U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
odlićan
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Zasto mustafica opet nema na spisku juniora? O kojim se to papirima radi kod njega?
Mustedanagić na posudbi u Dukli iz Praga.
http://www.fkdukla.cz/clanek.asp?id=Na- ... nagic-4532
Sta je ovo, memija prelazi u vejle, druga danska liga
Jos novinar u tekstu hladno napisao, da memija svojim partijama već dugo privlači pažnju ino klubova. Super klub je privukao, nema šta
Jos novinar u tekstu hladno napisao, da memija svojim partijama već dugo privlači pažnju ino klubova. Super klub je privukao, nema šta
A ti vjerujes jel sta pisu vrli bosanskohercogovacki novinari?dino-92 je napisao/la:Sta je ovo, memija prelazi u vejle, druga danska liga![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Znam ja vrlo dobro sta se sve piše. Ali u članku o memiji nema nikakvih upitnika, sumnji ili slično, nema fraza tipa vjerovatno će preći, fali jos potpis... nego je novinar napisao da je to gotova stvar. Da nije tako, nebi ni pisao.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:42, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.vejle-boldklub.dk/index.php? ... ewsId=8911sajo10 je napisao/la:A ti vjerujes jel sta pisu vrli bosanskohercogovacki novinari?dino-92 je napisao/la:Sta je ovo, memija prelazi u vejle, druga danska liga![]()
Jos novinar u tekstu hladno napisao, da memija svojim partijama već dugo privlači pažnju ino klubova. Super klub je privukao, nema šta![]()
Sta bi od Duljevica u Eintrachtu? Kako ono rece Kovac, nesto u stilu nikad cuo za tog igraca il sta vec. Pa ono za Karacica, na kraju zavrsi u Adanasporu. Itd itd. Jedan prijedlog, sve sto vidite i procitate na portalima uzmite sa rezervom, lakse ce vam/ti biti haha
Evo i sa oficijelne stranice potvrda... Jest da ne znam danski, ali koliko mogu razumjeti, potpisao je do 2020 godine
PerryFred je napisao/la:Mustedanagić na posudbi u Dukli iz Praga.
I prva utakmica i odmah go danas
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Suljic u 84. usao u igru protiv Juventusa.
Veletalenat Kemil Festic koji je godinu dana bio gotovo standardan clan U21-repke, potpisao je za Zug 94, inace tim koji se takmici u cetvrtoj ligi Svicarske. Samo naprijed Kemile, Darko je uz tebe!
Ovaj parmak je igrao ispred Riada Bajica.sajo10 je napisao/la:Veletalenat Kemil Festic koji je godinu dana bio gotovo standardan clan U21-repke, potpisao je za Zug 94, inace tim koji se takmici u cetvrtoj ligi Svicarske. Samo naprijed Kemile, Darko je uz tebe!![]()
![]()
Kamil Festic, zaboravljeni as.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Suljic igrao za Crotone veceras
U17 repka pobjedila Crnu Goru u prijateljskoj utakmici 3:0
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ima li negdje izvještaj ?TMovac je napisao/la:U17 repka pobjedila Crnu Goru u prijateljskoj utakmici 3:0
Nemam pojma, ja sam pratio preko sofascore aplikacije. doduse samo rezultat. Nisu bile ni postave ni strijelci ni nistakaladze je napisao/la:Ima li negdje izvještaj ?TMovac je napisao/la:U17 repka pobjedila Crnu Goru u prijateljskoj utakmici 3:0
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
U vecini slucajeva izbace izvjestaj tek pred vece. Bravo djeco!
Jasmin Kršić (Željezničar), Matej Perković (Široki Brijeg), Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Zvezdra, Srbija), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Armin Imamović (Sarajevo), Armin Crnkić (Stuttgart, Njemačka), Enio Zilić (Željezničar), Marko Brkić (Crvena Zvezda, Srbija), Emir Sejdović (FSV Frankfurt, Njemačka), Rijad Sadiku (Sarajevo), Eldin Omerović (Sloboda), Mateo Božić (Zrinjski), Dino Samuel Kurbegović (Mainz 05, Njemačka), Milan Savić (Crvena Zvezda, Srbija), Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Đani Salčin (Sarajevo), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Ahmed Hasanović (Željezničar), Adis Mujkic (Stromsgodset, Norveška), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Abdula Džafo (St. Polten, Austrija), Mirza Omić (Sloboda).
Prvi od dva zakazana prijateljska susreta između kadetskih selekcija BiH i Crne Gore odigran je danas u Podgorici, a izabranici Sakiba Malkočevića su pobijedili sa 3:0.
Savić je doveo bh kadete do prednosti u 16’, a Imamović je pogodio za 2:0 u 30’. Crnogorski reprezentativac Babić je u sudijskoj nadoknadi utakmice zatresao sopstvenu mrežu za konačnih 3:0 u korist „U-17“ reprezentacije BiH.
Drugi susret će biti odigran 16. februara u 11.00 sati, takođe u Podgorici.
