušteno da radi po svojoj viziji i nema potrebe sad plakati zašto se prije pet godina nije doveo Modrić i ostala midžet ekipa. Meni se i dovođenje Neymara nije uklapalo u Barcinu viziju igre, apsolutno sam protiv ovoga što igraju i rade, ali dok to ne postane problem nekome u upravi stvari se neće promijeniti.
Omanulo se jer se krenulo linijom manjeg otpora, jer je Barca željela galaktiko načinom do uspjeha, jer se prestalo raditi, ne zato što je Xavi ostario, a Iniesta nije ono što je bio. Neko je prije deset godina, dok su Lampard i Gerrard bili u modi, uvjerio Xavija da je ključ svih budućih uspjeha. Taj neko je imao viziju i vjerovao sebi. Danas Barca ne vjeruje sebi.
Svaki novi menadžer je fokus igre sklanjao sa sredine i pomicao ga ka napadu. Tako da danas imamo ekipu koja čeka na individualni bljesak napadačkog trojca za koji ostatak ekipe nosi vodu, radi prljavi posao i donosi joj loptu. Ljudi su prije tri godine prodavali Iniestu jer se nije snašao u ulozi vodonoše za Neymara i igranju osigurača iza njegovih leđa? Iniestu!? Danas se evo opet piše da je prošlost, a tip svaku utakmicu koju odigra bude najbolji veznjak u obje ekipe iako ga je trener prodao i sistem ostavio da ga udaraju, obaraju i iživljavaju se na njemu.
Pirlo s 33 ode u Juventus i postane ključna figura sistema koji će ekipu vratiti na najveću scenu. Xabi s 33 ode u Bayern i u tri Guardioline godine bude najvažniji igrač ekipe, evo ni Carlo ne sastavlja ekipu bez njega. Zašto? Jer ih sistem štiti. Barcin sistem je trenutno dodaj što prije loptu Messiju, riješit će se nešto. Što je prije pošalješ naprijed, prije će ti se vratiti nazad. Sredina Barci je postala sporedna stvar. U takvoj situaciji ne trebaju ni Iniestu ni Busquetsa, jer ritma nema, trebaju im fajteri koji će je osvojiti nazad kroz duele, startove, snagu i brzinu, jer nema ni presinga dok trojka naprijed čuva energiju za igru s loptom u nogama. Tipovi od 170 to ne rade, izuzev Kantea.
Taj put je neko odabrao, nekome je dopušteno da radi po svojoj viziji i nema potrebe sad plakati zašto se prije pet godina nije doveo Modrić i ostala midžet ekipa. Meni se i dovođenje Neymara nije uklapalo u Barcinu viziju igre, apsolutno sam protiv ovoga što igraju i rade, ali dok to ne postane problem nekome u upravi stvari se neće promijeniti.
Omanulo se jer se krenulo linijom manjeg otpora, jer je Barca željela galaktiko načinom do uspjeha, jer se prestalo raditi, ne zato što je Xavi ostario, a Iniesta nije ono što je bio. Neko je prije deset godina, dok su Lampard i Gerrard bili u modi, uvjerio Xavija da je ključ svih budućih uspjeha. Taj neko je imao viziju i vjerovao sebi. Danas Barca ne vjeruje sebi.
pod a) NIKOG nisam nazvao glupanom....mislim na forumaša već generalno o čemu se sve piše.....Feldmarschall je napisao/la:Čemu nervoza i nazivanje neistomišljenika glupanima? Umjesto toga, prosvijetli nas i otkrij nam apsolutnu istinu za koju očigledno misliš da je posjeduješ. Jer rješenje nisu ni Verratti ni Modrić, to nije nijedno ime na svijetu makar bio i Xavi sa 28 godina. To su postulati igre koje je Barca polako, ali sigurno počela zanemarivati odlaskom Guardiole. To je promjena paradigme.
pod b) ovo citirano je školski sastav....."kako Djokica vidi Europski fudbal danas" sa osvrtom malo na Bundes ligu, pa Premier ligu sa primesama Primere......nabacano i fino
pod c) ako Andresa Inijestu vidiš kao budućnost Barse.......žao mi je ja ispadam iz te teme, jer ponoviću da o glupostima ne polemišem (i da ponovim.....o glupostima kao temama a ne o individuama kao forumašima).....hvala

