AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

badel62
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la badel62 » 08 feb 2017, 22:54

A daj ljudi jel moguće ovo hahahah
FK Sarajevo !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 feb 2017, 22:54

Sljedeće dvije tekme ce puno toga reci jer igramo protiv direktnih konkurenata za LE.
Halalite al moram ovo napisati, Poli odličan bio :)
Montela protiv Lazia treba izvesti Gerarda, Ocamposa i Susa iza napadača.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 feb 2017, 22:55

Kaze komentator ova pobjeda Milana je Bologni bolnija nego poraz od Napolia. :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

savicevic
Kontakt:

Post Postao/la savicevic » 08 feb 2017, 22:55

Eto zasto navijam za svetinju kao sto je Grande Milan. Forza Milan fino alla morte!!!
Zadnja izmjena: savicevic, dana/u 08 feb 2017, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.

https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 feb 2017, 22:55

Nemam riječi, kad su dali gol radovao sam se ko malo dijete :plac:

Ova pobjeda je prekretnica i još jednom ponavljam kako Montella radi lavovski posao, skroz im je drugo razmišljanje, prije smo skidali gaće , ali sad se svako bori za grb Milana i koliko god me nerviraju i koliko su god ograničeni i nekim situacijama glupi, imaju moju podršku. Ne mogu vjerovati kakva pobjeda, nikad ovo u životu nisam doživio. Gerard :bow:

Gomez i Vangioni su vrlo dobro odigrali i imam osjećaj da bi Gomez bio duplo bolji od Palette kad bi uvezao 5 utakmica zaredom :kafa:

FM!!!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 08 feb 2017, 22:58

Ovo je ona utakmica koja ti moze dati krila za ostatak prvenstva. Nadam se da ce se to desiti...
Sa 2 igraca manje nije lahko nikog pobjediti, u bilo kojoj ligi... tako da ovo je zaista veliki podvig i nadam se vjeta u ledja...

FORZA MILAN

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 feb 2017, 22:59

Kao najavljeno 0-1 na guzove :D

Valjalo je se iscupat iz mini-krize i sprijeciti niz od 4 poraza u Serie A, sto se nije desilo jos od davne 1986-e.
Ovaj iznad sto pise da se ubije Donadoni itd haj razligu i smiri dozivljaj, Donadoni je legenda Milana.

Paletta proba oborit rekord crvenih u jednoj sezoni :lolno:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 feb 2017, 23:01

Sad dobro razmislite i smislite koga ćete pljuvati sljedeću utakmicu, možda taj riješi taj susret. Jeste Pašalić fulao neke šanse ali se jedini i nalazio u njima. Uz toliko srca i zalaganja ovoj ekipi trebi barem jedan veznjak koji uistinu zna da veže linije. Ne znam kad će to odgovorni ljudi da vide.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 08 feb 2017, 23:08

celikmilan je napisao/la:Sad dobro razmislite i smislite koga ćete pljuvati sljedeću utakmicu, možda taj riješi taj susret. Jeste Pašalić fulao neke šanse ali se jedini i nalazio u njima. Uz toliko srca i zalaganja ovoj ekipi trebi barem jedan veznjak koji uistinu zna da veže linije. Ne znam kad će to odgovorni ljudi da vide.
Pa to fali Milanu od kako je otisao Pirlo

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 feb 2017, 23:10

Ja ne znam da li znate, ali Bologna je jedini grad u Italiji gdje je kosarka popularnija od fudbala, tako da mislim da ce ovaj poraz vec sutra zaboraviti ;D

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 feb 2017, 23:12

Znam da to fali kao i svi mi ali oni koji to trebaju da znaju ne znaju.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 feb 2017, 23:21

Montela da sam na tvom mjestu sljedeću tekmu mi Paleta i Kuco nebi minute odigrali

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 feb 2017, 23:28

Biankocelestini jel vas strah! Pardon ovo je trebalo napisati u jednini jer samo jedan lazial visi na ovom forumu.
Kako stvari stoje Poli nam počinje u veznom redu sljedeću tekmu!
Slogan Milana ove sezone komotno može biti "igru briši, bodove piši".

