FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 avg 2010, 00:04

slika

The new Bayern Munich kit :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 02 avg 2010, 00:27

@Brnjoo
Ne znam kako sada mozes postavljati neke videe Raula, kad cijelo vrijeme govoris da on nije neki igrac i da te boli briga sto je otisao iz Reala. Siguran sam da si jedan od onih navijaca koji su poceli navijati za Real dolaskom Ronalda, Kake... Pretpostavljam da kada ti neko spomene Galaktikose, ti posmislis na navedene igrace.
Pljujes takvu legendu kao sto je Raul, a sad cim da gol, ti se javljas. Iskreno, povracalo mi se od tvojih postova u kojim si na temi Reala govorio o Raulu, ali nisam htio nista da pisem, da vas ne ometam... A ti... :?

@El_7
Zar svarno ne mislis da si premlad (da ne kazem balav) da nekog nazivas debilnim? Preporucio bih ti da se igras u pijesku, da gledas crtane filmove, sakupljas slicice i salvetice :mrgreen: umjesto sto nekome ovdje solis pamet.

@Gero daj ocisti nam temu od ovih zalutalih likova, koji nemaju drugog cilja osim provokacije pravih navijaca i poznavaoca fudbala. ;)

Sto se tice danasnje utakmice, rezultat je po meni ocekivan. Bilo je tu dobrih stvari, neki momci su pokazali da ce se na njih u buducnosti moci racunati. Kao sto su i kolege prije mene naveli, nekako se izdvaja Mujic. Momak ima talenta i mogao bi postati i vazan clan Bayerna.
Danas se dokazalo da je Schalke bolji od trece ekipe Bayerna, upravo onoliko koliko je Bayernova prva ekipa jaca od Schalkea. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 01:03

Jao ovih iz Hale slika slika
Treba zapaliti jednuslika i biti slika Takvim pomaže ovo slika da bi se osjećali ovako slika

Treba pripremiti slika za naredni susret protiv Schalkea i onda nazdraviti slika
Ako nas opet počnu daviti, ima rješenja za to slika

Nego, gdje smo stali, da se sjetim dok nisam slika, ah, da, da kažem Zdeni da nije slika u pravu.
Ništa mi ne manjka, bitno je da se mi volimo. slika
Vom Jäger zum Gejagten

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 avg 2010, 10:48

HAHAHA kako to geronimo sve slikovito objasni. slika

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 avg 2010, 13:08

Samo da pozdravim fanove mog najdrazeg kluba, i da kazem da iako nista ovdje ne pisem da sve procitam, jedina tema koju aktivno pratim sto se tice fudbala uz onu Uniteda, zbog Fergija :D :D :D ..

P.S. Htjeli ne htjeli morat ce sad pojacanje na stoperu da dovedu...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 avg 2010, 13:12

neno#4 je napisao/la:Samo da pozdravim fanove mog najdrazeg kluba, i da kazem da iako nista ovdje ne pisem da sve procitam, jedina tema koju aktivno pratim sto se tice fudbala uz onu Uniteda, zbog Fergija :D :D :D ..

P.S. Htjeli ne htjeli morat ce sad pojacanje na stoperu da dovedu...
@gero, opet je poceo, reaguj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Evo Drvosjeca se povrijedio, sto je meni drago, uz Kosonju je meni nas najmrzi igrac :D :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2010, 13:17

Povrijedio se jeste, ali niko ne zna tezinu povrede i koliko ce odsustvovati. Ako se pokaze da nije pokidao ligamente, ne bi trebao pauzirati vise od jedne sedmice, ali ako su ned'o Bog ligamenti stradali predvidja se pauza i do nekoliko mjeseci. :shock: :shock:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 avg 2010, 13:24

Meni , je opet zao zbog povrede iako bi donio lose ekipi .koju volim . Nego , brate nije ni on kriv covjek igra sigurno koliko moze najvise je kriva ekipa ljudi koji kupuju igrace . Brate neka dovedu bolje ljude i on ce otici ! :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 avg 2010, 14:15

effe_sa je napisao/la:) i kakvi milito, liedson i ostali napadaci kad ih neko pocne hvalit, kad pogledas raula, ruuda i slicne vidis pravu svjetsku klasu, jer nije napadac koji oblijece ko ptica oko lopte, il kakav bumbar (primjer robinha), nego onaj koji zna biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i spremi loptu u gol...takav instinkt za gol ima jos i maakay , taj covjek je isto znao da se ne vidi nikako pa odjednom zabije gol
samo za tvoju dusu pa ti vidi ko je na pravom mjestu u pravo vrijeme :D a mozes i potpisano pogledati., pritom i ja volim i hvalim Raula jer je legendaran i jedan od najvecih, da i dan danas ima nevjerovatan instinkt za gol ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 avg 2010, 14:20