Ma naravno da je Enrique promijenio igru u odnosu na Guardiolinu Barcelonu. Vec kad je on otisao igrali smo dosadan pasivan nogomet sa vrlo sporim protokom lopte i nista nismo osvajali skoro 2 godine.
I onda je dosao Enrique i promijenio igru i to je bilo i potrebno. Zbog toga smo i osvojili 5 titula za godinu dana. Nekad moras uvesti neku promjenu i za to mu hvala. Igrao se dinamicniji, okomitiji, direktniji i brzi nogomet, razbili smo svakog prvaka lige petice. I to mu se nikad ne moze zaboraviti, makar vi govorili da on nema zasluge za te titule.
Ali uprkos toj promjeni mi nismo bili izgubili svoj identitet. Mozda smo mijenjali svoju igru na osnovu jaceg protivnika, ali na Campu smo i dalje lakse ekipe derali tiki-takom i posjedom i stvaranjem bezbroj sansi.
Medjutim....sada je potpuno drugacija igra u odnosu na prethodne 2 sezone. Kao da ne znamo sta zelimo. NEMA "gegenpressinga" sto nijemci kazu i odmah ti protivnici stvaraju vise sansi. Pogledajte koliko smo golova primili u Enriqueovoj prvoj sezoni? Najmanje u Europi uz Atletico. Kazu zbog dobre odbrane. Ne , nego zbog presinga po citavom terenu. Odbrana je danas mozda jos i jaca uz Umtitija i kad se uzme u obzir kako igramo , uopste nismo puno golova primili.
Nastavljamo nizati rezultate cak i s ovom ekipom, ekipa slavi, jucer bili na rodjendanu Neymara koji slavi 3 noci zaredom. Vidjet cemo, mozda se trznemo, mozda bude neki okidac , mozda i sve osvojimo, mozda promjenimo igru jer isti su ovo igraci. Atmosfera u svlacionici je veoma dobra.
Samo, konacno je vrijeme da stane malo s rotacijama, neki su pauzirali mnogo utakmica i sad je konacno vrijeme da iscrpe ova 4 mjeseca, ako to ne mogu vrijeme je za remont veznog reda i za novog trenera.
I onda je dosao Enrique i promijenio igru i to je bilo i potrebno. Zbog toga smo i osvojili 5 titula za godinu dana. Nekad moras uvesti neku promjenu i za to mu hvala. Igrao se dinamicniji, okomitiji, direktniji i brzi nogomet, razbili smo svakog prvaka lige petice. I to mu se nikad ne moze zaboraviti, makar vi govorili da on nema zasluge za te titule.
Ali uprkos toj promjeni mi nismo bili izgubili svoj identitet. Mozda smo mijenjali svoju igru na osnovu jaceg protivnika, ali na Campu smo i dalje lakse ekipe derali tiki-takom i posjedom i stvaranjem bezbroj sansi.
Medjutim....sada je potpuno drugacija igra u odnosu na prethodne 2 sezone. Kao da ne znamo sta zelimo. NEMA "gegenpressinga" sto nijemci kazu i odmah ti protivnici stvaraju vise sansi. Pogledajte koliko smo golova primili u Enriqueovoj prvoj sezoni? Najmanje u Europi uz Atletico. Kazu zbog dobre odbrane. Ne , nego zbog presinga po citavom terenu. Odbrana je danas mozda jos i jaca uz Umtitija i kad se uzme u obzir kako igramo , uopste nismo puno golova primili.
Nastavljamo nizati rezultate cak i s ovom ekipom, ekipa slavi, jucer bili na rodjendanu Neymara koji slavi 3 noci zaredom. Vidjet cemo, mozda se trznemo, mozda bude neki okidac , mozda i sve osvojimo, mozda promjenimo igru jer isti su ovo igraci. Atmosfera u svlacionici je veoma dobra.
Samo, konacno je vrijeme da stane malo s rotacijama, neki su pauzirali mnogo utakmica i sad je konacno vrijeme da iscrpe ova 4 mjeseca, ako to ne mogu vrijeme je za remont veznog reda i za novog trenera.
27.10.2020
- Feldmarschall
- Kontakt:
Te gluposti je morao neko napisati, a kako se već duže vrijeme vodi diskusija o razlozima loših izdanja Barcelone nekad s boljim, nekad s lošijim argumentima, vrlo zgodno si iskoristio priliku i sve skupa sveo pod jedan zajednički nazivnik. Žao mi je što se predstavljaš za vlasnika apsolutne istine, a ne želiš je podijeliti s nama na forumu.parangal je napisao/la:...