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 feb 2017, 00:19

Kakva je ovo kolektivna euforija braćo? :hmmmmm:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 feb 2017, 00:48

pa mora biti malo euforije poslije mjesec dana loših rezultata, to si ti samo ljubomoran jer si propustio utakmicu :tralala:

realno ekipa je za qrac, čekamo tu zvaničnu prodaju kluba, ali eto utakmica je bila takva ludnica da te malo mora ponijeti euforija, fino je vidjeti da su ostale neke naznake pobjedničkog mentaliteta u milanu.

al' radujmo se do ponedjeljka, dok nas fašisti ne rastave na proste atome :mrgreen: i još poslije toga slijede fiorentina i sasulo, jadna ti majka :facepalm: pa se malo odmoriš, pa idu juventus i čuvena bratska genoa :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 feb 2017, 00:51

Propustio sam fudbalsku poslasticu, klasik sezone :mrgreen:

Vidiš kad smo kod te probaje, u petak je lafo ta prodaja, zaboravila gamad odgoditi (možda sutra prolongiraju), vidjet ćemo kakvu će nam igranku spremiti za petak :D

A izvlačimo herojski remi na Olimpicu sa C timom :salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 feb 2017, 00:58

“It was difficult to hold in emotions after a game like this. It’s a great victory that is worth more than three points, as it proves this is a team with a soul, heart and balls too,” the Coach told Sky Sport Italia.

“We needed this to show ourselves that this spirit was within us and it was a victory earned with sheer determination.

“Naturally during the season there are peaks and troughs, but our biggest problem was a lot of injuries and defeats in quick succession, freakish defeats, because the one with Udinese you lose once a year.

“Those results made it look as if Milan were losing their way, but we absolutely were not. The results were bad, not the performances.

“I told the lads at half-time that this was a game that needed to be a turning point and it’s what I saw. I’d seen teams down to 10 men turn games around, but winning with nine men was even more extraordinary.

“I want to compliment Andrea Poli, as in a moment of great difficulty he was absolutely essential today and helped out every single teammate.

“He had an injury too, so we were basically down to eight and a half men, but he worked so hard and I wanted to single him out for praise.”
Montelline riječi poslije utakmice

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 feb 2017, 01:09

šta je ba nekstteren, čim se suserica povukao u mišju rupu zadnjih mjesec dana, tako si i ti promjenio avatar :tralala:

yebajiga postao susko kao šaravi, uvijek znaš šta će napraviti... ako se malo ne dohaviza i promjeni stil igre (a mislim da je sa onakvom tehnikom to moguće, samo je pitanje može li), ne gine mu klupa iduće sezone.
ali bome kad imaš đerara i jacka, ne trebaš se mnogo brinuti oko krila.

što se tiče prodaje kluba, mislim da je došao kraj toj agoniji, ali ono stvarno :mrgreen: pa i neka odgode koji qurac, opet se ima fore do jula/avgusta, taman da kinezi fino skockaju ekipu.
dovoljno bi bilo samo dva veznjaka promjeniti, ovo ostalo mogu komotno sve isto ostaviti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 09 feb 2017, 01:19

Svaka čast za Milan bez obzira na sve. :thumbup:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 feb 2017, 01:22

Ma daj Rope nije do tog :mrgreen:

Kakav god da je trenutno je i najbolji Milanov igrač što i statistika kaže i opet je danas imao par dobrih asistencija koje nisu pretvorene u gol :kafa:

Da zabija i asistira svake sedmice zvao bi se Messi, ali pitanje je hoće li otkupiti Gerarda i hoće li se Jack vratiti onako kako on zna biti.

Ako nam je Suso najveći problem, super onda :njanjanja:

Čitam za prijelazni rok imaju između 120-130 miliona i da će kupiti par klasnih igrača, a ne više prosjecnih.

Živi bili pa vidjeli :thumbup:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Maestro^^, memaga i 10 gostiju.