Kolika fudbalska neznalica moraš biti da stavljaš Milita i Liedsona u isti koš. Pih. A, kada smo već kod osjećaja za gol, ja još ne vidjeh nekog ko je u tome bolji od Inzaghija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 avg 2010, 14:31

@monolog, pogledaj malo bolje, otkrices bar trojicu 8-) ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 avg 2010, 14:36

Nail for Real je napisao/la:@monolog, pogledaj malo bolje, otkrices bar trojicu 8-) ;)
Reci o kojim se igračima radi. Pazi, Raul i Ruud su kompletniji igrači od Inzaghija, ali sasvim sigurno nemaju bolji osjećaj za gol. Na spominjanje Roya Makaaya u ovom kontekstu sam se od srca nasmijao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 avg 2010, 14:41

Monolog je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:@monolog, pogledaj malo bolje, otkrices bar trojicu 8-) ;)
Reci o kojim se igračima radi. Pazi, Raul i Ruud su kompletniji igrači od Inzaghija, ali sasvim sigurno nemaju bolji osjećaj za gol. Na spominjanje Roya Makaaya u ovom kontekstu sam se od srca nasmijao.
Raul, Ronaldo(debeli) i Kluivert. Po meni su ovo napadaci koji imaju bolji osjecaj za gol. Inzaghi od 10 sansi , 2 iskoristi udarcem, od te dvije jednu je u ofsajdu. :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 avg 2010, 14:46

Nail for Real je napisao/la: Raul, Ronaldo(debeli) i Kluivert. Po meni su ovo napadaci koji imaju bolji osjecaj za gol. Inzaghi od 10 sansi , 2 iskoristi udarcem, od te dvije jednu je u ofsajdu. :roll:
Ja stvarno ne znam šta si ti gledao pa govoriš za Inzaghija da iskorištava mali broj prilika. To je čovjek koji će se tako dobro snaći i pertlom dati gol ako je potrebno. Da, visi u offsideu, to je njegov način igre, ali ne znam da li primjećuješ njegovo kretanje u šesnaestercu prilikom centaršuteva njegovih suigrača.
Moradoh Kluiverta staviti pod "povećalo". Svaka čast za njegove udarce glavom, ali njega ne bih stavio na ovu listu. Alan Shearer, recimo, je mnogo bolji od njega, tako da...:D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 14:56

Nalazite se na temi kluba čiji je igrač (bio) Tata za sve Pipe, Muštikle, Ronalde, debele i zubate. :D
Gerd Muller. :P

Tarzan nije ozbiljnije povrijeđen, radi se "samo" o istegnuću članka. Pauza nekih 10-14 dana.
Sreća ili šteta, presudite sami. :?
Vom Jäger zum Gejagten

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 avg 2010, 14:59

Jes , vala Gero rasprava se vodi na nasoj TEMI ! O , nekim drugim igracima koji nikada nisu nosili Dres naseg PONOSA !
Molim , vas o tim igracima komentarisite na temama gdje su oni igrali , ili otvorite neku Temu . Ja , nisam Mod ili admin ali eto to je moja ideja .

Pozdrav BAVARCI . ! :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 15:11

Ma nema veze CoDe, sve je to u žaru diskusije. Momcima ništa ne zamjerim..

Konačno su se vratili reprezentativci sa zasluženog odmora. Svi su trenirali osim Robbena (??) koji je radio individualno u teretani. :(

Evo nekih izjava:

„Ich habe 0,3 Kilo zugenommen.“
(Bayern-Kapitän Mark van Bommel am Montag vor seinem ersten Training nach dem WM-Urlaub)

„Ich habe in den ersten zwei Wochen überhaupt nichts gemacht, außer geschlafen und gegessen.“
(Bayern-Profi Philipp Lahm über seinen WM-Urlaub)

Bitno je da je mali mu također odradio trening, pošto se zna da nije imao baš idiličan Urlaub.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 02 avg 2010, 15:14

Prevod please

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 avg 2010, 15:16

Od danas treniramo kompletni,evo par slika

slika

slika

Gomez u svom stilu :D
slika
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 avg 2010, 15:18

Ok , Gero nego . Ma , neboj se za Robbena to on mozda malo hoce da jos ojaca , kad bude Duel s cuvarima :D !
A , joj sta ce im Galonja raditi ovi dana . Sretno im i nek im je Bog na Pomoci :D :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.