Možda citirani post i liči na školski sastav, ali nudi kakve-takve argumente, još važnije lično viđenje situacije i otvara prostor za daljnu diskusiju što je i cilj foruma, za razliku od razmaženog klinca (znam da to nisi pa mi je još čudnije čemu ovakav pristup od odrasle osobe) koji plače kad mu drugovi iz razreda otvore svesku i vide na njenim koricama sastav najdražeg tima koji bi klinac želio gledati na TV-u i okolo histerično viče ''glupani pustite me na miru, šta vi znate''.
Iniesta je Barcelonina sadašnjost, njen najkvalitetniji veznjak i uprkos godinama jedan od najkvalitetnijih igrača na svijetu na poziciji koju igra. Iniestima zamjena se može i treba planirati, ali nema šanse da se momentalno dovede igrač sličnih karakteristika i kvaliteta i sjedi na klupi ili na istu posjede kapitena ekipe. To su fantazije. Poslati Iniestu sa 33 u MLS je blasfemija.
Tvoj izbor je o čemu ćeš pisati, ali idući put se onda nemoj kačiti za gluposti, barem ne za moje. Ili ponudi protuargumente i dokaži da sam u krivu ili ostani iznad toga. Forum dopušta skrivanje iza korisničkog imena, ali određeni nivo kulture bi ipak morao postojati. Sve najbolje i do pisanja.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Niti je promjena loša niti je Guardiolin fudbal jedini ispravan put. On se samo najviše od svih trenera približio Barcinom idealu igre. Složit ćeš se da je igra Barce utemeljena na nekoliko principa koji joj omogućavaju da bude dominantna na terenu, pogotovo domaćem. Stvari poput te da je napadač prvi igrač odbrane, visoke zadnje linije i kompaktne formacije koje omogućavaju brzo vraćanje lopte u posjed. Igra po podu, kratkim pasom sa puno rotacija, uključivanje golmana u igru, stvaranje viška na jednom dijelu terena da bi se napad završio na drugom... To su temelji, principi koji ako se ispoštuju Barcu sa svojom kvalitetom u rosteru čini dominantnom protiv bilo kojeg protivnika. Problem je kad nešto ili dobar dio od toga izostane, jer je to previše riskantan fudbal da bi imao prazan hod. Ako je zadnja linija visoko, a nema presinga eto ti lopte iznad glave i 1 na 1 šanse sa protivnikom. Ako si razvučen u presingu jer ga zadnja linija nija ispratila svojim izlaskom, eto ti petorice protivnika odbrani u prsa jer si ih pustio da sa dva-tri pasa izbace ostatak ekipe... Besmisleno je pričati o kadru, ne ulazeći u to imao on rupa ili ne, ako sistem nije postavljen na zdrave noge. Na trulim temeljima kuća se ne pravi. Može ona biti lijepa i sređena, ali vrlo brzo će propasti u zemlju.leorey je napisao/la:...
Evo citam danas, u spanskim medijima da Messi zeli produziti ugovor ali prvo zeli cuti kakav je sportski projekat, novac svakako nije problem. Dobit ce koliko trazi. Kazu da mu je svejedno hoce li ostati Luis Enrique ili ce doci Sampaoli, Valverde ili Tuchel.
Kazu, njega zanima sredina terena koja odlaskom Xavija nije na svom nivou i kad nema Inieste , dosadilo mu je da mora sve sam raditi vracajuci se nekad cak do stopera po loptu. Zeli da zna sta ce biti sa sredinom kad ode i Iniesta.
U prevodu zeli pojacanja na sredini jer nam je to najveci problem. Zna covjek
Kazu, njega zanima sredina terena koja odlaskom Xavija nije na svom nivou i kad nema Inieste , dosadilo mu je da mora sve sam raditi vracajuci se nekad cak do stopera po loptu. Zeli da zna sta ce biti sa sredinom kad ode i Iniesta.

