Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
PrinceofVeresija
-
Kontakt:
Postao/la PrinceofVeresija » 07 feb 2017, 22:42
JohnCleese je napisao/la:Posljednji krik polivalentnosti modernog nogometa
Zadnji/centralni/prednji vezni, lijevo i desno krilo, poluspic i spic

T S S
Ne poznaje rijeci ne znam, ne mogu, nisam nikad..
Sad kada si konacno sanirao povrede pa zaplesi valcer u centru zapadane civilizacije.
Pocasti ih umjetnice.
Zajebo James Milnera,cojk igra svaku poziciju osim CB,a mislim da bi se i tu Tino snasao

-
HankMoody
-
Kontakt:
Fanaticu baš ne uspijeva da shvati ironiju, ali nikako.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
JohnCleese
-
Kontakt:
Postao/la JohnCleese » 07 feb 2017, 23:40
PrinceofVeresija je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Posljednji krik polivalentnosti modernog nogometa
Zadnji/centralni/prednji vezni, lijevo i desno krilo, poluspic i spic

T S S
Ne poznaje rijeci ne znam, ne mogu, nisam nikad..
Sad kada si konacno sanirao povrede pa zaplesi valcer u centru zapadane civilizacije.
Pocasti ih umjetnice.
Zajebo James Milnera,cojk igra svaku poziciju osim CB,a mislim da bi se i tu Tino snasao

"Dajte mi Tinu, Milnera i devet panjeva i osvojit cu LP !" S.A. Ferguson
Ma moze Tino sve. Genetika buraz, genetika je cudo. Dovoljno je spomenuti oca i amidzu, a vjerovatno i sa mamine strane ima rodbine koji su igrali redovno makar rekreacije.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
-
jasmin10
-
Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Cemu takav zakljucak?
Suma sumarum. Tri puta bravo za vecerasnju cjelokupnu partiju.
Bravo bravo bravo
Pocetak drugog poluvremena bih posebno izdvojio kada je TSS bukvalno crtao po onoj ergeli od terena. Trebao je uzeti onaj slobodnjak oko 60 te minute i vjerovatno bi Genk odnio i sva tri boda, ali eto kada se slobodnjaci uzimaju po stazu a ne po kvalitetu tako to biva.
Uglavnom se potvrdjuje sada skoro vec pravilo da kada Tino igra Genk ne gubi
Protiv Gibraltara asistencija i gol.
Protiv Gibraltara bez poziva

-
pinoglavi
-
Kontakt:
Fakat ljudi ne kontaju zajebanciju

A prejadni su svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca. Tino trenutno ni blizu poziva, nadam se da ce proigrati uskoro.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
bhsport
-
Kontakt:
Svaka čast onima koji su izmedju Džeke i Tine gledali Tinu.
Tri puta bravo za te ljubitelje fudbala.
Duboki naklon.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Rokoko87
-
Kontakt:
Da lI je bilo građenja na utakmici?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
jasmin10
-
Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Fakat ljudi ne kontaju zajebanciju

A prejadni su svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca. Tino trenutno ni blizu poziva, nadam se da ce proigrati uskoro.
Ko ne konta zajebanciju ? Ako misliš na nas koji smo protiv poziva ublehe onda se varaš.
Ovdje se proslavljala svaka utakmica u kojoj je ubleha igrala od strane njegovih simpatizera. I nešto ih nema na ovoj temi u zadnje vrijeme od kada se gazija prestala graditi.
U prosječnoj ligi u prosječnom klubu ne može se nametnuti. On je s reprezentacijom završio.
-
pinoglavi
-
Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Fakat ljudi ne kontaju zajebanciju

Ko ne konta zajebanciju ? Ako misliš na nas koji smo protiv poziva ublehe onda se varaš.
Ovdje se proslavljala svaka utakmica u kojoj je ubleha igrala od strane njegovih simpatizera. I nešto ih nema na ovoj temi u zadnje vrijeme od kada se gazija prestala graditi.
U prosječnoj ligi u prosječnom klubu ne može se nametnuti. On je s reprezentacijom završio.
Meni se cini da jos uvijek nisi skontao zajebanciju
Na stranu to, Tino je treutno bas daleko od reprezentacije, sto ne znaci da je zavrsio s reprezentacijom zauvijek. Konkurencija za klupu u veznom redu je ocajna i svaki igrac je dobrodosao. A bez obzira sto ga ismijavate ovdje da je staromodan igrac koji igra za raju i publiku, a cini se da jeste to, to ne znaci da reprezentacija nema koristi od njega kada je u formi. Odlicna opcija da se probije bunker kada igramo protiv reprezentacija 4.,5. i 6. sesira, naravno prvo se treba izboriti za prvih 11 u klubu, uci u formu pa tek onda mozda dobije poziv.
Istog sam misljenja da su jadovi svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca

-
Sabinho
-
Kontakt:
bhsport je napisao/la:Svaka čast onima koji su izmedju Džeke i Tine gledali Tinu.
Tri puta bravo za te ljubitelje fudbala.
Duboki naklon.
Ima nas sto smo imali Beveren na tiketu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
jasmin10
-
Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Fakat ljudi ne kontaju zajebanciju

Meni se cini da jos uvijek nisi skontao zajebanciju
Na stranu to, Tino je treutno bas daleko od reprezentacije, sto ne znaci da je zavrsio s reprezentacijom zauvijek. Konkurencija za klupu u veznom redu je ocajna i svaki igrac je dobrodosao. A bez obzira sto ga ismijavate ovdje da je staromodan igrac koji igra za raju i publiku, a cini se da jeste to, to ne znaci da reprezentacija nema koristi od njega kada je u formi. Odlicna opcija da se probije bunker kada igramo protiv reprezentacija 4.,5. i 6. sesira, naravno prvo se treba izboriti za prvih 11 u klubu, uci u formu pa tek onda mozda dobije poziv.
Istog sam misljenja da su jadovi svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca

Meni se čini da ti baš ne poznaješ nogomet. Od njega nemamo niti ćemo imati koristi baš kao ni Genk.
-
pinoglavi
-
Kontakt:

Od svega ti to zakljucis
-
HankMoody
-
Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:
Od svega ti to zakljucis
Ne troši vrijeme na ispodprosječno inteligentne ljude.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
Cartman
-
Kontakt:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
jasmin10
-
Kontakt:
-
bhfanatic14
-
Kontakt:
Postao/la bhfanatic14 » 09 feb 2017, 00:34
Kratko i jasno !!!

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
-
dundee
-
Kontakt:
kae napaceni bosnjo iz svoje fotelje, kae smeta mi pape koji je najbolji igrac svih vremena a mi ga nazvasmo neznalicom, kae pa kad ne mogu na papetu mogu mu na bratovo dijete...kae mali veze nema al et ode u genk, kae to je stela sigurno nema on kvalitet...kae sjedi on na klupi zato sto ne zna..mozda nije do trenera...da je dzeko pjanic u pitanju onda su mancini i slicni krivi..al dje ce papetov mali igrat..pojma nema...**** njeg iako sam mu dvije utk pregledo a ostalo pratio na flashscore necel zaigrat da se pojedem
-
emir79
-
Kontakt:
dundee je napisao/la:kae napaceni bosnjo iz svoje fotelje, kae smeta mi pape koji je najbolji igrac svih vremena a mi ga nazvasmo neznalicom, kae pa kad ne mogu na papetu mogu mu na bratovo dijete...kae mali veze nema al et ode u genk, kae to je stela sigurno nema on kvalitet...kae sjedi on na klupi zato sto ne zna..mozda nije do trenera...da je dzeko pjanic u pitanju onda su mancini i slicni krivi..al dje ce papetov mali igrat..pojma nema...**** njeg iako sam mu dvije utk pregledo a ostalo pratio na flashscore necel zaigrat da se pojedem
Haha, kakvo spustanje.
Tacno bih se samobanovao da me u komentaru @fanatic podrzava.
Kae kratko i jasno.
Ovaj drugi kae ne bi imao mjesta u Rijeci i Dinamu, a momcina proglasen najboljim igracem polusezone HNL-a.
Kae
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
jasmin10
-
Kontakt:
A joj jest mu ga pustio a lik neuspješno pokušao imitirati cartmana i navaljao gluposti koje nemaju veze s istinom

-
bhfanatic14
-
Kontakt:
Postao/la bhfanatic14 » 09 feb 2017, 12:52
jasmin10 je napisao/la:A joj jest mu ga pustio a lik neuspješno pokušao imitirati cartmana i navaljao gluposti koje nemaju veze s istinom

Lave nemoj se nervirat dzabe vidis kako ih pece istina! Jos pogotovo ovog Emira izbjegaji taj nezna da je lopta okrugla, frajer zasteko u 70tim... A inace on ti je prijatelj sa sinanom slinanovicem

onda znas kolko je Sati

mozes zamislit njih dvoje kad se sastanu koliko tu praznine u mozgu bude , kad pocnu pricat kako je sajo driblo 75te ... vrijeme je da se ova tema prebaci u ostalo

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal