The new Bayern Munich kit

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

umjesto sto nekome ovdje solis pamet.
  umjesto sto nekome ovdje solis pamet. 

i biti
 i biti  Takvim pomaže ovo
 Takvim pomaže ovo  da bi se osjećali ovako
 da bi se osjećali ovako 
 za naredni susret protiv Schalkea i onda nazdraviti
 za naredni susret protiv Schalkea i onda nazdraviti 

, ah, da, da kažem Zdeni da nije
, ah, da, da kažem Zdeni da nije  u pravu.
 u pravu.

..
 ..@gero, opet je poceo, reagujneno#4 je napisao/la:Samo da pozdravim fanove mog najdrazeg kluba, i da kazem da iako nista ovdje ne pisem da sve procitam, jedina tema koju aktivno pratim sto se tice fudbala uz onu Uniteda, zbog Fergija

..
P.S. Htjeli ne htjeli morat ce sad pojacanje na stoperu da dovedu...

samo za tvoju dusu pa ti vidi ko je na pravom mjestu u pravo vrijemeeffe_sa je napisao/la:) i kakvi milito, liedson i ostali napadaci kad ih neko pocne hvalit, kad pogledas raula, ruuda i slicne vidis pravu svjetsku klasu, jer nije napadac koji oblijece ko ptica oko lopte, il kakav bumbar (primjer robinha), nego onaj koji zna biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i spremi loptu u gol...takav instinkt za gol ima jos i maakay , taj covjek je isto znao da se ne vidi nikako pa odjednom zabije gol
 a mozes i potpisano pogledati., pritom i ja volim i hvalim Raula jer je legendaran i jedan od najvecih, da i dan danas ima nevjerovatan instinkt za gol
 a mozes i potpisano pogledati., pritom i ja volim i hvalim Raula jer je legendaran i jedan od najvecih, da i dan danas ima nevjerovatan instinkt za gol  

Reci o kojim se igračima radi. Pazi, Raul i Ruud su kompletniji igrači od Inzaghija, ali sasvim sigurno nemaju bolji osjećaj za gol. Na spominjanje Roya Makaaya u ovom kontekstu sam se od srca nasmijao.Nail for Real je napisao/la:@monolog, pogledaj malo bolje, otkrices bar trojicu
Raul, Ronaldo(debeli) i Kluivert. Po meni su ovo napadaci koji imaju bolji osjecaj za gol. Inzaghi od 10 sansi , 2 iskoristi udarcem, od te dvije jednu je u ofsajdu.Monolog je napisao/la:Reci o kojim se igračima radi. Pazi, Raul i Ruud su kompletniji igrači od Inzaghija, ali sasvim sigurno nemaju bolji osjećaj za gol. Na spominjanje Roya Makaaya u ovom kontekstu sam se od srca nasmijao.Nail for Real je napisao/la:@monolog, pogledaj malo bolje, otkrices bar trojicu

Ja stvarno ne znam šta si ti gledao pa govoriš za Inzaghija da iskorištava mali broj prilika. To je čovjek koji će se tako dobro snaći i pertlom dati gol ako je potrebno. Da, visi u offsideu, to je njegov način igre, ali ne znam da li primjećuješ njegovo kretanje u šesnaestercu prilikom centaršuteva njegovih suigrača.Nail for Real je napisao/la: Raul, Ronaldo(debeli) i Kluivert. Po meni su ovo napadaci koji imaju bolji osjecaj za gol. Inzaghi od 10 sansi , 2 iskoristi udarcem, od te dvije jednu je u ofsajdu.

!
 ! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.