27.10.2020
Suki dobio dvije tekme suspenzije.
Poništen Busijev karton u istoj tekmi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
leorey je napisao/la:Evo citam danas, u spanskim medijima da Messi zeli produziti ugovor ali prvo zeli cuti kakav je sportski projekat, novac svakako nije problem. Dobit ce koliko trazi. Kazu da mu je svejedno hoce li ostati Luis Enrique ili ce doci Sampaoli, Valverde ili Tuchel.

@feldmarshall
Ja forum čitam (pažljivo) od mesta gde sam stao pre dan, dva 5 nije bitno u zavisnosti od mogućnosti do poslednjeg napisanog aktuelnog....Kad KONKRETNO mislim na nečiji post je ga predhodno citiram i potom repliciram kao npr. ovaj tvoj i školski sastav. kao što možeš gore videti niko nije citiran......već opšta ocena jer se moglo pročitati (neću o imenima forumaša):
-jedan kaže - Zašto krivite Paca?........Ja kažem GLUPOST.......nisam primetio da iko tog mučenika pominje u Barsinoj krizi
-drugi kaže - Zašto se ne kritikuje Rakitić?.....Ja kažem GLUPOST......kritike trpi i to kako ove tako još od prošle sezone da je propo ko muda kroz pocepane gaće
- sad citiram tebe - ".....a ovdje se piše da Umtiti ne valja i da je još jedan u nizu promašenih transfera"......Ja kažem GLUPOST......i dodajem LAŽ.....a ti pokaži taj post da vidimo KO i KAD je to napisano (naravno da ne moraš.....jer ne postoji)
- usporedba fudbala kao igre sa dečijim igricama "manager" ili kako već da se zovu ......opet glupost
-šta reći na to da neki u stvari nisu dovedeni da igraju nego da sede na klupi za ne daj Bože.....šta? Šta nego gluposti...itd.itd
Vidiš kad imaš takav skup raznih postova onda je tvoje moje ili lično pravo da daš sud o tom napisanom u tom periodu ali ja nisam napisao "vidi glupane šta pišu..." jel tako? napisao sam da u množini gluposti......znači gluposti kao množima ili skup nekoliko napisanih postova od jednog do drugog čitanja i odnosi se naravno na napisano a ne njih kao ljude......i nadam se da sad razumeš? Čime si se ti lično prozvao kao individua ja ne znam......ono što pokušavam da ti kažem da zaista nemaš razloga da se osetiš prozvanim lično i pojedinačno......ali to je ipak samo tvoja stvar, nemam nameru dalje pojašnjavati jer mislim da sam zaista bio i jasan i iscrpan....pozdrav tebi!
parangal je napisao/la: pod b) ovo citirano je školski sastav....."kako Djokica vidi Europski fudbal danas" sa osvrtom malo na Bundes ligu, pa Premier ligu sa primesama Primere......nabacano i fino

Ovo samo za kup vazimessilla je napisao/la:Suki dobio dvije tekme suspenzije.

