FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 08 feb 2017, 13:48

irfo je napisao/la:Ja bih jos Pelaka doveo na neku funkciju da bacimo @Neandertalca na aparate :D
Neandertalac je bio u pravu, min 80%. Moje riječi su prije svega preventivne a posle toga kritičke opet u svrhu preventivnih mjera. Ovo što Ćenan priča sada ja govorio prije dvije god. Ne treba mene niko na "aparate" bacat', samo neka rade normalno.

A za sto godina kada me pitate može li pitar biti bilo šta u Želji, ja ću reći Ne.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2017, 13:57

Neandertalac je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ja bih jos Pelaka doveo na neku funkciju da bacimo @Neandertalca na aparate :D
Neandertalac je bio u pravu, min 80%. Moje riječi su prije svega preventivne a posle toga kritičke opet u svrhu preventivnih mjera. Ovo što Ćenan priča sada ja govorio prije dvije god. Ne treba mene niko na "aparate" bacat', samo neka rade normalno.

A za sto godina kada me pitate može li pitar biti bilo šta u Želji, ja ću reći Ne.
Ako ne volis Cenana, kakav ti je Pelak ? :kafa:
ili Stana i on je poniko kod njih :)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 08 feb 2017, 14:09

;ma manite se suplji prepucavanja nego kad ce vise neko izbaciti nove slike sa istoka kako napreduje gradnja...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 feb 2017, 14:22

SaboBabo je napisao/la:Cenan gospodin covjek i pravi manijak, bravo doktore odlicno obavljas svoju funkciju samo tako nastavi.
Nemoj se sramotiti. Cenan je pitarcina zesca koja nam je do prije godinu zeljela polaganu smrt. Nisi debilan da govoris za njega da je manijak. On je nas sportski direktor i postujem ga zbog funkcije. Kakvu ce ocjenu na kraju mandata dobiti zavisi samo od njega.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 08 feb 2017, 14:26

plavousrcu je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:Cenan gospodin covjek i pravi manijak, bravo doktore odlicno obavljas svoju funkciju samo tako nastavi.
Nemoj se sramotiti. Cenan je pitarcina zesca koja nam je do prije godinu zeljela polaganu smrt. Nisi debilan da govoris za njega da je manijak. On je nas sportski direktor i postujem ga zbog funkcije. Kakvu ce ocjenu na kraju mandata dobiti zavisi samo od njega.
nije lijepo lagati
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2017, 14:33

:rol: :rol: :rol: :tokralju:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 feb 2017, 14:49

Cenan odlicno radi svoj posao i s pravom obnasa funkciju sportskog direktora. Igrao je za Zelju, i sigurno je s razlogom dobio priliku da radi ovaj posao. Mislim da nas je sve pozitivno iznenadio, samo neka ovako nastavi raditi! Djeluje dosta korektno, a to je u pregovorima sa pojacanjima jako vazno da vide da ih ne lazes , da si iskren, dobronamjeran... Pravo osvjezenje u nasem klubu, svaka cast!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 feb 2017, 15:04

bosnas_ je napisao/la:Cenan odlicno radi svoj posao i s pravom obnasa funkciju sportskog direktora. Igrao je za Zelju, i sigurno je s razlogom dobio priliku da radi ovaj posao. Mislim da nas je sve pozitivno iznenadio, samo neka ovako nastavi raditi! Djeluje dosta korektno, a to je u pregovorima sa pojacanjima jako vazno da vide da ih ne lazes , da si iskren, dobronamjeran... Pravo osvjezenje u nasem klubu, svaka cast!
SD i sef strucnog staba su u uredjenim klubovima zaduzeni za pravljenje ekipe. Kako rade svoj posao ocijenit cemo na kraju sezone. Ne bih se usudjivao i govorio da radi pravi posao i onda za tri mjeseca mu **** majku nesposobnu i lopovsku sto cesto znamo. Sta ako zavrsimo sezonu treci i ne osvojimo Kup. Hocemo li reci da je odradio dobar posao. Lijepo ga je vidjeti, lijepo i prica sto daje ozbiljnost klubu, ali polako sa ocjenama radi njega i nas.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 08 feb 2017, 15:06

