Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
koji ce biti aktivirani ukoliko odredjeni uslovi budu ispunjeniBlejzer10 je napisao/la:bonusi u Gomesovom ugovorumiki_92 je napisao/la: kako si dosao do te cifre bgt
Istina, ali ima tu i klupskih bonusa, tipa ako osvoje Ligu prvaka i sličnomiki_92 je napisao/la: ne mozes zaracunati bonuse uz odstetu, to ispade da je Bayern Sanchesa platio 80 miliona
Barca je sinoc protiv Atletica izgledala kao neki niži tim sa dna tabele, još se igralo na Campu.leorey je napisao/la:Ma sad ce se sve vidjeti u LP , nazalost docekali smo da ne znamo na cemu smo i da ne znamo kako ce izgledati to u LP. PSG mi nije neko mjerilo i oni su ocajni ove sezone, smatram da nemaju sanse da nas izbace u 2 tekme i da ce opet presuditi neka genijalnost trojca i zamazati oci svima na igru.
Jer dosadasnji rezultati su sjajni i mazu oci mnogima jer je losa igra. Ni u ligi nismo daleko bas, kup finale i sad jos LP. Vidjet cemo.
evo vec pola godineMokes je napisao/la:Covjek samo u losoj formi.
5 mjeseci, a ne pola godinemiki_92 je napisao/la:evo vec pola godineMokes je napisao/la:Covjek samo u losoj formi.
Šta ti znaci "ovima je prva sezona"messilla je napisao/la:Bokte jadan skače se po Pacu i Gomesu, a jedan Rakitić ne može da se sastavi. Ovima je bar prva sezona, totalno novi sistem...šta je onda Rakitiću opravdanje?
I da, dobro je što Alaves prođe. Enrique jednostavno ne zna protiv Celte.
Samo sto ti opravdano pljujes, a on ne.Donnie Darko je napisao/la:Znam da messilla voli pljuvati po Rakitiću, skoro kao ja po Stegenu, ali ovo je smiješno
Opet se može napraviti neka razlika.miki_92 je napisao/la:ma meni je smijesno sto se izdvajaju igraci a vecina ih je u jako sumnjivoj formi od pocetka sezone i svaku 3-4 tekmu tek pokazu sta znaju, nema tu ni k od konstantnosti, zato i jeste ovako stanje u ligi
Slažem se, ali ocito da su mu želje bili pogrešne. Slabo ko od dovedenih konkretno doprinosi Barci, osim Umtitija.miki_92 je napisao/la:pa tu je najvise Lucho kriv, gubi se ozbiljno ove sezone, od rotacija, postavke igre etc.
uprava mu je ispunila svaku zelju ljetos , dovela igrace koje on zeli a on sam ne zna sta da radi s njima
Neymarovsko.let3 je napisao/la:Šta ti znaci "ovima je prva sezona"kakvo je to opravdanje jbt
![]()
Volim što si naglasio jednog Xavija, koji btw već sezonu prije nije bio za prvog sastava.Raketa je razvalio prvu sezonuodmah se nametnuo, potisnuo jednog Xavija, još krunisao strašnu sezonu golom u finalu LP.
Poenta je ovo što @miki napisa u ovih nekoliko postova.Nemojte tražiti opravdanja za one nesretnike tamo gdje ih nema.
OK, ali ne objasni nam kako to da su se u svojim prvim sezonama u Barci odmah nametnuše Rakitić i Umtiti, a nesretnici Gomes, Paco, Digne (za koje se istreslo preko 80 miliona) ne mogu.messilla je napisao/la:Neymarovsko.let3 je napisao/la:Šta ti znaci "ovima je prva sezona"kakvo je to opravdanje jbt
![]()
![]()
Volim što si naglasio jednog Xavija, koji btw već sezonu prije nije bio za prvog sastava.Raketa je razvalio prvu sezonuodmah se nametnuo, potisnuo jednog Xavija, još krunisao strašnu sezonu golom u finalu LP.
![]()
Poenta je ovo što @miki napisa u ovih nekoliko postova.Nemojte tražiti opravdanja za one nesretnike tamo gdje ih nema.
Preloše se igra, previše igrača ne može da uhvati formu ili igra toplo-hladno da bi se izdvojilo samo nekoliko imena, koja će se jahati svakodnevno otkako je počela sezona.
Barem prema do sada ispisanom. Najveći su problem užasni Paco, koji je došao kao stroga rezerva, i Gomes.