Pitam, da se i nama ne desi kao Realu

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da. Može igrati eventualni superkup, ako nešto do tada ne promijene. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Feldmarschall
- Kontakt:
A ti pokušaj za promjenu sagledati kontekst, a ne cijepati stvari onako kako ti odgovara i pucati po njima. I napisati nešto konkretno i konstruktivno. Tad ćemo se čitati dalje.parangal je napisao/la: - sad citiram tebe - ".....a ovdje se piše da Umtiti ne valja i da je još jedan u nizu promašenih transfera"......Ja kažem GLUPOST......i dodajem LAŽ.....a ti pokaži taj post da vidimo KO i KAD je to napisano (naravno da ne moraš.....jer ne postoji)
- usporedba fudbala kao igre sa dečijim igricama "manager" ili kako već da se zovu ......opet glupost
-šta reći na to da neki u stvari nisu dovedeni da igraju nego da sede na klupi za ne daj Bože.....šta? Šta nego gluposti...itd.itd
Tip mi jutros iz ko zna kakvih razloga vadi post od prije pola godine u kojem pišem da je Barca imala odličan prelazni rok. Iza toga stojim i dalje i ne vidim gdje je problem. Postavljam pitanje, međutim ništa, ćorak. Dalje, seciram svako pojačanje i pitam se kako u promašenom transfer roku igrač poput Umtitija doveden po onakvoj cijeni može uskočiti u prvu postavu? Opet ćorak. (Umtiti spomenut jedino u tom kontekstu. Ok je reći, transfer rok je promašen, ali ima onaj Umtiti, Paco i nebitno ko još koji i nisu ispali loše. Ako je rok loš, onda su svi loši bez izuzetka. Ako ih se većina pronašla u ekipi, a neki/neko izrasli u nosioce, onda rok nije loš, štaviše.) Kako se moglo riješiti golmansko pitanje s manje para i manje živaca... da se ne ponavljam ponovo. Opet ćorak. Umjesto toga, dolaziš da prodaješ naknadnu pamet bez da si ponudio jedan jedini argument i tako dao svoj doprinos raspravi, osim - glupost. Što bi se moglo okarakterisati isključivo kao vrijeđanje ostalih sudionika. Međutim, kažeš da je to tvoje pravo. Upravu si, svako zagrabi onoliko koliko mu u obraz može stati.
Ja nisam uporedio fudbal sa dječijim igricama, nego način razmišljanja u vezi pojačanja. Sad vidim na kojoj frekvenciji plešeš. Nema potrebe za guranjem riječi u usta ako si se pronašao.
Naravno, zgodni visoki Holandez je doveden da uzme mjesto zgodnom visokom Nijemcu na golu, Paco Suarezu, a Digne Albi. Isti taj Nijemac je već plakao pred upravom radi ozbiljne konkurencije, a Paco i Digne ni u paralelnom svemiru ne mogu igrati ispred ove dvojice. Dovedeni su da prošire rotaciju i uzmu dvadesetak utakmica u sezoni. To klubovi poput Barce koji već imaju petoricu, šestoricu ponajboljih igrača na svojim pozicijama rade i to često. Kome se sviđa sviđa, kome ne neka trpi. Barca nije dovela loše igrača, njima se loše rukovodi. To je bila poenta mog upisa.
Ponovo gluposti i gluposti......namam pojma ko ti je vadio postove iz prošlosti, znam samo da svakako nisam ja.....TAČKA!Feldmarschall je napisao/la:
Tip mi jutros iz ko zna kakvih razloga vadi post od prije pola godine u kojem pišem da je Barca imala odličan prelazni rok. Iza toga stojim i dalje i ne vidim gdje je problem. Postavljam pitanje, međutim ništa, ćorak. Dalje, seciram svako pojačanje i pitam se kako u promašenom transfer roku igrač poput Umtitija doveden po onakvoj cijeni može uskočiti u prvu postavu? Opet ćorak. (Umtiti spomenut jedino u tom kontekstu. Ok je reći, transfer rok je promašen, ali ima onaj Umtiti, Paco i nebitno ko još koji i nisu ispali loše. Ako je rok loš, onda su svi loši bez izuzetka. Ako ih se većina pronašla u ekipi, a neki/neko izrasli u nosioce, onda rok nije loš, štaviše.) Kako se moglo riješiti golmansko pitanje s manje para i manje živaca... da se ne ponavljam ponovo. Opet ćorak. Umjesto toga, dolaziš da prodaješ naknadnu pamet bez da si ponudio jedan jedini argument i tako dao svoj doprinos raspravi, osim - glupost. Što bi se moglo okarakterisati isključivo kao vrijeđanje ostalih sudionika. Međutim, kažeš da je to tvoje pravo. Upravu si, svako zagrabi onoliko koliko mu u obraz može stati.
Ja nisam uporedio fudbal sa dječijim igricama, nego način razmišljanja u vezi pojačanja. Sad vidim na kojoj frekvenciji plešeš. Nema potrebe za guranjem riječi u usta ako si se pronašao.
Naravno, zgodni visoki Holandez je doveden da uzme mjesto zgodnom visokom Nijemcu na golu, Paco Suarezu, a Digne Albi. Isti taj Nijemac je već plakao pred upravom radi ozbiljne konkurencije, a Paco i Digne ni u paralelnom svemiru ne mogu igrati ispred ove dvojice. Dovedeni su da prošire rotaciju i uzmu dvadesetak utakmica u sezoni. To klubovi poput Barce koji već imaju petoricu, šestoricu ponajboljih igrača na svojim pozicijama rade i to često. Kome se sviđa sviđa, kome ne neka trpi. Barca nije dovela loše igrača, njima se loše rukovodi. To je bila poenta mog upisa.
Evo IZVINI ako sam povredio sada već očiglednu tvoju dečiju sujetu....pročitaj ponovo sve pažljivo kašće ti se samo.....opet TAČKA ali na celu ovu raspravu koju takodje smatram GLUPOŠĆU....ali svojom, jer ima ona narodna "ko s decom leže popišan se budi"...! ENDE
- Feldmarschall
- Kontakt:
A evo i zlatne forumske, ako ne misliš kao ja mora da si dijete. Čitamo se emerituse. Živ ti nama bio. 