bosnas_ je napisao/la:Cenan odlicno radi svoj posao i s pravom obnasa funkciju sportskog direktora. Igrao je za Zelju, i sigurno je s razlogom dobio priliku da radi ovaj posao. Mislim da nas je sve pozitivno iznenadio, samo neka ovako nastavi raditi! Djeluje dosta korektno, a to je u pregovorima sa pojacanjima jako vazno da vide da ih ne lazes , da si iskren, dobronamjeran... Pravo osvjezenje u nasem klubu, svaka cast!
SD i sef strucnog staba su u uredjenim klubovima zaduzeni za pravljenje ekipe. Kako rade svoj posao ocijenit cemo na kraju sezone. Ne bih se usudjivao i govorio da radi pravi posao i onda za tri mjeseca mu **** majku nesposobnu i lopovsku sto cesto znamo. Sta ako zavrsimo sezonu treci i ne osvojimo Kup. Hocemo li reci da je odradio dobar posao. Lijepo ga je vidjeti, lijepo i prica sto daje ozbiljnost klubu, ali polako sa ocjenama radi njega i nas.
ti si napisao da je čovjek pitarčina i da nam je želio smrt. jesi ti pametan jadan ne bio :rol: boli tebe **** za to kako će on odraditi svoj poso, bitno je slagati i podmetnuti nešto.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 feb 2017, 15:10

Incognito87 je napisao/la:
ti si napisao da je čovjek pitarčina i da nam je želio smrt. jesi ti pametan jadan ne bio :rol: boli tebe **** za to kako će on odraditi svoj poso, bitno je slagati i podmetnuti nešto.
Manijak do groba. Kad ga je Tiago dao propio se od srece i srce cuvao desnom rukom da mu ne iskoci iz prsa.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 08 feb 2017, 15:48

kad nemaš nešto pametno reći, bolje ti je da prešutiš nego da pišeš te nebuloze. selam :wave:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2017, 15:51

Da Ćenan voli sarajevo/ne voli Želju, mislite da bi radio kod nas? Sumnjam da mu naša plata znači puno, da živi od nje ili nešto slično kad već ima od čega da živi, da nije naš ne bi se ni petljao s ovim poslom kojeg za sad radi odlično :D

To je makar moje mišljenje iz ovog što znam o njemu i urađenom ovdje s njegove strane, valjda neće biti pogrdnih riječi ovih što se ne slažu sa mnom :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 feb 2017, 17:51

http://fkzeljeznicar.ba/gp-butmir-reali ... ica/24028/

Svaka cast,pravu smo firmu izabrali.[emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 feb 2017, 18:56

LjoZee je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/gp-butmir-reali ... ica/24028/

Svaka cast,pravu smo firmu izabrali.[emoji122]
Potez vrijedan divljenja. Nasi su napravili odlicnu kampanju za akciju kupovine desetogodisnjih ulaznica. Racunao sam da je 300 maksimalno koliko cemo prodati. Svaka cast ljudima koji su ovo odradili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2017, 18:59

Ja sam prvo očekivao oko 200, pa onda 300, ali izgleda da će svih 500 pući k'o halva.

Što rek'o Edis, Željo je golem :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 08 feb 2017, 19:29

odlican kampanja i ja sam bio skeptican upocetku nekih 200-250 max.ali ovo .....mislim da i jug zasluzuje ovkavu akciju ali nekih 1000 karata po 500 KM mislim da bi puklo....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 feb 2017, 20:40

A sad uzivajte [emoji4]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2017, 20:54

LjoZee je napisao/la:

A sad uzivajte [emoji4]
E kako me vazda trzne kad ovom snimatelju zazvoni Viber, ovo je već treći put na ovim izvještajima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2017, 21:01

20:52 na videu, Musa ko brzi voz , steta sto ne snimise do kraja

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 08 feb 2017, 21:21

Hoće li biti istok u visini sa sjeverom, po ovim slikama mi ne baca na to?
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.