Crna Gora-Bosna i Hercegovina 0:3 (0:2)
Podgorica, Trening kamp Fudbalskog saveza Crne Gore.
Sudija: Đorđije Ćalić (Crna Gora).
Golovi: 0:1 Savić (16’), 0:2 Imamović (30’), 0:3 Babić (80'+2 autogol).
Žuti kartoni: Jašarović (Crna Gora), Šikanjić (BiH).
Crna Gora: Balša Popović, Adnan Jašarović (Jonathan Drešaj), Bojan Roganović (Nemanja Petrović), Srđan Krstović (Ivan Mićunović), Anto Babić, Miloš Brnović (Nikola Stanišić), Sergej Grubač (Vasko Stojković), Petar Pavlićević (Nikola Tripković), Velimir Vlahović, Danilo Pešukić (Marko Rakonjac), Nikola Krstović. Selektor: Boris Miličković.
Bosna i Hercegovina: Jasmin Kršić, Dobrica Tegeltija (Enio Zilić), Dino Kurbegović (Ahmed Hasanović), Rijad Sadiku (Nemanja Vještica), Jusuf Gazibegović, Marko Brkić (Mateo Božić), Stefan Santrač (Armin Crnkić), Milan Šikanjić (Elvis Mehanović), Armin Imamović (Domagoj Marušić), Milan Savić (Adis Mujkić), Abdulah Džafo (Eldin Omerović). Selektor: Sakib Malkočević.
Savić je doveo bh kadete do prednosti u 16’, a Imamović je pogodio za 2:0 u 30’. Crnogorski reprezentativac Babić je u sudijskoj nadoknadi utakmice zatresao sopstvenu mrežu za konačnih 3:0 u korist „U-17“ reprezentacije BiH.
Drugi susret će biti odigran 16. februara u 11.00 sati, takođe u Podgorici.
Crna Gora-Bosna i Hercegovina 0:3 (0:2)
Podgorica, Trening kamp Fudbalskog saveza Crne Gore.
Sudija: Đorđije Ćalić (Crna Gora).
Golovi: 0:1 Savić (16’), 0:2 Imamović (30’), 0:3 Babić (80'+2 autogol).
Žuti kartoni: Jašarović (Crna Gora), Šikanjić (BiH).
Crna Gora: Balša Popović, Adnan Jašarović (Jonathan Drešaj), Bojan Roganović (Nemanja Petrović), Srđan Krstović (Ivan Mićunović), Anto Babić, Miloš Brnović (Nikola Stanišić), Sergej Grubač (Vasko Stojković), Petar Pavlićević (Nikola Tripković), Velimir Vlahović, Danilo Pešukić (Marko Rakonjac), Nikola Krstović. Selektor: Boris Miličković.
Bosna i Hercegovina: Jasmin Kršić, Dobrica Tegeltija (Enio Zilić), Dino Kurbegović (Ahmed Hasanović), Rijad Sadiku (Nemanja Vještica), Jusuf Gazibegović, Marko Brkić (Mateo Božić), Stefan Santrač (Armin Crnkić), Milan Šikanjić (Elvis Mehanović), Armin Imamović (Domagoj Marušić), Milan Savić (Adis Mujkić), Abdulah Džafo (Eldin Omerović). Selektor: Sakib Malkočević.
Bijeljina evo vec nekoliko godina dobija domacinstvo mladi selekcija (muski i zenski). Elitni krug U17 ce se igrati izmedju 23 - 28 marta na Gradskom stadion Bijeljina i na stadionu u Etno Selu Stanisici.
Raspored:
23 mart 2017, 15:00: Slovenija - BiH (Stadion Etno Selo Stanisici)
25 mart 2017, 15:00: BiH - Ceska Republika (Stadion Etno Selo Stanisici)
28 mart 2017, 15:00: BiH - Engleska (Gradskio stadion Bijeljina)
* * *
Usput, danas je U17 remizirala bez golova protiv Crne Gore.
Raspored:
23 mart 2017, 15:00: Slovenija - BiH (Stadion Etno Selo Stanisici)
25 mart 2017, 15:00: BiH - Ceska Republika (Stadion Etno Selo Stanisici)
28 mart 2017, 15:00: BiH - Engleska (Gradskio stadion Bijeljina)
* * *
Usput, danas je U17 remizirala bez golova protiv Crne Gore.
Raspored elitnog kruga U19-selekcije:
22 mart 2017, 16:00: BiH - Francuska (Stade Jules Ladoumègue, Romorantin-Lanthenay)
24 mart 2017, 16:30: Izrael - BiH (Stade Jules Ladoumègue, Romorantin-Lanthenay)
27 mart 2017, 19:00: Bugarska - BiH (Stade Municipal, Vineuil)
22 mart 2017, 16:00: BiH - Francuska (Stade Jules Ladoumègue, Romorantin-Lanthenay)
24 mart 2017, 16:30: Izrael - BiH (Stade Jules Ladoumègue, Romorantin-Lanthenay)
27 mart 2017, 19:00: Bugarska - BiH (Stade Municipal, Vineuil)