MARIĆU OTKAZ, JAGODIĆ NOVI TRENER
Moderator/ica: vlakanje
& $ је 120 000 $ & пара,? - ' ту " " ? џепа $ $ " &.Ј...% паре & $ су паре ?,& $ $ нас у ?.Stole iz Bora je napisao/la:Cini mi se da Maric ima klauzulu u ugovoru u slucaju da ga otjeraju prije isteka vremena. Rijec je o cifri od 120.000 KM koje bi mu Borac morao isplatiti. Zako mi rece jaran iz BL pa ako on laze mene lazem i ja sa ovim postom.
Svaka cast, ako kod vas pare nisu problem. Neka je barem nekom dobro ..deep in the night je napisao/la:& $ је 120 000 $ & пара,? - ' ту " " ? џепа $ $ " &.Ј...% паре & $ су паре ?,& $ $ нас у ?.
deep in the night je napisao/la:& $ је 120 000 $ & пара,? - ' ту " " ? џепа $ $ " &.Ј...% паре & $ су паре ?,& $ $ нас у ?.Stole iz Bora je napisao/la:Cini mi se da Maric ima klauzulu u ugovoru u slucaju da ga otjeraju prije isteka vremena. Rijec je o cifri od 120.000 KM koje bi mu Borac morao isplatiti. Zako mi rece jaran iz BL pa ako on laze mene lazem i ja sa ovim postom.
a u dusi veliko srce BosanskoVlado PD je napisao/la:Ognjen Vranjes veliki covek, na sred maximira veceras posle pobede skida dres a ispod majca s grbom Delija i grb Zvezde, neprocenjivo, hvala ti Ogi!
Esii TM87 je napisao/la:a u dusi veliko srce BosanskoVlado PD je napisao/la:Ognjen Vranjes veliki covek, na sred maximira veceras posle pobede skida dres a ispod majca s grbom Delija i grb Zvezde, neprocenjivo, hvala ti Ogi!
To stalno radi na kraju tekme nista novoVlado PD je napisao/la:Ognjen Vranjes veliki covek, na sred maximira veceras posle pobede skida dres a ispod majca s grbom Delija i grb Zvezde, neprocenjivo, hvala ti Ogi!
Ne znam dal radi jer ne pratim Moldavijsku ligu, al ovo veceras je imalo posebnu tezinu, bravo Ogi care, jos jednom ponavljam!Devil je napisao/la:To stalno radi na kraju tekme nista novoVlado PD je napisao/la:Ognjen Vranjes veliki covek, na sred maximira veceras posle pobede skida dres a ispod majca s grbom Delija i grb Zvezde, neprocenjivo, hvala ti Ogi!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.