The new Bayern Munich kit
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

i biti
Takvim pomaže ovo
da bi se osjećali ovako 
za naredni susret protiv Schalkea i onda nazdraviti 

, ah, da, da kažem Zdeni da nije
u pravu.

@gero, opet je poceo, reagujneno#4 je napisao/la:Samo da pozdravim fanove mog najdrazeg kluba, i da kazem da iako nista ovdje ne pisem da sve procitam, jedina tema koju aktivno pratim sto se tice fudbala uz onu Uniteda, zbog Fergija![]()
![]()
..
P.S. Htjeli ne htjeli morat ce sad pojacanje na stoperu da dovedu...
samo za tvoju dusu pa ti vidi ko je na pravom mjestu u pravo vrijemeeffe_sa je napisao/la:) i kakvi milito, liedson i ostali napadaci kad ih neko pocne hvalit, kad pogledas raula, ruuda i slicne vidis pravu svjetsku klasu, jer nije napadac koji oblijece ko ptica oko lopte, il kakav bumbar (primjer robinha), nego onaj koji zna biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i spremi loptu u gol...takav instinkt za gol ima jos i maakay , taj covjek je isto znao da se ne vidi nikako pa odjednom zabije gol
Reci o kojim se igračima radi. Pazi, Raul i Ruud su kompletniji igrači od Inzaghija, ali sasvim sigurno nemaju bolji osjećaj za gol. Na spominjanje Roya Makaaya u ovom kontekstu sam se od srca nasmijao.Nail for Real je napisao/la:@monolog, pogledaj malo bolje, otkrices bar trojicu![]()
Raul, Ronaldo(debeli) i Kluivert. Po meni su ovo napadaci koji imaju bolji osjecaj za gol. Inzaghi od 10 sansi , 2 iskoristi udarcem, od te dvije jednu je u ofsajdu.Monolog je napisao/la:Reci o kojim se igračima radi. Pazi, Raul i Ruud su kompletniji igrači od Inzaghija, ali sasvim sigurno nemaju bolji osjećaj za gol. Na spominjanje Roya Makaaya u ovom kontekstu sam se od srca nasmijao.Nail for Real je napisao/la:@monolog, pogledaj malo bolje, otkrices bar trojicu![]()
Ja stvarno ne znam šta si ti gledao pa govoriš za Inzaghija da iskorištava mali broj prilika. To je čovjek koji će se tako dobro snaći i pertlom dati gol ako je potrebno. Da, visi u offsideu, to je njegov način igre, ali ne znam da li primjećuješ njegovo kretanje u šesnaestercu prilikom centaršuteva njegovih suigrača.Nail for Real je napisao/la: Raul, Ronaldo(debeli) i Kluivert. Po meni su ovo napadaci koji imaju bolji osjecaj za gol. Inzaghi od 10 sansi , 2 iskoristi udarcem, od te dvije jednu je u ofsajdu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.