znaci na vrijeme sam igrao protiv njihSarmelino je napisao/la:Momci psihijatriju do kraja sezone i nakon nje preuzima filip,vjerovatno od sutra.
Ako ima neko mec s njima nek se ne nada vise laganoj pobjedi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
znaci na vrijeme sam igrao protiv njihSarmelino je napisao/la:Momci psihijatriju do kraja sezone i nakon nje preuzima filip,vjerovatno od sutra.
Ako ima neko mec s njima nek se ne nada vise laganoj pobjedi
Ja konto neki praznik danas, onda vidjeh da u tebe igrajuBobadilla je napisao/la:U mene igraju trojica al vec imas solidnu prednost, Kawhi nije igro, Thompsonu umro djed. Da je Rivers igrao ko sinoc zadnji mec, bio bi i sad prvi -.-
Najbolje bi bilo da ja dobijem tebe, a da ti dobijes Siama, ja bi se vratio na prvo mjesto![]()
Hocel ko kakav trade, 2 moja za svog jednog
Hajde daj da sta mijenjamoSarmelino je napisao/la:Ja konto neki praznik danas, onda vidjeh da u tebe igrajuBobadilla je napisao/la:U mene igraju trojica al vec imas solidnu prednost, Kawhi nije igro, Thompsonu umro djed. Da je Rivers igrao ko sinoc zadnji mec, bio bi i sad prvi -.-
Najbolje bi bilo da ja dobijem tebe, a da ti dobijes Siama, ja bi se vratio na prvo mjesto![]()
Hocel ko kakav trade, 2 moja za svog jednog
Nisam tip za vece trejdove,ako ti treba neko tipa Barton ili Clarkson mozemo se dogovoritiBobadilla je napisao/la:Hajde daj da sta mijenjamoSarmelino je napisao/la:Ja konto neki praznik danas, onda vidjeh da u tebe igrajuBobadilla je napisao/la:U mene igraju trojica al vec imas solidnu prednost, Kawhi nije igro, Thompsonu umro djed. Da je Rivers igrao ko sinoc zadnji mec, bio bi i sad prvi -.-
Hocel ko kakav trade, 2 moja za svog jednogimao sam dva igraca viska po rasporedu ali kawhi i klay ce da vrate na nulu za sad
Meni su samo Jokić i Klay zanimljivi,ali sumnjam da ćemo oko toga nesto dogovoritBobadilla je napisao/la:Hocel ko kakav trade, 2 moja za svog jednog
Brate okusaj koji trejd napraviti, sta ti vrijedi biti prosjek u trecoj, ispasti ne mozes a ovako neces u drugu (citajuci tvoje komentare). Slobodno se usudi neki trejd napravitiSarmelino je napisao/la:Opet moram sa izmjenama pogađat,ništa nema od mene da budemo realni.
Prvi sam bolanTracy3McGrady je napisao/la:Brate okusaj koji trejd napraviti, sta ti vrijedi biti prosjek u trecoj, ispasti ne mozes a ovako neces u drugu (citajuci tvoje komentare). Slobodno se usudi neki trejd napravitiSarmelino je napisao/la:Opet moram sa izmjenama pogađat,ništa nema od mene da budemo realni.
Pa sta se žalis ondaSarmelino je napisao/la:Prvi sam bolanTracy3McGrady je napisao/la:Brate okusaj koji trejd napraviti, sta ti vrijedi biti prosjek u trecoj, ispasti ne mozes a ovako neces u drugu (citajuci tvoje komentare). Slobodno se usudi neki trejd napravitiSarmelino je napisao/la:Opet moram sa izmjenama pogađat,ništa nema od mene da budemo realni.
Mozda bi i mogli nesto dogovoriti, sve zavisi ko ide u kontra smjeruSiamoNoi je napisao/la:Meni su samo Jokić i Klay zanimljivi,ali sumnjam da ćemo oko toga nesto dogovoritBobadilla je napisao/la:Hocel ko kakav trade, 2 moja za svog jednog
Ma izjednaceni smo gore, a i uvijek moze boljeTracy3McGrady je napisao/la: Pa sta se žalis onda
Blago onima koji su igrali protiv Rutinera, ja nisam jos -.-Sarmelino je napisao/la:Filip preuzeo rutinere danas, poslao sam mu neke instrukcije u chat,pa eto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.