FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Jel ovo od Nermina Vazde sin kod vas na probi ili se radi o nekom drugom Vazdi?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
Hinovc prelazi kod vas? Koliko ima istine?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
@Merhaba Ne znam tacno ali kako sam skontao to je bivsi junior sarajeva u pitanju bio je kapiten juniorske ekipe.
@belosevic Nemam nikakve info oko Hinovica ali sigurno je da se trazi rezerva Lalicu.
@belosevic Nemam nikakve info oko Hinovica ali sigurno je da se trazi rezerva Lalicu.
- Orangina85
- Kontakt:
Jeste, Vazda sto je bio u Sarajevu pa otisao u Olimpiju pa vjerovatno ni gore nisu otkrili taj enorman talenat. Nije mali ni los ali mu fali fizike pofino i ima veliki problem bolesne ambicije roditeljaMerhaba je napisao/la:Jel ovo od Nermina Vazde sin kod vas na probi ili se radi o nekom drugom Vazdi?
Adnan Secerovic novi igrac Mladosti, jos cekamo Karica i to je to 

-
- Kontakt:
Kakav je ovaj spic anel salkovic bio u mladosti
Lijen ko' mrtav konj 
Njegov znoj lijeci sve bolesti

Njegov znoj lijeci sve bolesti
Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Vjeruj mi jedan od najgorih igrača koje su moje oči vidjele. U kantonalnoj sam gledao ako ništa onda borbenije. Radijus kretanja 14 metara, 3 dodira po utakmici, jedan dribling u polusezoni, 2 šuta u okvir na 3 utakmice. Samo mi nije jasno kako se ikako bavi fudbalom a ne da igra PL. U Rudar otišao iz Mladosti i gore ga otjerali.desetkamarakane je napisao/la:Kakav je ovaj spic anel salkovic bio u mladosti
Aganspahić je bio dobar ovu tekmu protiv Bosne Sema baš se bori i onako ima potencijala,ionako mislim da nebi imao mjesta u Čeliku pored napada:Stokić,Brković,Smriko,Adilović,Dilaver i još ako Karić dođe 

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
- Kontakt:
U kojem smislu je ovo pitanje?RichmanBiH je napisao/la:Radite li vi ista?
Imal kakav link danasnje utakmice iz Antalye...ostalih klubova je stalno bilo
U prvoj pripremnoj tekmi u Antaliji Mladost pobjedila kazahtanski Kairat Almaty rezultatom 2:1. Strijelci za Mladost Brkic i Sisic
Daj Arshavina da se igramoooo
Ablaye Yare Faye novi igrač MDK
-
- Kontakt:
Radimo, radimo laganica 

-
- Kontakt:
Odlican mec danas, super ste igrali, cak I bili bolji. Odbrana vam je preslaba, pogtovo igrac br 2 I 5. Je li potpisao yare?
UPRAVA NAPOLJE!
Dobar rezultat, mada nazivati ovu ekipu bivšim finalistom europske lige, a od te ekipe ostala su 2 ili 3 igrača koji nisu imali neku ulogu, kaznjeni su od fife, i rasprodali sve što se moglo rasprodati
Dobro je ovo danas bilo. Puno volje, htijenja, agresivnosti. Dobro smo stajali na svim pozicijama i dobili smo igrace koje ce sigurno biti pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.