Ne momče......mislim da je tebe povredila reč tj. igrica "manager"......poznato je da je to dečija igrica a da se malo stariji momci već zanimaju nekim ozbiljnijim igricamaFeldmarschall je napisao/la:A evo i zlatne forumske, ako ne misliš kao ja mora da si dijete. Čitamo se emerituse. Živ ti nama bio.

- Feldmarschall
- Kontakt:
Danas te baš ne ide, inače si pristojan forumaš s kojim se često složim u razmišljanjima onoga trenutka kad ih uspijem iščitati iz Morzeove azbuke kojom pišeš. Neka nama vas isluženih, s pogledom s visoka, ne bi se mi bez toga znali snaći u surovom forumskom svijetu. Kaže jedna narodna da stare konje ne možeš naučiti jahati, tako da te ostavljam sa tvojim zaključcima. I čuvaj se demencije, teže idu kad uhvati zamaha.
Pristojan uvek.....prema pristojnima. To što se često složiš je lepo....ja isto umem često pozdraviti postove drugih forumaša kad zasluže i naravno ući u polemiku sa istim forumašima koje pohvalim kad smatram da oni greše ili oni sa mnom kad misle suprotno......ali kad je reč o glupostima za njih ne postoje druge reči.....ovo resto bla bla truć neću komentarisati jer rekoh da je za mene rasprava otišla u OFF.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Ja te uporno čitav dan pozivam da nam otkriješ zrno mudrosti i ukažeš gdje griješimo i glupiramo se, a ti uporno izbjegavaš i bježiš kao poplašena mačka. Umjesto toga: bla, bla, bla, glupost, bla, bla, ja znam najbolje, bla bla, gluposti, bla, bla, bla, djeca, bla, bla, spam. Emerituse ne ide to tako, moraš primjerom pokazati nama mladima kako da se ponašamo i pišemo prave stvare, otkrij nam istinu.
Umjesto toga miniraš svaki pokušaj diskusije svodeći sve pod već dobro poznati nazivnik. E paranžale, spameru stari.

Umjesto toga miniraš svaki pokušaj diskusije svodeći sve pod već dobro poznati nazivnik. E paranžale, spameru stari.

U pravu si.........sad zadovoljan? ne znam šta još hoćeš od mene?....da ti kupim "FIFA2017"....e pa nema, džaba moliš... 
I samo kratko glede "starog spamera".......pogledaj broj postova mene "spamera starog" za 3 godine registrovanja i sebe za tek 7 meseci? nešto tu opet ne štima

I samo kratko glede "starog spamera".......pogledaj broj postova mene "spamera starog" za 3 godine registrovanja i sebe za tek 7 meseci? nešto tu opet ne štima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.