Ja bi rado ali nemam tu igricu,igram nesto slicno na Fejsu!!!Bosco je napisao/la:Vozdra gejmeri, ima li ko da raspuca sa mnom Managera desetke online udvoje ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja bi rado ali nemam tu igricu,igram nesto slicno na Fejsu!!!Bosco je napisao/la:Vozdra gejmeri, ima li ko da raspuca sa mnom Managera desetke online udvoje ?
maloprije sam jednom davao evo i tebi, znaci championship manager 2001-2002, ali tu je najnoviji update 2009-2010reds je napisao/la:Jel mi može dati neko link da skinem neki dobar menager ? (po mogućnosti noviji ili neki stari sa novim up-dajtom)
eh dobro je sto se i meni to desavalo pa znam rjesenje (barem je meni uspjelo)
e jbg ja se ispisa postenski, a ono necereds je napisao/la:Ma ništa neće,imaš kakav noviji ?
Haj'd hvala !CeMa je napisao/la:e jbg ja se ispisa postenski, a ono necereds je napisao/la:Ma ništa neće,imaš kakav noviji ?![]()
evo ti CM 2008, ne treba ti update (a mislim da ga i nema za 2008) jer je igra vrlo dobra, a i igra sama po sebi nije stara![]()
http://rapidshare.com/files/208631500/C ... _ALiAS.zip
Da ti nije do WinZipa vidi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da vidimo moze li tko meni pomoci, skinuo sam Medal Of Honor 2010 beta, i kad hocu da extract file, izbaci mi neki problem, a moji ostali prijatelji skinuli takodjer sa istog linka i igrica im radi bez problema, u cemu je stvar...
nece, probao sam preko winzipa, takodjer kaze isti problem.Devil je napisao/la:Da ti nije do WinZipa vidi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da vidimo moze li tko meni pomoci, skinuo sam Medal Of Honor 2010 beta, i kad hocu da extract file, izbaci mi neki problem, a moji ostali prijatelji skinuli takodjer sa istog linka i igrica im radi bez problema, u cemu je stvar...
igram ja,zavrsio 2 prvu sezonu sad ce pocet nova,al imam problema sa golmanima,jucer za nkekog bido u 11 rundu uso i izgubio,mogo sad 10 igraca dovest,dokle si ti? ja sam sad u ovu kao ligu prvaka usoamEl_rooB je napisao/la:Ljudi jel igrate na fejsbuku Top Eleven onaj menadjer ?
download-jem igru samo 65mb jel ovo neka beta ili je igra samo 65 ?!?CeMa je napisao/la:e jbg ja se ispisa postenski, a ono necereds je napisao/la:Ma ništa neće,imaš kakav noviji ?![]()
evo ti CM 2008, ne treba ti update (a mislim da ga i nema za 2008) jer je igra vrlo dobra, a i igra sama po sebi nije stara![]()
http://rapidshare.com/files/208631500/C ... _ALiAS.zip
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.