A i činjenica da je najbliži semafor od njega udaljen osam hiljada kilometara svakako pomaže

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj da se tješiš.Ima nas i u Sarajevu što ne plaćamo kaznerasavoje je napisao/la:Konkurenciju priznajem samo iz Sa. Koliko semafora ima Gz a koliko Sa? O zebrama da i ne pricam. Ma hajte molim vas.
Probudi se, prosla je 2016.Donnie Darko je napisao/la:Da ih vidim, i da ih kulturno izignorišem
Ko još ima vremena za semafore u 2016.
To je bilo u 2016.Mokes je napisao/la:Probudi se, prosla je 2016.Donnie Darko je napisao/la:Da ih vidim, i da ih kulturno izignorišem
Ko još ima vremena za semafore u 2016.
Banovalo ihlegenda reala je napisao/la:Sta ovo nema knjizevnika
Bosniacum Lilium je napisao/la:Banovalo ihlegenda reala je napisao/la:Sta ovo nema knjizevnika
Kad bi nas ljudi uporedili, rekli bi da sam ja starijirasavoje je napisao/la:Ti mali kad porastes, pricat cemo.
Šta misliš iz kojeg je Sandžakog sela porijeklom Doni? Moć mu se omilila na prvuBosniacum Lilium je napisao/la:Banovalo ihlegenda reala je napisao/la:Sta ovo nema knjizevnika
To ti drago što se bližiš ulasku u 4 decenijurasavoje je napisao/la:To dok smo jos bili u pelenama.
Nisam, samo ja izgledam starijelegenda reala je napisao/la:Zamjenio si ti nju s nekim, ustipce ti je stara ko Grcka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.