NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 07 feb 2017, 22:47

bihacusrcu1 je napisao/la:sve je ovo super ali dosta je posla je pred svima...klub ce stati na zdrave noge i mislim da nas ocekuje jedna predivna prica Pod Boricima...sto se tice igrackog kadra to je sad dosta siromasno ali pregovara se ekrom,topicem,jakupovicem i kantarom i to bi u narednim danima moglo biti rjeseno
Koji Jakupovic onaj što brani za Hull City ? :mrgreen: jbg sad smo privatni klub ima se može se :thumbup:

Salim se valjda bude šta od ovih mahalski :pray:

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 07 feb 2017, 22:52

sto je igrao u podgrmeca pa u rudaru iz prijedora
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 feb 2017, 23:07

Kakav privatni klub, pa ne prodaje se klub nego ulazi investitor. Nije to isto.
Jedinstvo je klub svih građana Bihaća i uvijek će biti.

Igrački kadar jeste siromašan ali da je izgurati ovu polusezonu pa će biti bolje sigurno...
Zadnja izmjena: harden, dana/u 08 feb 2017, 06:38, ukupno mijenjano 2 puta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 07 feb 2017, 23:42

harden je napisao/la:Kakav privatni klub, pa ne prodaje se klub nego ulazi investitor. Nije to isto.

Igrački kadar jeste siromašan ali da je izgurati ovu polusezonu pa će biti bolje sigurno...
Pa zato se mijenja statut da bi se klub mogao privatizovati, jer po statutu Jedinstvo je klub grada Bihaća, kada se to promjeni bice klub toga arapa ili na koga se vec prebacuje to.
Bar ja mislim da je to tako, neka me ispravi neko ako pogresno mislim.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 08 feb 2017, 01:36

nokee95 je napisao/la:
harden je napisao/la:Kakav privatni klub, pa ne prodaje se klub nego ulazi investitor. Nije to isto.

Pa zato se mijenja statut da bi se klub mogao privatizovati, jer po statutu Jedinstvo je klub grada Bihaća, kada se to promjeni bice klub toga arapa ili na koga se vec prebacuje to.
Bar ja mislim da je to tako, neka me ispravi neko ako pogresno mislim.
Klub se ne može privatizovat jer je zakonom to zabranjeno.Prvo se mora mijenjat zakon o sportu pa bi se onda klub mogao privatizovat.Ma da opet bez obzira na sve u ovoj državi je sve moguće.Tako je Tan većinski vlasnik FK Sarajeva dok u papirima stoji drugačije.Znam da je nešto tako slično.Neka me ispravi neko ako grijesim.

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 08 feb 2017, 13:52

Ne pusta se jos uvijek nista u javnost jer se stvarno ljudi bore da se sto brze odrzi skupstina, ljudi se polahko upoznavaju sa novim statutom koji je skoro gotov. Kako cujem nacelnik je prezadovoljan izgledom novog statuta i rekao je da ce kupiti odredjene glasove i obavezat se ulaganjem u klub na godisnjoj bazi sa investitorom da bi klub ostao i gradski jednim djelom. Naravno investitor ce imati vecinu od oko 70% na skupstini. Prva faza bi valjda bila na osnovu dogovora pravljanje jednog terena sa plasticnom travom a zauzvrat nacelnik bi dao dobar dio zemlje pored stadiona za pravljenje shoping centra i novih klupskih prostorija. Ove postojece prostorije bi se skroz napravile kao sobe, restoran i objekat za igrace koji bi doazili van Bihaca te za omladince od kojih se najvise ocekuje. Ja stvarno i dalje ne mogu da vjerujem ali kada sam dobio potvrdu od doticnog iz Bihaca, poceo sam da placem od radosti. Ovo je ono za sto smo se borili 15 godina l, ovo je ono zbog cega ce se ziviti. Pada, NASE JEDINSTVO!

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 08 feb 2017, 16:13

SNSa je napisao/la:Ne pusta se jos uvijek nista u javnost jer se stvarno ljudi bore da se sto brze odrzi skupstina, ljudi se polahko upoznavaju sa novim statutom koji je skoro gotov. Kako cujem nacelnik je prezadovoljan izgledom novog statuta i rekao je da ce kupiti odredjene glasove i obavezat se ulaganjem u klub na godisnjoj bazi sa investitorom da bi klub ostao i gradski jednim djelom. Naravno investitor ce imati vecinu od oko 70% na skupstini. Prva faza bi valjda bila na osnovu dogovora pravljanje jednog terena sa plasticnom travom a zauzvrat nacelnik bi dao dobar dio zemlje pored stadiona za pravljenje shoping centra i novih klupskih prostorija. Ove postojece prostorije bi se skroz napravile kao sobe, restoran i objekat za igrace koji bi doazili van Bihaca te za omladince od kojih se najvise ocekuje. Ja stvarno i dalje ne mogu da vjerujem ali kada sam dobio potvrdu od doticnog iz Bihaca, poceo sam da placem od radosti. Ovo je ono za sto smo se borili 15 godina l, ovo je ono zbog cega ce se ziviti. Pada, NASE JEDINSTVO!
Odlicne vijesti :thumbup:
Ja isto ne mogu vjerovati da se ovo sve tako brzo okrenulo na pozitivu?? :opaopa: :bow:

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 08 feb 2017, 17:20

Jedino se ovdje prica o tome, tako da sve je to nepouzdano i rekla kazala nivo...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 feb 2017, 17:23

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Jedino se ovdje prica o tome, tako da sve je to nepouzdano i rekla kazala nivo...
Pa i nije bas da je rekla kazala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 feb 2017, 17:23

BIHfAnatiC86 je napisao/la:Jedino se ovdje prica o tome, tako da sve je to nepouzdano i rekla kazala nivo...
Odeš nekad na stadion pa se uvjeriš da ovdje zaista ima nečega i da se radi na tome a nije šupljak obični ;).
Ja dok sam neki dan pratio trening, Abid je bio sa arapima u restoranu. Ne kažem da sve što je rečeno ovdje da je istina ali nešto se dešava sigurno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 feb 2017, 19:20

Vi klub hocete prodat arapima ili ?
!

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 08 feb 2017, 19:27

Kad bi mogla biti održana sljedeća skupština? Šta se šuška po Bihaću, koji obim ulaganja očekujete?

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 08 feb 2017, 20:05

bambus je napisao/la:Vi klub hocete prodat arapima ili ?
Ne moze se prodati klub. Radimo isto kao Velez sa vasim gazdom, Sarajevo sa Tanom, zeljo sa Misimovicem. To su veliki investitori koji ce imati koristi i koji ce dati sredstva za bolje sutra.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 feb 2017, 21:53

Kada smo mi pisali o ovome napadose nas.(da ne rovim postove odavdje sada )
Moracu sa drugom Probisvjetom tuziti par forumasa ovdje :mrgreen:
I pokusali su zbog ovog ugasiti klub na brzinu ali haman cete se izvuc.
Ali daleko je to od gotovog cuvajte se. :bih:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 feb 2017, 22:03

solinas je napisao/la:Kada smo mi pisali o ovome napadose nas.(da ne rovim postove odavdje sada )
Ti o kome si pisao nisu ovi sigurno jer je.ovo.staro mjesec dana, a klub niko ne moze ugasiti dok je onakvih navijača kojima treba kapu skinuti!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 feb 2017, 22:14

Pantelija je napisao/la:
solinas je napisao/la:Kada smo mi pisali o ovome napadose nas.(da ne rovim postove odavdje sada )
Ti o kome si pisao nisu ovi sigurno jer je.ovo.staro mjesec dana, a klub niko ne moze ugasiti dok je onakvih navijača kojima treba kapu skinuti!
Dobro upravu si ti pasa moj :).
Kako god sretno ljudima i da Krajina i Bihac se dignu iz pepela.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 feb 2017, 22:27

Pa brat moj lijepi znam o čemu pričam :)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 feb 2017, 22:34

Da to sve bude istina. Puno stvari se prica a niko ne potvrdjuje. Nesto cujem da bi mozda cizma mogao nazad hajde arapi kad ne mozemo sami sebi pomoci pomozite vi :D :D

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 09 feb 2017, 12:00

nebeskasila je napisao/la:Da to sve bude istina. Puno stvari se prica a niko ne potvrdjuje. Nesto cujem da bi mozda cizma mogao nazad hajde arapi kad ne mozemo sami sebi pomoci pomozite vi :D :D
Cizma je postao kapiten Rudara tako da on njegovog povratka nema ništa

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 feb 2017, 16:50

Kakvi su se sada turci pojavili bgm još malo pa će i kinezi svi trče da ulože u Jedinstvo... bacanje bombi na kraju svi kažu znat će se do kraja mjeseca :roll:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.